Department Manager, Electrical Engineering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Motiveres du af at lede et specialiseret team i en virksomhed i vækst og forandring? Har du en stærk el-teknisk baggrund, og drømmer du om en hverdag, hvor du skal bringe din faglige ekspertise og ledelseskompetencer i spil for at sikre optimal drift og udvikling af forretningen? Silhorko-Eurowater A/S udvikler, sælger, producerer og servicerer vandbehandlingsanlæg i det meste af Europa indenfor forskellige industrier og anvendelsesområder. Vi er en del af Grundfos og arbejder med en bæredygtig og værdiskabende tilgang, og med et formål – at sikre rent vand.

Din rolle

I rollen som Department Manager vil du få til ansvar at lede Electrical Engineering, som på nuværende tidspunkt består af 7 medarbejdere. Afdelingen er ansvarlig for programmering, projektering og konstruktion af styretavler til projekter. Dette er primært projekter til vandværker og industrien, herunder fødevare- og medicinalindustrien og energisektoren, i Danmark og store dele af Europa.

Med reference til Head of Engineering, vil du, udover den daglige ledelse, skulle påtage dig en proaktiv rolle i at planlægge og udvikle afdelingens aktiviteter og processer i henhold til virksomhedens overordnede strategi og mål.

Du vil desuden have ansvar for større projekter, idet du skal afklare scope af projekter og dermed sikre, at den rette tekniske løsning findes, inden projektet videregives i afdelingen.

Udover samarbejde med egen afdeling, vil du have et tæt samarbejde med afdelinger som Mechanical Engineering, Sales, Production, samt vores internationale kontorer, hvor du løbende vil skulle rådgive indenfor dit fagområde. Du vil dermed være med til at sikre, at vi lever op til høj standard og formår at levere de bedste kundetilpassede og tekniske løsninger.

Primære opgaver

  • Planlægning af afdelingens aktiviteter indenfor budget og i henhold til strategi og mål i samarbejde med Head of Engineering
  • Analyse og rapportering af afdelingens delmål, aktiviteter og omkostninger
  • Udvikling og implementering af processer og procedure
  • Ledelse af medarbejdere:
    • Sikre optimal bemanding
    • Tilstræbe at skabe og fastholde trivsel, samarbejde og motivation blandt medarbejdere
    • Udvikling og evaluering af medarbejderperformance

  • Kommunikere, uddelegere og følge op på daglige aktiviteter og individuelle opgaver
  • Løbende sparring med medarbejdere og kollegaer på tværs af organisationen omkring el-tekniske løsninger og bidrage med prissætning af styretavler
  • Eksekvering af projekter i form af afklaring med Project Managers fra salgsafdelinger og valg af teknisk løsning
  • Håndtering af forespørgsler fra kunder og andre stakeholders efter behov

Hvem er du?

Vi søger en leder med stærke interpersonelle og kommunikative kompetencer, som er god til at bygge relationer og styrke samarbejdet internt og på tværs af afdelinger. Du har gerne erfaring med ledelse og motiveres af at skabe rammerne for et godt og produktivt arbejdsmiljø.

Du er god til at begå dig i forandringer, hvor der løbende er fokus på at skabe og optimere processer. Du brænder for at eksekvere projekter, hjælpe med at finde den rette tekniske løsning, samt komme med sparring og rådgivning indenfor dit fagområde. Vi ser også gerne, at du kommer med en tilgang til dit arbejde, der er kendetegnet af struktur og overblik.

Du har en stærk el-teknisk baggrund - måske er du udannet industrielektriker, automationsteknolog, ingeniør eller maskinmester. Du har et godt kendskab til procesteknologi og PLC-programmering til industrielle anlæg.

Erfaring med SAP er en fordel. Vi anvender Siemens, TIA og SEE Electrical, og det vil derfor være foretrukket, at du har kendskab til en eller flere af disse systemer.

Udover dansk er du god til at begå dig på engelsk både i skrift og tale.

Om Silhorko-Eurowater

Silhorko-Eurowater er en virksomhed under vækst og forandring. Vi blev i 2020 en del af Grundfos, som er pionerer indenfor løsninger, der kan afhjælpe verdens vand- og klimaudfordringer.

Hos Silhorko-Eurowater har vi fremstillet driftssikre vandbehandlingsanlæg siden 1936, som bygger på et kvalitetsprincip om lang levetid og minimalt behov for vedligeholdelse. Vi beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere fordelt på 23 salgs- og servicekontorer i 14 lande. I Danmark er vi ca. 200 medarbejdere.

Vi tilbyder

Med denne stilling får du muligheden for at blive en del af en virksomhed med mange års erfaring og teknisk know-how. Du vil få en hverdag med mange udfordrende og afvekslende opgaver, hvor du vil kunne sætte dit præg på fremtidens vandbehandling ved at drive og udvikle forretningen sammen med engagerede kollegaer.

Du vil blive tildelt sundhedsforsikring, en fleksibel firmapension, frugtordning og få mulighed for at tage del i vores frokostordning. Vi har også en aktiv personaleforening, som flere gange årligt arrangerer diverse aktiviteter for medarbejdere, der bidrager til et sammenhold på tværs af virksomheden.

Din daglige gang vil blive på vores hovedkontor i Stilling, mellem Skanderborg og Aarhus, hvor vi har samlet størstedelen af produktionen. Ved Silhorko-Eurowater vægter vi fleksibilitet i hverdagen og tilbyder derfor også muligheden for at arbejde hjemme et par gange om ugen.

Vil du være en del af Silhorko-Eurowater?

Søg stillingen via vores hjemmeside.

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring stillingen, kontakt gerne Head of Engineering, Ulrik Dremstrup Hansen på [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Skanderborg
  • Onsdag den 20. december 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus C

    Do you want to become part of the Supply Chain & Logistic Management Team in Salling Group to further develop the future SC&L setup? Do you have substantial experience with logistical warehouse man..
    • Afdelingsleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Tilst

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8381 Tilst
    • Afdelingsleder
    • Tilst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 2