Afdelingsleder til Borgerservice i Odder Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Brænder du for Borgerserviceområdet, digitalisering og personaleledelse er du måske vores nye afdelingsleder.

Vi har brug for en leder, der kan varetage den daglige personaleledelse for ca. 20 medarbejdere i Borgerservice, og som samtidig kan stå i spidsen for den digitale udvikling i Borgerservice.

Om Borgerservice Borgerservice er i Odder Kommune organiseret sammen med Det specialiserede Socialområde, og du vil som afdelingsleder for Borgerservice få reference til Social- og Borgerservicechefen, der i dag også varetager den daglige ledelse af Borgerservice.

Borgerservice løser en bred vifte af opgaver både indenfor det "klassiske" borgerservice og mere bredt i forhold til borgerrettede opgaver.

Borgerservice er organiseret i fire teams:

Reception som varetager telefonomstilling til hele kommunen, modtagelse af borgere og gæster, der har møde på rådhuset m.m.

Borgerbetjening som varetager de klassiske borgerserviceopgaver som pas, kørekort, folkeregister, skat m.m.

Ydelse som varetager opgaver vedr. personer på offentlig forsørgelse, herunder løbende udbetaling af diverse ydelser, behandling af enkeltydelse, udbetaling af tilskud til pensionister og økonomisk administration for vores svageste borgere.

Økonomi og IT som varetager en bred vifte af opgaver, hvoraf de største opgaver er opkrævning, social kontrol og IT understøttelse af Borgerservice. Herudover varetages bl.a. en række økonomifunktioner for Det specialiserede socialområde.

Afdelingen er kendetegnet ved erfarne og fagligt stærke medarbejdere, der arbejder med høj grad af selvstændighed. Vi lægger vægt på at møde alle borgere i øjenhøjde og med respekt for den enkelte borger. Vores tilgang er i videst muligt omfang at gøre borgerne selvhjulpne bl.a. via selvbetjeningsløsninger.
Kulturen er præget af et tæt og velfungerede samarbejde på tværs af de forskellige teams og af et stærkt socialt fællesskab med masser af humor og plads til forskellighed.

Om stillingen Sammen med Social- og Borgerservicechefen skal du sætte retning for Borgerservice.

Som afdelingsleder vil du få den direkte personaleledelse af ca. 20 medarbejdere. Det betyder eksempelvis, at du skal kunne give den nødvendige faglige sparring til medarbejderne, støtte medarbejderne i udfordrende situationer med borgere, sikre udvikling af og for medarbejderne og følge op på sygefravær.

Du skal som leder føre ledelsestilsyn, herunder fagligt og økonomisk ledelsestilsyn.

Medarbejderne arbejder i selvstyrende teams, og har selvstændigt ansvar for at holde sig opdateret på den nyeste lovgivning. Som afdelingsleder forventer vi, at du har et generelt kendskab til de forskellige lovområder, men ikke en dybdegående indsigt.

Borgerserviceområdet er præget af en høj grad af digitalisering, og området udvikles vedvarende. En betydelig del af jobbet er derfor også at have fingeren på pulsen i forhold til den digitale udvikling, sikre implementering af nye digitale løsninger og den nødvendige tilpasning af organiseringen og arbejdsgangene i Borgerservice. Dette skal ske i et tæt samarbejde med medarbejderne og med digitaliseringsorganisationen i Odder Kommune.

Borgerservice har mange samarbejdsflader med resten af organisationen i løsningen af de borgerrettede opgaver, ligesom der også er et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger på Rådhuset. Jobbet indebærer derfor også en høj grad af samarbejde både internt i Odder Kommune og eksternt bl.a. i forhold til Udbetaling Danmark, Borgerservice Danmark, Den digitale Hotline m.v.

Din profil Vi forventer at du har en stærk administrativ baggrund og et indgående kendskab til den kommunale sektor.

Vi forventer derudover at du:

  • Har erfaring med ledelse, fx som afdelingsleder eller teamleder
  • Har diplomuddannelse i ledelse eller er indstillet på at gennemføre lederuddannelse indenfor de kommende år
  • Evner at være nærværende, synlig og tilgængelig for medarbejderne
  • Har vilje og evner til at samarbejde og optræder empatisk, lyttende og inddragende i dialogen med medarbejdere, borgere og samarbejdspartnere
  • Har respekt for forskelligheden blandt medarbejderne og evner at motivere og få medarbejderne til at vokse
  • Har et skarpt blik og interesse for den digitale udvikling og kan gå foran i implementeringen af nye digitale løsninger i Borgerservice
  • Har blik for og evner at anvende data aktivt til understøttelse af ledelsesopgaven
  • Optræder med stor integritet, ro og ordentlighed, også i tilspidsede situationer
  • Er uhøjtidelig og værdsætter det sociale fællesskab og en fri og humoristisk omgangstone i afdelingen.

Ledelse i Odder Kommune Odder Kommunes ledelses- og organisationsgrundlag danner et fælles sprog om ledelse og sætter rammen for, hvordan vi arbejder med ledelse i Odder Kommune.
Stillingen som afdelingsleder i Borgerservice er med afsæt i ledelses- og organisationsgrundlaget defineret som leder af medarbejdere. De generelle forventninger til ledere af medarbejdere i Odder Kommune er beskrevet i lederprofilen, som sammenfatter de kapabiliteter, lederen skal besidde, den adfærd lederen skal udvise, samt de resultater lederen skal forfølge.

Du kan finde ledelses- og organisationsgrundlaget i sin helhed samt beskrivelsen af lederprofilen på Odder Kommunes HR-portal.

Løn og ansættelsesvilkår Stillingen ønskes tiltrådt den 1. januar 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med den relevante faglige organisation i henhold til gældende overenskomst og med afsæt i grundlønstrin 47.

Yderligere information Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Social- og Borgerservicechef Britta Kempel på telefon 2090 5347.

Ansøgning Hvis du ønsker at søge stillingen, skal det ske online. Klik på "Send ansøgning", indtast persondata og upload din ansøgning med relevante bilag.
Ansøgningsfristen er mandag den 11. november 2019 kl. 10.

Første samtale forventes afholdt mandag den 18. november og anden samtale forventes afholdt mandag den 25. november. For kandidater, der går videre til anden samtale, vil der blive indhentet referencer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5a95e2f0)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odder
  • Mandag den 11. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Odder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0