Leder af Forsorgshjemmet Saxenhøj & Fjordvang - genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sakskøbing

Leder af Forsorgshjemmet Saxenhøj & Fjordvang - genopslag

Vi er i gang med et generationsskifte på flere dimensioner – ledelsesmæssigt, opgavemæssigt og strukturelt.

Vores afholdte forstander for området går på pension 1. maj og en udsattereform skal implementeres. Nye veje skal betrædes og gamle veje skal opdateres samtidig med at vi er i gang med at gøre socialområdet i Guldborgsund til de allerbedste leve– og udviklingsrum for alle borgere, som har brug for os, for at kunne mestre eget liv. Vi søger derfor en leder, der kan understøtte udvikling-og omstilling på området, sætte retningen for kommunens udsatteindsats og samtidig bevare ’Saxenhøj – sjælen’.

Udsatteindsatsen ved Fjordvang, Forsorgshjemmet Saxenhøj samt Eksterngruppen står over for at skulle implementere en ny og gennemgribende national reform på §110-området, som vil kræve omfattende forberedelse og stille særlige krav om evne til omstilling – og omstrukturering, så vi er klar, når reformen træder i kraft 1. august 2023.

De indledende forberedelser til reformen er i gang, så den nye leder skal træde lige ind ’og tage roret’, og sikre at grundstenene til udmøntning af reformen i organisationen bliver lagt.
Vi søger derfor en engageret og udviklingsorienteret leder, som med ’hjertet på rette sted’ kan tjekke ind og balancere drift og udvikling med stor opmærksomhed på faglig kvalitet, tværgående samarbejde, arbejdsmiljø og økonomi.
Du vil referere til Centerchef for Socialområdet og bliver en del af et stærkt ledelsesteam på det samlede Socialområde.

På Forsorgshjemmet Saxenhøj og Fjordvang arbejdes der i alle afdelinger udfra den svenske psykoterapeut Per Revsteds motivationsteori om at ”ingen er håbløs”, med nøgleordene:
Kontakt, respekt, accept og tiltro til borgeren

Om jobbet
På det sociale område er der behov for faglige, strukturelle og økonomiske tilpasninger, hvor udvikling er en nødvendighed for at opfylde fremtidens krav til kommunens service.

Leder af Forsorgshjemmet Saxenhøj og Fjordvang har ansvaret for en organisation med omkring 125 medarbejdere, 3 afdelingsledere samt en administration og udviklingskonsulent.

Der er helt konkret tale om en decentralenhed, som spænder over forskellige fagligheder og rationaler, som – med kerneopgaven i fokus – sætter en helhedsorienteret recovery dagsorden, og bidrager til innovative løsninger med borgeren i centrum.

Der er tale om en unik mulighed for - sammen med hele Socialområdets engagerede og dygtige medarbejdere og ledere - at være medskaber af ” Fremtidens socialområde” og lede Forsorgshjemmet Saxenhøj ind i den videre udvikling af såvel egen enhed, som hele socialområdet til gavn for borgerne.

Opgaverne er mange og spændende, og kan sammenfattes til:
  • Understøtte, følge op og drible videre med implementeringen af den nye national reform på § 110 området.
  • Drible videre med områdets øvrige projekter – f.eks. entreprenørskabet med socialpsykiatrien om ’Kløverbo’, byggeriet af ’4 skæve boliger’ m.m.
  • Styrke den helhedsorienterede indsats på tværs af socialområdet og kommunens øvrige centre
  • Medvirke til, at kommunens ledelsesgrundlag, Det Guldborgsundske Mindset og Socialområdets strategiske omstilling lever, og at ledelsesmæssige kompetencer fortsat udvikles og praktiseres i overensstemmelse med grundlaget, herunder udvikle egen ledergruppe.
  • Sikre at de prioriteringer og effektiviseringer, der er besluttet i budgetaftalerne, rent faktisk realiseres og omsættes til praksis.


