Faglig stærk og nærværende dagtilbudsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Kan du sætte retning for arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan og udvikle pædagogisk kvalitet med børnene i centrum?
Kan du se dig selv i en lille daginstitution med stort potentiale og udviklingsmuligheder?

Børnehuset Stakhavegård søger en faglig stærk og nærværende leder, der kan styrke det gode børneliv og kvaliteten i et lille dagtilbud gennem praksisnær ledelse. Vi ønsker en leder med pædagogiske visioner, der både kan ses, høres og mærkes i hele institutionen. En leder, der både er inspirator og supervisor i forhold til den daglige kvalitet for børn, medarbejdere, forældre og bestyrelse.

Hvad er vores forventninger til dig?
Børnehuset Stakhavegård ønsker en leder med pædagogisk indsigt og viden om 0-6 årige børn, - og med faglige visioner for udviklingen af en lille institution.

Du bliver leder for en lille gruppe engagerede medarbejdere, som sætter pris på din faglige sparring og facilitering i de daglige pædagogiske opgaver. Som rollemodel har du et særligt blik for at inddrage og motivere personalet, - og samtidig er du også i stand til at favne og udvikle medarbejdernes kompetencer og bringe dem i spil. I samarbejde med personalet sætter du de gode hjørneflag og du har mod til at flytte grænserne for, hvad vi tror er muligt.

Du har fingeren på pulsen og ved, hvad der kendetegner et dagtilbud af høj kvalitet og derfor har du også særligt fokus på de små børnefællesskaber med læringsmiljøer, der giver børnene unikke muligheder for trivsel og læring i dagligdagen.

Det er en stor fordel, at du er i stand til at kommunikere med forældrebestyrelse, kolleger og medarbejdere. Og du formår også at udvikle arbejdspladsen i overensstemmelse med politiske tanker og visioner i samspil med Børnecentret og de øvrige dagtilbud i kommunen.

Hvem er du?
Ud over en pædagogisk uddannelse ser vi gerne, at du har erfaring med ledelse af en daginstitution, og at du har relevant efteruddannelse fx diplom i ledelse.
Vi forventer, at du har erfaring med implementering af den styrkede pædagogiske læreplan, ligesom du har erfaring i arbejdet med udsatte børn og tværfagligt samarbejde.

Som synlig og nærværende leder i dagligdagen er du sikkert også god til at inddrage både medarbejdere og forældre på en naturlig måde i institutionens hverdag.

Du får mulighed for at præge den pædagogiske retning og videreudvikle institutionens værdigrundlag, - og du får også mulighed for at sætte holdet af dygtige og kompetente medarbejdere, efterhånden som hele huset skal anvendes til dagtilbud.

Helt overordnet har du et positivt menneskesyn, der kommer til udtryk i en åben dialog med forældre, personale og samarbejdspartnere. Du har gode motivations- og samarbejdsevner, en personlig udstråling og en anerkendende tilgang i dit daglige arbejde med andre mennesker. Du er samtidig engageret og har en naturlig nysgerrighed, - ja i det hele taget er du god til at se muligheder og vove fornyelse. Og så har du et skarpt blik for optimal ressourceudnyttelse og flair for administrative opgaver.

Du vil komme til at indgå konstruktivt og kreativt i et velfungerende dagtilbudsområde i Ringsted Kommune, hvor du bliver en del af lederteam på 25 dagtilbudsledere, som desuden er opdelt i tre mindre ledernetværk.

Kort om Børnehuset Stakhavegård
Stakhavegården er oprindeligt et gammelt landsted, som i foråret 2006 blev ombygget og moderniseret til daginstitution. Institutionen ligger i udkanten af et industrikvarter i den sydlige del af Ringsted-By nær Haslevvej og Næstvedvej. På grund af dalende børnetal har huset i en periode været lukket ned som dagtilbud og i stedet været base for dagplejens legestue og sundhedstjenestens netværk for unge mødre.
Børnehuset Stakhavegård skal nu igen være et dagtilbud med plads til 60 0-6 årige børn. Lige nu er der 25 børn, fordelt i en lille vuggestuegruppe og en lille børnehavegruppe samt én af dagplejens heldagslegestuer, som på sigt flytter til andre lokaler.

Vi lægger stor vægt på naturen, udelivet og nærmiljøet, som har et særligt fokus i Børnehuset Stakhavegård. Der er en inspirerende og velindrettet legeplads, hvor der er plads til masser af motoriske udfordringer, - og vi har udkig til flyvepladsen og er i gå-afstand til ”lilleskoven”.

I Børnehuset Stakhavegård er vi optagede af måden, hvorpå vi omgås hinanden. Alle børn skal ses, høres og anerkendes ud fra det enkelte barns behov. Vi skal som pædagogisk personale justere vores tilgang til det enkelte barn med respekt for, at alle er unikke med forskellige behov. Og vi skal være nysgerrige på barnets synvinkel og inddrage det, når det er muligt.

Har du brug for at høre mere?
Vi holder åbent-hus i Børnehuset Stakhavegård den 29. november fra kl. 16.30 til ca. 17.30. Her kan interesserede ansøgere få en rundvisning i institutionen og høre mere om jobbet. Adressen er Frejasvej 3, 4100 Ringsted. Vi vil gerne vide om du kommer, så ring venligst senest kl. 12 den 29. november på 23 47 47 11.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Børnecenterchef Sune Thor Olsen på 29 99 96 14 eller pædagogisk konsulent Marianne Frederiksen på 20 92 92 73.

Og du kan se mere på Børnehuset Stakhavegårds hjemmeside her her.

Vi afholder den første samtale den 14. december 2021 og 2. samtale den 20. december 2021.
Ansøgere, der går videre til 2. samtalte, vil blive bedt om at udfylde en personlighedstest.
Der bliver indhentet Børneattest på den person, der tilbydes ansættelse i stillingen. Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringsted
  • Torsdag den 09. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 5
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 3
12. september 2024 1
11. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2