Rekrutteringsfirma

Afdelingsleder – LE34 Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

På vegne af LE34 søger vi en udadvendt og faglig dygtig afdelingsleder (landinspektør, ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt eller tilsvarende ) til LE34’s kontor i Silkeborg.

Om stillingen

LE34 er landets største rådgivende landinspektørvirksomhed med mere end 350 erfarne og højt kvalificerede medarbejdere. LE34 er lokalt forankret i hele Danmark og søger nu en dynamisk afdelingsleder til kontoret i Silkeborg.

Som afdelingsleder hos LE34 i Silkeborg bliver du omdrejningspunktet i indfrielsen af LE34’s vækstambitioner for kontoret i Silkeborg, hvor der forventes en positiv vækst i de kommende år. For at indfri de forventninger kræver det, at du er opsøgende i forhold til nuværende og fremtidige samarbejdsrelationer, og du trives med at indgå i relevante faglige netværk.

LE34 er kendetegnet ved en meget "flad" organisation, hvor medarbejderne har en høj grad af frihed med ansvar, og hvor alle hjælper hinanden. Du har derfor lyst til teamwork og formår at skabe en stærk kultur i afdelingen, der er præget af faglighed, høj grad af medarbejdertilfredshed og en hverdag med kunden i centrum.

Du vil som afdelingsleder i Silkeborg have et tæt samarbejde og sparring med virksomhedens kontor i Aarhus.

LE34 råder over mange forskellige kompetencer og discipliner inden for faget, men har forretningsområdet Skel & Ejendomme som det primære forretningsområde på kontoret i Silkeborg, med afsæt i matrikulære sager, rådgivning om ejendomsdannelse og tekniske opgaver.

Såfremt du kan tilføre afdelingen andre faglige kompetencer, er det også relevant, og du vil som afdelingsleder hos LE34 også indgå i udførelsen af afdelingens opgaver for kunderne.

Du kan læse mere om bredden i virksomhedens ydelser og services på virksomhedens hjemmeside via dette link.

Du rådgiver gerne og naturligt inden for dine ekspertområder, og du er lyttende og i stand til at sætte dig ind i kundens behov og kommunikere på modtagerens præmisser.

Om dig

Du har måske allerede et godt lokalt kendskab til Silkeborg-området og har et netværk, såvel lokalt som regionalt. Hvis ikke, er du indstillet på at have en udadvendt rolle i forhold til relevante netværk i Silkeborg-området og lade dig integrere i det lokale/regionale erhvervsliv. Det forventes ligeledes, at du har gjort dig visse erfaringer med ledelse eller har et stort ønske om dette.

Som person er du udadvendt med et roligt væsen, og det falder dig naturligt at tale med mennesker på flere niveauer. Du er god til at lytte til kunden og afdække behovet. Samtidig er du god til efterfølgende at overdrage til kollegaerne, motivere dem i processen og udvise vedholdenhed og gennemslagskraft, når det er påkrævet. Du er i det hele taget god til at tilpasse dig situationen, være tilstede og afkode signaler fra kunder og kollegaer.

Vi forventer endvidere, at du

  • har minimum 5 års erfaring og en relevant uddannelse som landinspektør, ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt eller lignende. Det vigtigste er, at du har lyst til ledelse og opbygning af kontoret i Silkeborg
  • fungerer i et uformelt arbejdsmiljø blandt dygtige og arbejdsomme kollegaer, der har kunden i fokus
  • er kvalitetsbevidst og leverer til tiden
  • er forretningsdrevet og har flair for godt købmandskab
  • er fleksibel og udadvendt samt i stand til at have mange "bolde i luften" på samme tid
  • er en samlende person, der kan skabe en god teamånd.

Virksomheden tilbyder

Som afdelingsleder hos LE34 får du et alsidigt og udfordrende job, hvor du opnår stor faglig indsigt og indflydelse og får mulighed for at videreudvikle dig som leder gennem LE34's Akademi. Samtidig bliver du en central spiller i en spændende organisation, med engagerede og fagligt højt specialiserede medarbejdere, hvor der er solide erfaringer at trække på, og hvor vidensdeling, nytænkning og samarbejde er i højsædet.

Herudover tilbyder virksomheden:

  • behageligt socialt arbejdsmiljø med meget høj trivsel
  • mange spændende, udfordrende og varierende projekter
  • fagligt dygtige kollegaer med lang anciennitet
  • gode ansættelsesvilkår inkl. virksomhedsbetalt sundhedsordning.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, konsulent Jonas Jørgensen, mobil 3152 8191 eller [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Gødvad, Silkeborg I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælle..
    • Afdelingsleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    ”Vil du være leder i et hus, hvor faglighed, samarbejde og arbejdsglæde er i fokus – så har vi måske drømmejobbet til dig”Ser du det som en spændende ledelsesmæssig udfordring at være med til .
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Centerleder til CKU Skive-Viborg og STU Skivefjord

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Afdelingsleder
    • Skive
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Vi søger dig, som brænder for at skabe faglig stolthed og fællesskab hos dine ledere og medarbejdere, og som brænder for at skabe tilbud, der bidrager til livskvalitet, mening og samhørighed hos bo..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 6
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 5
20. august 2024 4
19. august 2024 4