Om dig
Vi søger en leder, der med mod, helhedstænkning og handlekraft kan være med til at realisere ovenstående i tråd med kommunens overordnede kerneopgave, der handler om at styrke borgernes muligheder for at mestre egen tilværelse og i samarbejde med borgerne sikre, at alle kan indgå i relevante fællesskaber.
Vi søger også en leder, som er relationelt stærk, da stillingen kræver et stærkt samarbejde på tværs af eget og kommunens øvrige centre. Det er endvidere en forventning, at lederen tager Det Guldborgsundske Mindset på sig, når kerneopgaven og de strategiske målsætninger skal realiseres.

Vi forventer, at du:
  • Er en erfaren leder – gerne med erfaring med at lede ledere og større forandringsprocesser
  • Har en relevant uddannelses-og erfaringsbaggrund (minimum mellemlang videreuddannelse gerne som pædagog) i forhold til sektoren og en relevant lederuddannelse – eller er påbegyndt lederuddannelse - på minimum diplomniveau.
  • Kan synliggøre eget personlige ledelsesgrundlag og omsætte det til praksis.
  • Har et godt kendskab til udsatteområdets primære opgaver.
  • Har kendskab til metoderne i Housing First (ICM, CTI, ACT)
  • Tjekker ind på ’Revsteds motivations teori” og helt naturligt tager metoden ’til dig’.
  • Er ambitiøs i interessen for dit fagområde og evner at være tålmodigt insisterende i ledelses- og udviklingsarbejdet med respekt for forskelligheder
  • Kan bevare overblikket i pressede situationer, træffe beslutninger og yde ledelse, hvor du får det bedste frem i andre
  • Er naturligt relations skabende og en central samarbejdspartner både internt på eget område - Fjordvang, Forsorgshjemmet og Eksterngruppen, og på tværs af og uden for Socialområdet.


Ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Vilkårene aftales konkret mellem Guldborgsund Kommune og den forhandlingsberettigede organisation.
Ansættelsesstedet er på Forsorgshjemmets matrikel i Sakskøbing.

Mere information:
Alle der på baggrund af stillingsopslaget samt job-og personprofilen overvejer at søge stillingen, er velkomne til at kontakte Centerchef for socialområdet Bodil Pedersen på telefon 25182560.

Der er ansøgningsfrist den 19. april

Ansættelsesudvalget holder møde onsdag den 20. april for at udvælge kandidater til samtale. De udvalgte kandidater kontaktes senere samme dag.
Første samtalerunde afvikles fredag den 22. april, og anden samtalerunde finder sted tirsdag den 26. april.

I forbindelse med anden samtalerunde præsenteres kandidaterne for en case. I tilknytning til den anden samtalerunde indhentes også referencer efter aftale med kandidaterne.

Forventet tiltrædelse er efter aftale eller den 1. juni 2022.

Du kan se hele job- og personprofilen her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sakskøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sakskøbing
  • Tirsdag den 19. april 2022

Lignende jobs

  • HSE Specialist

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • OK-Fonden søger afdelingsleder..

    Afdelingsleder til OK-Fonden Margretecenteret i MariboEr du leder med en sundhedsfaglig baggrund gerne sygeplejerske, og ønsker du et job med fokus på faglig og personlig udvikling samt ansvar .
    • Afdelingsleder
    • Maribo
    Få mere info
  • [xxxxx] ApS søger administrativ medarbejder med st...

    Er du på udkik efter nyt og anderledes job så kan muligheden være et job hos os. Vi har mange opgaver inden for grøn energi. Vi tilbyder energioptimering, solceller, varmepumper m.m. I den forb..
    • Afdelingsleder
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Kontorchef til Plan- og Landdistriktsstyrelsen

    Til en nyoprettet stilling søger vi en energisk og ambitiøs kontorchef, der har mod på at gøre det mere attraktivt at bo, leve og arbejde i hele Danmark. Du får mulighed for at påvirke din egen led..
    • Afdelingsleder
    • Nykøbing Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sakskøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sakskøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Sakskøbing over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0