Rekrutteringsfirma

Head of IT Support & Servicedesk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Dagrofa er midt i en transformation af IT med henblik på at skabe mere transparens og enkelthed, samt at investere i nye moderne IT-løsninger, der sikrer effektive processer for forretningen. Det er derfor en spændende tid at være leder i IT, da der er stor indflydelse på at bygge en ”velsmurt maskine”.

IT Support & Servicedesk er et centralt område i IT, da det er ”first impression” for de interne kunder, som bl.a. inkluderer både købmænd, stabsfunktioner, distributionscentre og logistik. Der er mulighed for arbejde med både strategiske og organisatoriske overvejelser i en velfungerende afdeling, hvor fokus nu er på at bygge fremtidens struktur, processer og kompetencer. Du får direkte reference til IT Direktøren og bliver en del af i IT’s ledergruppe.

Drift og ledelse af IT Support & Servicedesk
IT Support & Servicedesk håndterer 1st og 2nd line support, incident management og problem resolution for alle systemer på tværs af Dagrofas komplekse forretning med et stort butiksnet, logistik services og food service, og det er samtidig en forretning, der er i gang 24/7. Der er en stor og bred kontaktflade internt og eksternt, hvor du bl.a. er ansvarlig for dialog og forhandling med service-leverandører.

Forventningen er ikke bare at lave ”business as usual”, da der er behov for klart definerede og dokumenterede processer, tydeligt kommunikerede SLA’er, et opdateret servicekatalog og ikke mindst motiverede og kompetente medarbejdere. Du bliver ansvarlig for en afdeling med 30 medarbejdere og 4 mellemledere, og hvor daglig butikssupport rundt i landet er outsourcet til en partner. Dagrofa har mange stærke IT-kompetencer in-house, samt et langvarigt og tæt samarbejde med deres partnere.

Udover at sikre struktur, processer og ledelse i din afdeling er det afgørende for din succes, at der etableres tæt dialog med og overlevering til IT-driften i Dagrofa, samt sparring med IT-udvikling.
Dine daglige opgaver inkluderer bl.a.:

  • Opdatere, strømline og eksekvere på forretningsplaner og -mål for afdelingen.
  • Kommunikere en fælles retning og skabe et engageret og motiveret team med de rette kompetencer.
  • Fremtidssikre medarbejdernes kompetencer gennem udvikling.
  • Designe og implementere incident og problem management processer i hht. fastlagte SLA’er.
  • Problem management for at løse problemer (reaktiv og proaktiv) inkl. klassificering, prioritering, dokumentation af root causes og anbefalinger for at sikre, at problemerne ikke opstår igen.
  • Sikre KPI-rapportering på IT-servicenøgletal (svartider, first time fix, tilgængelighed, backlog m.m.).
  • Change management ift. at sikre, at nye services bliver implementeret i servicekataloget.

Service- og procesorienteret IT-leder, der brænder for ledelse og strukturer
Du er selvstændig, proaktiv og tager ansvar – også for områder, hvor det ikke eksplicit er dit ansvar. Du har lyst til at møde dine ”kunder”, hvor de er, viser forståelse for deres problemstillinger og har fokus på at løse problemerne. Du har LYST til at skabe en god kundeoplevelse og går langt for at sikre det. Det falder dig naturligt at skabe strukturer, definere processer og sikre governance. Du evner at samarbejde og få det bedste ud af alle. Din ledelsesstil er kendetegnet ved rummelighed, empati og en coachende tilgang – med udgangspunkt i, at kunne fastholde og udvikle dine medarbejdere, samtidig med at kompetencekrav øges.

Dine stærke personlige kvaliteter som leder og menneske kombinerer du med en god faglig erfaring bestående af:

  • Solid ledelseserfaring, gerne med ledelse af ledere.
  • Indsigt i og erfaring fra at lede en service desk og/eller 24/7 funktion og følgelig erfaring med service management systemer.
  • Erfaring fra funktion med eksterne leverancer på services / leverandørkontakt.
  • Budgeterfaring ift. udarbejdelse og fordeling af samt opfølgning på omkostninger.
  • Vant til at måle og følge op på kundetilfredshed, rapportere på KPI’er og SLA’er og designe og optimere processer.
  • Gerne en akademisk baggrund, men dette er ikke et krav, da ledelse og faglig erfaring er vigtigere.

En bred lederrolle i IT og midt i en IT-transformation og forandring
Dagrofa tilbyder dig, at blive en del af Dagrofa-koncernen på et tidspunkt, hvor du kan præge IT-agenda og -support og på en arbejdsplads med højt til loftet og en flad organisationsstruktur. I dit arbejde oplever du stor eksponering imod de øverste beslutningstagere, og der er tale om en karrierestilling, hvor du bliver en del af top 60 ledelseslaget i Dagrofa.

For mere information
Kontakt Hudson ved Camilla Svendsen på telefon 70 27 77 33 for mere information. Hudson supporterer Dagrofa i rekrutteringen.

Send din ansøgning og dit cv hurtigst muligt til [email protected] og mærk din ansøgning med ”1031”. Bemærk, at vi læser ansøgningerne løbende.

Ved at søge gennem Hudson accepterer du vores politik om opbevaring af persondata, som du kan se på vores hjemmeside, og at vi opbevarer dine papirer i forbindelse med denne proces. Såfremt du ønsker, at vi sletter dine data efter endt proces, skal du give os besked på [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringsted

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Korsør I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – n..
    • Afdelingsleder
    • Korsør
    Få mere info
  • Head of Operations, Kalundborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - Ringsted

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Teamleder til Anvendelse & Arbejdsgange i Koncern ...

    Er du god til at drive forandringer og lede mennesker, der driver forandringer? Vil du stå i spidsen for et team, som brænder for at bidrage til optimering og implementering af digitale løsninger? .
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 3
12. september 2024 1
11. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 4