Strategisk udviklingsorienteret områdechef til Center for Rusmiddelbehandling København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at sætte retningen og skabe mulighed for den fortsatte udvikling af vores behandlingstilbud? Har du strategisk udsyn, og trives du i en politisk styret organisation og kan du skabe resultater for borgerne?
Vi har en ledig stilling som områdechef for substitutionsbehandling i Center for Rusmiddelbehandling København (CRK), en del af Borgercenter Voksne.


Vi har altid borgeren i fokus, og vi møder borgeren med ligeværd og støtter dem i deres håb, selvbestemmelse og muligheder. Den primære opgave for CRK er at tilbyde behandling til borgere, som ønsker at ændre vaner i forhold til brug af stoffer eller alkohol. Som chef for substitutionsbehandlingen vil du få det samlede ansvar for at hjælpe københavnere med at stabilisere, reducere eller stoppe deres brug af opioider (heroin, illegal metadon mfl.). Du vil blive chef for syv forskellige enheder, otte enheds- og afdelingsledere og ca. 190 medarbejdere. Substitutionsområdet har ca. 1.400 borgere i behandling.

Vi lægger stor vægt på at CRKs indsatser er helhedsorienterede og sker på borgerens præmisser. Vi arbejder med mål om straks-behandling for borgere og har tæt samarbejde med jobcentre, regionen og frivilligområdet.

Dine væsentligste ansvars- og ledelsesopgaver bliver at

  • sætte retning for og udvikle Københavns Kommunes tilbud til stofbrugere
  • skabe resultater for borgerne og en god modtagelse af borgerne inden for de givne rammer
  • omsætte politiske beslutninger og lovgivning i praksis
  • sikre en stabil drift, overholdelse af budgetter og iværksættelse af faglige og økonomiske omstillinger
  • opbygge og udvikle ledergruppen på enhederne
  • skabe et godt samarbejde med relevante samarbejdspartnere

Du får det overordnede ansvar for den lægelige ledelse i samarbejde med overlægerne.

Det er afgørende, at du kan dokumentere solid erfaring med ledelse og økonomistyring. Vi lægger stor vægt på, at du kan træde i karakter, træffe beslutninger og få følgeskab, at du har mod til at tænke i nye baner, vise ledere og medarbejdere tillid og skabe rum for faglig udvikling og trivsel. Du vil få ansvar for både social- og sundhedsfaglig ledelse samt myndighedssagsbehandling.

Kompetencer og kvalifikationer du bringer med dig

  • Relevant akademisk baggrund og dokumenteret lederuddannelse.
  • God erfaring med at samtænke økonomisk og faglig udvikling.
  • Erfaring med ledelse af det sundheds- eller socialfaglige område.
  • Har stærke analytiske evner og kompetencer, samt en naturlig flair for at forstå sammenhænge i komplekse organisationer, og sætter dette i spil i samarbejdet med resten af organisationen.
  • Evner at kommunikere klart og tydeligt på alle niveauer og samtidig være nysgerrig og imødekommende overfor samarbejdspartnere.
  • Er motiveret af at få samarbejde og resultatskabelse til at gå hånd i hånd, og det falder dig naturligt at drive dit område gennem en stærk leder- og medarbejdergruppe.
  • Kan udøve ledelse med sikker beslutningsevne og med blik for målsætninger, sammenhænge og medinddragelse.

Om Borgercenter Voksne og CRK
CRK er en del af Borgercenter Voksne i Socialforvaltningen i Københavns Kommune. Som områdechef i Borgercenter Voksne får du mulighed for at blive en del af en stor organisation med høje ambitioner for arbejdet med københavnere med særlige behov, herunder borgere med sindslidelse, misbrug og hjemløseproblemer. Du får mulighed for at præge et vigtigt område og bliver en del af borgercenterets samlede chefkreds. Stillingen indeholder stor faglig og ledelsesmæssig spændvidde i en interessant kontekst, hvor du sammen med den øvrige ledelse i Borgercenter Voksne står i spidsen for udviklingen af området.

Socialudvalget har vedtaget en samlet socialstrategi, som sætter retningen for Socialforvaltningen, som vi arbejder med at implementere gennem lokale udviklingsplaner.

CRK er en del af Socialforvaltningen i Københavns Kommune og er Danmarks største center for rusmiddelbehandling. Det samlede center, det vil sige både substitutionsområdet og alkohol- og rehabiliteringsområdet, behandler samlet knap 4.700 borgere og der er ansat ca. 330 medarbejdere, hovedsageligt socialrådgivere, pædagoger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger og psykologer.

Vilkår
Lønnen fastsættes efter forhandling med den relevante faglige organisation. Stillingen er indplaceret i henhold til cheflønaftalen. Det forventede lønniveau er kr. 630.000-650.000 eks. pension med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg og pension. Stillingen er til besættelse den 1. januar 2020.

Yderligere oplysninger
www.kk.dk/bcv kan du læse mere om Socialforvaltningen og Borgercenter Voksne. For yderligere oplysninger om stillingen, kan du ringe til borgercenterchef Alberte Bryld Burgaard på 2637 7141 eller områdechef Janne Bech Jensen 2049 1964.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 13. november 2019.
Vi afholder to samtalerunder. I mellemperioden vil der være en test af de udvalgte kandidater ved et eksternt konsulentfirma.
Første samtalerunde afholder vi den 21. november og anden samtalerunde den 28. november.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Onsdag den 13. november 2019

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2