Vi søger chef for nyt ledelsessekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vil du bistå os i løsningen af en væsentlig samfundsopgave, og tændes du af komplekse og langsigtede udfordringer? Er du den, der kan hjælpe en organisation med at finde fælles fodslag og gå i en ny retning? Så er du måske vores nye chef for ledelsessekretariatet.

Dansk Dekommissionering (DD) fik med en folketingsbeslutning fra 2018 tilføjet nye opgaver og en forlænget tidshorisont. Virksomheden er nu en aktiv deltager i processen med at finde en endelig løsning for Danmarks radioaktive affald og skal indtil senest 2073 oplagre affaldet forsvarligt på Risø.

For at ruste os til de nye opgaver og skiftet i fokus fra dekommissionering til affaldshåndtering er vi i gang med en større organisationsændring. Et gennemgående træk er specialiseringen af kompetencer i mindre teams, så den enkelte chef får bedre tid til såvel faglig som strategisk ledelse og personale-/forandringsledelse.

Et internt og eksternt bindeled
Vi søger nu en chef til ledelsessekretariatet – en nyoprettet strategisk enhed, der skal understøtte hele ledelsesgruppen og fungere som bindeled i organisationen. De primære opgaver i ledelsessekretariatet vil de kommende år være:

  • Drive processen mod slutdeponering af det radioaktive affald frem sammen med øvrige direkte involverede organisationer. Der er stor offentlig bevågenhed på området og mange interessenter, så ledelsessekretariatet bliver et knudepunkt for de politisk-strategiske og kommunikative opgaver forbundet hermed
  • Slutdeponeringsopgaver af mere langsigtet strategisk karakter, herunder at udarbejde en samlet affaldsstrategi i samarbejde med teamet Udvikling & Strategisk Affaldsplanlægning og en international affaldsoperatør</li
  • Bidrage til de øvrige politiske processer og beslutninger forbundet med DD’s opgaver
  • Sikre de nødvendige kompetencer i medarbejderstaben på både kortere og længere sigt
  • Understøtte organisationens transformation gennem fokus på udvikling
  • Bistå og rådgive hele organisationen inden for sekretariatets fagområder
  • Varetage strategiske udbud

Teamet består p.t. af fire dedikerede medarbejdere, der varetager de forskellige fagområder inden for HR, jura, kommunikation og slutdeponering. Selv om konstellationen i ét team er ny, eksisterer der allerede gode samarbejdsrelationer og gensidig respekt at bygge videre på. Som chef skal du give plads til medarbejdernes selvledelse og være en koordinerende og samlende figur, der giver den nødvendige sparring og har et godt øje for den enkeltes motivation og udviklingsmuligheder.

Chefkolleger, der efterspørger dine indspark
DD’s nuværende ledelse med i alt syv personer er præget af højt engagement, stærke kompetencer og stor stabilitet. Vi udvider chefkredsen med to andre nye chefer foruden dig, og vi forventer, at I vil bidrage med nye, konstruktive input og relevante erfaringer i forhold til at transformere organisationen.

I DD samarbejder vi på kryds og tværs, men du kommer især til at få et tæt samarbejde med den nye chef for Udvikling & Strategisk Affaldsplanlægning, der bl.a. har ansvaret for de tekniske og operationelle aspekter af et slutdepot, og med chefen for Økonomi, IT og Service i forhold til eksempelvis HR-processer og udbud.<br
Hos os får du

  • En stilling med righoldige muligheder for at hjælpe både DD og det danske samfund godt på vej til at få løst en væsentlig samfundsopgave
  • En stilling, hvor du kan bruge og udvikle både dine personlige og faglige kompetencer
  • En arbejdsplads præget af tværfaglighed, frihed under ansvar og en uformel omgangstone
  • Et unikt miljø i skøn natur på Risø-halvøen ud til Roskilde Fjord

Dit faglige og personlige fundament

  • En videregående uddannelse (men det er ikke afgørende hvilken)
  • Ledererfaring fra en politisk ledet organisation
  • Erfaring med politisk betjening, lederbetjening og strategisk ledelse
  • Skarpe analytiske evner og politisk forståelse
  • Gode skriftlige og mundlige formuleringsevner på både dansk og engelsk

Det er en fordel, men ikke en betingelse, at have erfaring med nogle af ledelsessekretariatets ansvarsområder. Ligeledes er det en fordel af have kendskab til arbejdet med radioaktivt affald eller tilsvarende problemstillinger med både tekniske og socioøkonomiske aspekter.

Som bindeled både internt i organisationen og i forhold til de eksterne interessenter er det væsentligt, at du har stærke kompetencer inden for samarbejde og procesfacilitering. Du skal være en samlende figur, der åbent lytter, involverer og skaber tillid. For at kunne understøtte og drive såvel interne som eksterne processer fremad skal du samtidig være handlekraftig, forudseende, struktureret og fleksibel. Og så skal du kunne finde arbejdsglæde i det lange, seje træk.

Løn og ansættelsesforhold
Du ansættes i henhold til den relevante overenskomst. Hvis du ansættes efter AC-overenskomsten, vil udgangspunktet være en indplacering som chefkonsulent med personaleansvar.

Vi forventer at holde første samtale den 23. og 24. juni og anden samtale den 1. og 2. juli. Mellem første og anden samtale vil der være en test. Hvis de angivne datoer kolliderer med dine ferieplaner, skal det ikke afholde dig fra at søge – men noter lige dit behov for en ændret dato i ansøgningen.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Roskilde
  • Onsdag den 16. juni 2021

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Korsørvej i Slagelse I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med .
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Korsør I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – n..
    • Afdelingsleder
    • Korsør
    Få mere info
  • Head of Operations, Kalundborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - Ringsted

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. september 2024 7
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 11
5. september 2024 10
4. september 2024 9
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 9
31. august 2024 10
30. august 2024 10
29. august 2024 10
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 11
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 11
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 10
19. august 2024 10
18. august 2024 11
17. august 2024 11
16. august 2024 11