Engageret og ambitiøs teamkoordinator til Center for Frivilligt Socialt Arbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Center for Frivilligt Socialt Arbejde (CFSA) fylder 25 år som landsdækkende videns-og udviklingscenter for frivilligheden på velfærdsområdet. De seneste år har vi gennemgået en strategisk forandring og oplever stor stigning af brugere og samarbejdspartnere fra frivillige, foreninger, fonde, kommuner, regioner og ministerier.

Vi søger en erfaren og ambitiøs teamkoordinator, som både trives med at udføre konsulentopgaver i hele landet, lede projekter, holde oplæg, skrive fængende tilbud, styre økonomien i store opgaver og i teamet og være en faglig stærk samarbejdspartner internt såvel som eksternt. Dit faglige hovedfokus skal være på at udforme og løse opgaver for organisationer, kommuner og regioner både på medarbejder- og chefniveau. Og du skal være en stærk netværker, kunne lide at være ”på” og have strategisk tæft - selv under vores ”Bobler i Civilsamfundet” på Folkemødet.

Vores nye teamkoordinator skal være en inspirerende sparringspartner i vores største team på seks dygtige konsulenter. Alle i teamet arbejder selvstændigt og svinger mellem at være proceskonsulent, facilitator, underviser, rådgiver og projektansvarlig for frivillige, ansatte og ledere i foreninger, offentlige chefer, kommunale frivilligkonsulenter og fonde. Som teamkoordinator får du selvstændigt ansvaret for den daglige koordinering og styring af teamets planlægning, budget, ressourcer, faglige udvikling og hverdagens opgaver. Fordi alle i dette team, inklusiv dig selv, ofte er ude i landet, er det særligt vigtigt, at du sikrer effektive arbejdsgange og systematisk vidensdeling.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet at:

  • Fastholde ro og struktur i et livligt team med mange udadrettede aktiviteter
  • Give løbende coaching og faglig sparring til konsulenterne i teamet
  • Udforme og løse konsulentopgaver på alle niveauer i både stat, kommune og civilsamfund
  • Højne CFSA´s kompetencer mht. at afgive professionelle tilbud på større opgaver
  • Holde oplæg på store konferencer, for offentlige chefer, i organisationer mv.
  • Deltage fagligt kompetent i dialoger med ministerier, kommuner, fonde og organisationer
  • Styre økonomi, timeforbrug og daglige prioriteringer i teamet
  • Bidrage til vidensdeling og faglig formidling til vores egne og andres medier mv.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har solid faglig indsigt i civilsamfundet, gerne på velfærdsområdet
  • Har en relevant akademisk uddannelse
  • Kender arbejdsgange i kommuner og/eller regioner
  • Succesfuldt har udformet større tilbud og ansøgninger
  • Er en dygtig underviser, facilitator og proceskonsulent
  • Er en solid netværker og kan begå dig på alle niveauer
  • Trives med at løse opgaver på lige fod med alle i teamet og samtidig have en koordinerende rolle
  • Gerne griner og er nem at samarbejde med i en travl hverdag med stærke profiler.

Samarbejde internt i CFSA

Du deltager i personaleudvikling og den strategiske udvikling af CFSA sammen med centerchefen og vores tre andre teamkoordinatorer, som alle har stort råderum og mandat til at lede hverdagen, så hvert team løser sine opgaver bedst muligt. Alle teamkoordinatorer refererer til centerchefen. Vi har en flad struktur med spas, sparring og stor stolthed over vores opgaver. Vi lægger stort vægt på tværgående samarbejde og systematisk videndeling i hele CFSA. Vi er en blanding af administrative og akademiske medarbejdere, som alle har høje faglige ambitioner og en dejlig travl hverdag. Og så synes vi alle 20, at vores arbejde er vigtigt, meningsgivende og motiverende.

Alt det praktiske

Vi glæder os til at se din ansøgning, hvis du matcher opgaverne, trives med et afvekslende arbejdsliv, har mod på styring og teamkoordination og ikke mindst vil være med til at udvikle CFSA.

Send din ansøgning vedlagt CV inden tirsdag den 12. november 2019 kl. 9.00 via dette link: http://frivillighed.jobnext.dk/. 1. og 2. samtale afholdes i uge 47 i Odense. Du får en faglig opgave ved 1. samtale. Du skal gerne kunne begynde hos os senest den 1. januar 2020 og være klar til at springe ind i slutspurten i forberedelserne af Frivillighedens Vidensdøgn.

Dit primære arbejdssted bliver CFSA´s kontor i Odense C. Du skal regne med at have opgaver og holde møder 1-2 dage om ugen rundt omkring i landet. Ofte kan du også have en arbejdsdag hjemme om ugen (ikke mandage). Du skal være indstillet på opgaver uden for normal arbejdstid og i nogle weekender. Stillingen er på fuld tid, og vi har en god flekstidsordning og afspadsering, så du kan ofte tilpasse opgaverne til dit privatliv.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende Organisationsaftale for akademikere i staten, og lønnen er på specialkonsulentniveau. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset personlig baggrund.

Hvis du har behov for mere viden om jobbet, kan du kontakte centerchef Laura Auken på 30702451 (skriv sms) eller [email protected]

Center for Frivilligt Socialt Arbejde

CFSA er et landsdækkende udviklings-og videnscenter under Social- og Indenrigsministeriet. CFSA´s formål er at styrke og udvikle frivilligt socialt arbejde i Danmark og indsamle og formidle viden om civilsamfundet. Se mere på www.frivillighed.dk, læs vores nyhedsbrev eller hør vores podcast ’Forestillinger og Frivillighed’.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odense C
  • Tirsdag den 12. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Odense C over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1