Afdelingsleder der kan målrette indsatser for mennesker med autisme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers SV

Har du en passion for at tilrettelægge indsatser til voksne mennesker med autismespektrumforstyrrelser? Falder det dig naturligt at lede andre mennesker ud fra nøgleord som dialog, samarbejde og flerfaglighed? Så er du måske det perfekte match til at blive autismeområdets nye afdelingsleder.

I Randers Kommune er vi optagede af at skabe fremdrift og tilrettelægge sammenhæng i indsatserne for mennesker der lever med autisme, så de får mulighed for at mestre eget liv. Mennesker med autisme kan være sårbare og have komplekse problemstillinger, der betyder at indsatsen ofte er sammensat af flere tilbud. Indsatserne foregår på tværs af forskellige aktører, der stiller krav til koordinering mellem social- og sundhedsområdet samt – ikke mindst – psykiatri-, udsatte-, beskæftigelse- og undervisningsområdet.

Sammen med fire lederkollegaer vil du få ansvaret for at varetage driften på autismeområdet, hvor du skal have særligt fokus på at drifte, koordinere og tilrettelægge sammenhæng på tværs af de faglige indsatser, der leveres til borgerne.

Autismeområdet består overordnet af 5 botilbud til voksne med autismespektrumforstyrrelser, et aktivitetstilbud, mestringsvejledning (bostøtte) og autismecenter Randers, som er kraftcentret for den specialiserede indsats.

Dit ledelsesspænd
Du vil blive afdelingsleder for mestringsvejlederteamet, der yder støtte til borgere i eget hjem samt et tværgående team, der yder støtte til mennesker med komplekse og tværgående problemstillinger på socialområdet.

Derudover vil du stå i spidsen for autismecenter Randers, som rummer fremskudt rådgivning (SEL §10), gruppe- og læringsforløb (SEL §§ 82a og 82b) samt uvisiterede tilbud.

Du skal også lede Botilbuddet Markedsgade, som rummer 7 lejligheder til voksne med autisme, der modtager støtte efter SEL §85.

I alt vil du få personaleansvar for cirka 25 engagerede medarbejdere på autismeområdet. Du får reference til tilbudslederen for det samlede autismeområde, og du vil have base på autismecenteret.

Dine opgaver
Du skal som afdelingsleder på autismeområdet lykkes med en bred vifte af opgaver. I din ansøgning vil vi gerne læse konkrete eksempler på, hvordan du:
  • Leder både medarbejdere og borgere i det daglige, herunder motiverer og inspirerer medarbejderne til yde en høj faglig indsats
  • Sikrer kvaliteten af fagligheden samt dokumentations- og målarbejdet på områderne
  • Ser nye muligheder og bidrager med alternative løsninger i komplekse sager
  • Understøtter tværfagligt og tværsektorielt samarbejde blandt de aktører der er involveret omkring borgerne, f.eks. med myndighed, sundheds- og psykiatriområdet
  • Sikrer samarbejde med pårørende til borgerne på autismeområdet
  • Er en rollemodel og prioriterer et fagligt læringsmiljø og et godt arbejdsmiljø
  • Koordinerer og planlægger den daglige drift i et struktureret samarbejde med den faglige koordinator
  • Omsætter politiske beslutninger på socialområdet til praksis


Din profil
Du er uddannet inden for det pædagogiske felt og har erfaring fra det specialiserede socialområde, gerne autismeområdet. Du har erfaring med at lede andre mennesker og har sandsynligvis også en lederuddannelse. Hvis ikke bliver det en del af din kompetenceudvikling.

Du motiveres af at være i en ledende og ansvarsfuld position samt det ansvar og den autoritet, der følger med. Du er i stand til at analysere og tage kontrollen over situationer ved behov. Du afsøger muligheder og alternativer i tæt samarbejde med både medarbejdere og lederkollegaer, men du tør træffe en beslutning, når det kræves.

Du trives ved at være en synlig leder for medarbejderne og formår at gøre det, så den enkelte oplever tryghed, mod og samhørighed i dagligdagen – også når du leder medarbejdere på afstand. Du sætter klare rammer for balancen mellem ledelse og selvledelse, hvor du uddelegerer opgaver ud fra de prioriteringer, du – i dialog med medarbejderne – finder bedst.

Praktisk er det nødvendigt at du har kørekort.

Vi tilbyder
På autismeområdet er ledelse organiseret i et målrettet fællesskab. Du bliver en del af et lederteam, hvor vi koordinerer og udvikler vores indsatser på tværs. Vi vægter muligheden for faglig sparring og hjælper hinanden med at lykkes med opgaverne.

Derudover har du tilknyttet en faglig koordinator samt en HK’er, der sikrer dig et godt organisatorisk set up til at løse opgaverne i dagligdagen.

Vi tilbyder løbende mulighed for kompetenceudvikling, herunder lederuddannelse, hvis du ikke allerede har det. Samtidig får du stor indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse, og du får lov til at sætte dit præg på udviklingen af helhedsorienterede indsatser på autismeområdet.

Ansøgning
Der er ansøgningsfrist den 21. november 2023. Første samtalerunde holdes den 23. november 2023. Anden samtalerunde holdes den 29. november 2023. Imellem første og anden samtale skal du udfylde en personprofil, som du får en mundtlig tilbagemelding på den 27. november 2023 via Teams. Referencer indhentes forud for eventuel ansættelse.

Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte tilbudsleder for autismeområdet Poul Bloch på telefon 23 72 36 21.

Stillingen er på lederaftale uden øverste arbejdstid og forventet tiltrædelse er den 1. januar 2024.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Randers SV
  • Tirsdag den 21. november 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus C

    Do you want to become part of the Supply Chain & Logistic Management Team in Salling Group to further develop the future SC&L setup? Do you have substantial experience with logistical warehouse man..
    • Afdelingsleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Tilst

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8381 Tilst
    • Afdelingsleder
    • Tilst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Randers SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Randers SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Randers SV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1