Afdelingsleder til Hillerødsholmskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Hillerød Kommune søger pr. 1. november 2021 en ny afdelingsleder på Hillerødsholmskolen. Så hvis du er et engageret skolemenneske med interesse for børn og unges dannelse, læring og trivsel, så håber vi, at du læser videre.

Om Hillerødsholmskolen


Skolen har i alt 675 elever og består af to matrikler: på Hillerødsholmsallé og i Gadevang med knapt 50 elever.

Hillerødsholmskolen er en god skole med en fagligt kompetent medarbejdergruppe, som arbejder i fællesskaber omkring eleverne og fagenes udvikling. Der er et godt arbejdsmiljø på skolen, og vi har gode muligheder for at rekruttere kvalificerede lærere.

Distriktet spænder fra almene boliger henover et større villakvarter og til den mindre by Gadevang. Dette spænd i befolkningsgrundlag betragter vi som en styrke. På Hillerødsholmskolen er et aktivt og tæt samarbejde med forældre en naturlighed, ligesom skolebestyrelsen er en vigtig og aktiv medspiller, både når det gælder om at udfordre og understøtte udviklingen på skolen.

Skolen hviler på en ånd af demokrati og fællesskab, samtidig med at skolen som led i Åben Skole rækker ud og samskaber med musikskole, klubber, frivillige og andre aktører. Seneste skud på stammen er at vi - i fællesskab med en lokal klub - har bygget den største boulderfacilitet i Nordsjælland. Klatring fylder derfor en del didaktisk og pædagogisk på skolen og i HFO (Hillerød Fritidsordning).

Hillerødsholmskolen er en skole og HFO, hvor idræt og udeliv fylder meget i dagligdagen, både i og uden for skoledagen. Skolen arbejder meget målrettet og bevidst med trivsel, og det forebyggende arbejde er bl.a. skemalagt som elevinddragende ”Cand.Selv”-undervisning. Skolens ledelsesteam består af en distriktsskoleleder, to afdelingsledere (heraf den ene med souscheffunktion) samt en leder af HFO. Der er i alt ca. 80 medarbejdere ansat på skole og HFO.

Læs mere om Hillerødsholmskolen på skolens hjemmeside

Din profil


Vi forventer, at du kan navigere i en kompleks hverdag.

Herudover forventer vi, at du


  • er struktureret og har overblik
  • både er en ægte teamplayer i forhold til resten af ledelsen og kan arbejde selvstændigt
  • kan prioritere dine og medarbejdernes opgaver - du tager ansvar for egne opgaver, men du har også blik for helheden og inddrager dine medledere
  • er inddragende og dialogorienteret - og udlever det igennem en respektfuld, empatisk, lyttende og tillidsfuld ledelsesstil
  • er synlig og ved at ledelse foregår i hverdagen
  • ser det som en selvfølge at reflektere over egen praksis - du tænker cirkulært og kan se en sag ud fra flere perspektiver
  • er god til at kommunikere skriftligt og mundtligt og kan tilpasse din kommunikation til en bred gruppe af modtagere
  • har en pædagogisk uddannelsesmæssig baggrund - og gerne ledererfaring
  • har en diplomuddannelse i ledelse eller er indstillet på at tage den.

Dine opgaver


Du skal være afdelingsleder i én af afdelingerne. Distriktsskolelederen og afdelingslederne varetager hver den daglige ledelse af en afdeling, og den endelige fordeling aftales, når du starter. Det er en fordel, hvis du har en udskolingsprofil.

Du skal derudover


  • motiveres af at styrke elevernes trivsel, læring og dannelse og arbejde systematisk med indsatser, som er beskrevet i Hillerød Kommunes Fælles Børn – Fælles Ansvar
  • sikre gode samarbejder med PPR og andre samarbejdspartnere
  • have lyst til, og gerne erfaring med, at lede processer, der fører til udvikling på en eller flere af skolens indsatsområder: inkluderende læringsfællesskaber, trivsel, fagligt løft og teknologi og læring & digitalisering
  • ønske at bidrage aktivt og positivt til relevante kommunale ledernetværker
  • have flair for administrative opgaver og kunne sætte dig ind i administrative IT-systemer
  • have blik for at skolens visioner og målsætninger skal realiseres i den daglige drift samt have et skarpt fokus på skolens ressourceanvendelse.

Hillerød Kommunes skolevæsen


Hillerødsholmskolen er en del af Hillerød Kommunes skolevæsen, der består af syv almene distriktsskoler, to specialskoler, en ungdomsskole og UU. Som afdelingsleder i Hillerød er du en del af et stærkt professionelt ledelsesfællesskab på tværs af skoler, hvor vi forventer at du bidrager med viden og erfaringer.

Hillerød Kommunes Skolepolitik er det politiske grundlag for udviklingen af kommunens skoler, med fokus på at alle elever skal opleve sig selv som en del af et fagligt og socialt fællesskab samt fokus på at skabe forudsætninger for at alle unge gennemfører en ungdomsuddannelse - uanset baggrund og forudsætninger. Den røde tråd i kommunens indsats for børn og unge findes i den sammenhængende børne- og ungepolitik ”Fælles Børn - Fælles Ansvar", der indeholder udviklingsmål og procedurer for forebyggende og indgribende indsatser på nul- til 17-års-området.

Stillingen ønskes besat fra 1. november 2021. Afdelingsledere ansættes med grundlønsindplacering på løntrin 48, og de nærmere ansættelsesvilkår aftales.

Vil du vide mere?


Vi ser gerne, at du kontakter distriktsskoleleder Muriel Nielsen på mail [email protected] eller skolens kontor på telefon 72 32 77 00 for at høre nærmere og evt. aftale et besøg på skolen.

Ansøgningsfrist


13. september 2021. Ansøgning samt relevant dokumentation sendes digitalt via Hillerød Kommunes hjemmeside.

Der er nedsat et ansættelsesudvalg bestående af repræsentanter fra skolebestyrelse, ledelse, medarbejdere samt skolechefen. Ansættelsesudvalget mødes 15. september og udtager ansøgere til første samtale, som finder sted 22.september. Vi forventer at holde anden samtalerunde 28. september.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nordsjælland
  • Mandag den 13. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 71
3. oktober 2024 69
2. oktober 2024 68
1. oktober 2024 68
30. september 2024 68
29. september 2024 67
28. september 2024 67
27. september 2024 67
26. september 2024 70
25. september 2024 67
24. september 2024 67
23. september 2024 70
22. september 2024 71
21. september 2024 72
20. september 2024 73
19. september 2024 72
18. september 2024 71
17. september 2024 72
16. september 2024 75
15. september 2024 83
14. september 2024 84
13. september 2024 82
12. september 2024 81
11. september 2024 82
10. september 2024 81
9. september 2024 81
8. september 2024 83
7. september 2024 82
6. september 2024 81
5. september 2024 79
4. september 2024 80