Bliv Forskningsleder i Startup'en [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

I ZenzeTech søger vi en sundhedsfaglig medarbejder til en fuldtidsstilling i rollen som forskningsleder. Du vil få ansvar for at drive virksomhedens forskning, herunder kliniske studier, kliniske samarbejder, patientkontakt samt styre virksomhedens Scientific Board.

Vi søger en forskningsleder, som kan fremme evidensen for vores løsning

ZenzeTech er sat i verden for at hjælpe personer med neurologiske sygdomme til en bedre livskvalitet med vores intelligente indlægssåler, der leverer data om patientens gang til optimering af patientens medicinering. Virksomheden er i en fase, hvor vi skal planlægge og udføre et klinisk studie med omkring 100 parkinsonpatienter, for at opnå evidensen til at blive et medicinsk godkendt produkt i behandlingen af Parkinsons sygdom. Efter den medicinske godkendelse går vi ind i en ny fase med forskningsstudier inden for andre neurologiske sygdomme som Multiple Sklerose, Alzheimers og Stroke.

Dine ansvarsområder bliver, at:

  • Planlægge og udføre kliniske studier, herunder udarbejdelse af protokoller, samarbejdsaftaler og tilladelser, hvilket inkluderer dialog med bl.a. Lægemiddelstyrelsen. Indledningsvist er det for Parkinsons sygdom og senere andre neurologiske sygdomme.
  • Etablere partnerskaber med klinikere i Danmark og udlandet ifm.opstart af nye forskningsprojekter, hvorfor evnen til at skabe meningsfulde relationer til klinikerne er essentielt.
  • Opretholde patientkontakt i forbindelse med forskningsprojekter. Det inkluderer at involvere og lytte til patienter, da god patientkontakt er én af vores vigtigste værdier.
  • Publicere forskningsresultater som led i at opbygge evidensgrundlaget for indlægssålerne.
  • Styre vores Scientific Board, bestående aftre profiler med blandet erfaringen inden for neurologien. De fungerer som rådgivere for virksomheden, og det bliver din rolle at styre de månedlige møder med dem, om bl.a. endpoints og de regulatoriske claims.
  • Samarbejde med CRO (Contract Research Organization) i kliniske studier.
  • Ledelse af fremtidige medarbejdere indenfor forskningsområdet.

Dine kvalifikationer og tidligere erfaring:

  • Sundhedsfaglig baggrund, f.eks. farmaceut, sygeplejerske, fysioterapeut eller læge med min. 2 års klinisk erfaring. Fortrinsvist inden for neurologien, men dette er ikke et krav.
  • Kender arbejdsgangene på hospitaler.
  • Har erfaring med igangsættelse og udførelse af forskningsprojekt(er).

Personlighed og mindset:

  • Udadvendt – Vi ser dig gerne opbygge tætte forhold til klinikere og patienter med henblik på at sikre det gode samarbejde i forskningen.
  • Selvstændig - Du er ansvarlig for at drive forskningen, og skal derfor være tryg ved at tage beslutninger, men kommer stadig til at fungere i et team med ledelsen.
  • Drevet af ønsket om at forbedre livskvaliteten for personer med neurologiske sygdomme med de nye muligheder i digitale teknologier.
  • Nysgerrig på at tilegne dig ny viden samt på at arbejde i en dynamisk startup, hvor dit arbejde får stor indflydelse på vores fælles succes.
  • Stærke værdier - det handler om mennesker, og i rollen som forskningsleder arbejder du på lige fod med stifterne i virksomheden, hvorfor empati, moral og etik er afgørende.

Hvad vi kan tilbyde dig:

  • En fuldtidsstilling med fastansættelse og/eller mulighed for erhvervs-ph.d. eller post.doc med ZenzeTech.
  • Vi tilbyder praktisk erfaring i rollen som forskningsleder i samarbejde med forskere fra hospitaler og industrien samt vidensdeling med vores Scientific Board.
  • En afgørende rolle for ZenzeTech’s regulatoriske rejse fra tidlige pilotprojekter til større kliniske forsøg, hvor din forskning kan hjælpe personer med neurologiske sygdomme verden over til en bedre livskvalitet.
  • Deltagelse i verdens største regulatoriske acceleratorforløb for life science virksomheder, hvor du har muligheden for at kombinere forskningsresultater med den regulatoriske strategi for godkendelse af medicinsk udstyr.
  • Arbejde i et internationalt team med stærke værdier, godt sammenhold og sociale aktiviteter.
  • Et miljø med andre startups der oser af gode idéer, højt humør og spændende samtaler ved kaffemaskinen.

Om ZenzeTech:

ZenzeTech blev stiftet september 2020 af Christian Bygballe Haahr (CEO), Magdalena Paul (COO), Jesper Hallengreen (CCO) og Per Resen Steenstrup (CTO) med formålet at forbedre livskvaliteten for personer med neurologiske sygdomme. Desuden er teamet styrket af en erhvervs-ph.d. inden for data science samt tre studentermedhjælpere inden for data science og hardwareudvikling.

Vi er finansieret af private investorer, Innovationsfonden og en række mindre fonde. Derudover var vi finalist i Danish Tech Challenge 2020 - Danmarks mest ambitiøse acceleratorforløb for hardware startups, og vi er udvalgt som 1 af 10 life science virksomheder i Europa til at deltage i det internationale regulatoriske innovationsforløb ”Neighborhood” i 2022.

Problemet vi vil løse:

Hver anden parkinsonpatient får ikke den optimale medicinering. Det skyldes, at patienten kun har en 20 minutters konsultation hvert halve år med sin neurolog, hvor patienten efter bedste evne skal gengive et halvt års sygdomsforløb, og med denne begrænsede og subjektive information skal neurologen medicinere patienten.

ZenzeTechs løsning:

Visionen er at alle personer med neurologiske sygdomme får lige mulighed for høj kvalitetsbehandling. Derfor udvikler vi intelligente skosåler, som monitorerer patientens gangsymptomer i eget hjem, uden patienten bemærker det. Med disse data får patienten og neurologen et objektivt billede af sygdomsforløbet, kan se ændringer i dét og ændre medicineringen derefter - forstået som tidspunktet for medicinindtagelse, mængden af medicin eller medikamentet selv.

Kontaktoplysninger

Er du interesseret i stillingen som forskningsleder, bedes du sende motiveret ansøgning og CV til Magdalena Paul, Co-Founder og COO af ZenzeTech: [email protected]

Ligeledes kan spørgsmål rettes til ovenstående mail eller på tlf. 25595883

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kongens Lyngby
  • Tirsdag den 15. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 10
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 11
13. september 2024 10
12. september 2024 10
11. september 2024 11
10. september 2024 11
9. september 2024 11
8. september 2024 12
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 12
4. september 2024 12
3. september 2024 12
2. september 2024 10
1. september 2024 10
31. august 2024 12
30. august 2024 12
29. august 2024 11
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 12
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 11
22. august 2024 11
21. august 2024 13
20. august 2024 12
19. august 2024 12