Centerchef til den sociale hjemmepleje i Danmarks største Socialforvaltning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at udvikle den sociale hjemmepleje i Københavns Kommune? Og er du en dygtig og visionær chef, der kan omsætte faglig og personlig gennemslagskraft til konkrete resultater til gavn for borgerne?

Københavns Kommune søger en ambitiøs centerchef til Center Syd i Den Sociale Hjemmepleje i Borgercenter Hjemmepleje, som kan skabe gode resultater, sikker drift og faglig udvikling.

Opgave og ansvarsområder
Som ny centerchef for Center Syd står du i spidsen for et center, der leverer hjemmepleje, rehabilitering og hjemmesygepleje til borgere mellem 18 og 65 år med handicap og psykosociale problemer. Du får ansvar for at sikre en faglig indsats af høj kvalitet, ligesom du forventes at bidrage til udviklingen af hjemmeplejeområdet, hvor de politiske og organisatoriske mål og beslutninger kan gennemføres i praksis.

Derudover omfatter dit ledelsesansvar ca. 200 medarbejdere – fem enhedsledere og en afdelingsleder i direkte reference. Du refererer til borgercenterchefen, som du og dine fire chefkollegaer indgår i et tæt samarbejde med. Dette blandt andet i forhold til en fortsat styrkelse af organisationen, økonomistyring og effektiv planlægning, rekruttering og personaleomsætning – tilsammen opgaver, som er afgørende for at sikre en velfungerende hjemmepleje, der kan opfylde kommunens ambitioner og forpligtelser over for borgerne. At opnå en sikker drift – både i leverancerne til borgerne og i forhold til de økonomiske rammer – er vigtige succeskriterier.

Du er ansvarlig for centrets økonomi med et samlet budget på ca. 90 mio. kr.

Københavns Kommunes Socialforvaltning – din nye arbejdsplads
Borgercenter Hjemmepleje er et ud af fire borgercentre i Københavns Kommunes Socialforvaltning med et budget på knap 5,5 mia. kr. og ca. 7.000 medarbejdere. Borgercentret har to lokale hjemmeplejecentre, en visitation, udskrivningsenhed og en række stabsfunktioner. Borgercentret beskæftiger ca. 500 medarbejdere og har et budget på ca. 350 mio. kr.

Den sociale hjemmepleje har et stort fokus på udvikling og fremtidssikring af de organisatoriske rammer, effektiv ressourcestyring, høj brugertilfredshed og et godt arbejdsmiljø. Der arbejdes på fuld kraft på at opnå en bedre ressourceudnyttelse og kvalitetsudvikling af centrets kerneopgaver, herunder tiltag vedrørende hver­dags­rehabilitering, udvikling af patientsikkerheden og høj kvalitet i sygeplejeindsatserne.

Kompetenceprofil
Du er en stærk leder med en naturlig autoritet – du sætter en tydelig retning og kan navigere i et felt med mange interesser. Du har erfaring med at lede gen­nem ledere og finder det vigtigt at give medarbejderne og dine underordnede ledere plads til at bringe deres kompetencer i spil.

Som leder arbejder du hele tiden for at forbedre den service, som borgerne modtager, og du har et stort talent for driftsledelse. Du brænder for at gøre en forskel for mennesker med særlige behov ved at skabe en stærk organisation. Du er engageret i inddragelse af både medarbejdere, borgere og samarbejdspartnere i udviklingen af området, og du har gode erfaringer med at styrke trivsel og arbejdsglæde.

Vi lægger særligt vægt på, at du:

  • har solid ledelseserfaring (også med driftsledelse) og kan dokumentere erfaringer fra lignende stillinger, der omfatter strategisk ledelse af et komplekst fagligt område i en politisk styret organisation
  • har en relevant videregående uddannelse eller en mellemlang sundhedsfaglig uddannelse, suppleret med en lederuddannelse f.eks. på masterniveau
  • har indsigt i og interesse for det sociale eller det sundhedsfaglige område
  • er ambitiøs, har faglige visioner for hjælpen til borgerne og er god til at skabe konkret fremdrift og sikker drift i hverdagen
  • er synlig for medarbejderne og generelt stærk til at kommunikere og skabe trivsel, sammenhængskraft og lavt sygefravær
  • har erfaring med økonomistyring og budgetoverholdelse

Erfaring fra hjemmeplejeområdet er en fordel, men ikke et krav.
Vi forventer herudover, at du er i stand til at håndtere akutte sager, som til tider også har mediernes bevågenhed.

Ansøgning og kontakt
Stillingen er til besættelse senest 1. januar 2020.

Vi samarbejder med Genitor, der bistår med test af relevante kandidater. Afholdelse af test sker mellem første og anden samtalerunde. Samtalerunderne forventes afholdt i uge 47 og 48.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte borgercenterchef Cecillie Engell på 4024 7786 eller partner i Genitor Jens Marcussen på 3141 0587 for en fortrolig drøftelse om stillingen. Yderligere oplysninger om Socialforvaltningen findes på www.kk.dk.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 13. november 2019

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Onsdag den 13. november 2019

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2