Head of Portfolio Management & Sales Support

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Søger du nye ledelsesudfordringer, hvor du med din erfaring og faglige kompetencer kan bidrage til en bæredygtig vækstrejse med spændende karrieremuligheder? Er du ekspert i produktporteføljeledelse, roadmapping og scoping af komplekse tekniske løsninger, som både omfatter hardware, software og serviceprodukter?

Bliv en del af vores Product & Commercial Management team
Kamstrup er en dansk teknologivirksomhed og en af verdens førende leverandører af intelligente måleløsninger. Vi er i rivende udvikling, og satser massivt på udvikling og produktion af intelligent måleudstyr og systemer til trådløs aflæsning af energi- og vandforbrug. Grundet en stærk stigende efterspørgsel efter vores innovative og intelligente løsninger, søger vi en Head of Portfolio Management and Sales Support til vores hurtig voksende vandforretning.

Du kommer til at indgå i vores Product and Commerical Management team, som er ansvarlig for specialisering og kommercialisering af en portefølje indenfor intelligente løsninger til styring af vandforbrug i forsyningsselskaber på et globalt plan. Ligeledes er teamet ansvarlig for eksekvering af vores produkt roadmaps samt assistere med forretningsudvikling verdenen over.

Et job med fokus på metode, ledelse og stakeholder management
I jobbet som Head of Portfolio Management and Sales Support kommer du til at stå i spidsen for et team på 8-10 kommercielle og markets Product Managers. Du får en spændende rolle i at udvikle og professionalisere vores metoder, processer og værktøjer indenfor portefølje- og produktledelse. Du vil have ansvaret for styring og optimering af vores eksisterende produktportefølje og dermed sikre dets konkurrenceevne og succes på markedet.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være fokuseret omkring:

  • Udvikling af metoder og processer til portefølje styring
  • Levering af produktlinje roadmaps
  • Håndtering af vandprodukt porteføljen
  • Eksekvering af produkt og projekt roadmaps
  • Bistå med inputs til business review
  • Forberedelse af og deltagelse i produkt komitémøder
  • Deltagelse i styregruppemøder samt gate keeping
  • Udvikling af kommercielle produkter

Du skal forvente omkring 30 rejsedage om året i forbindelse med besøg på salgskontorer i vores fokus lande, samt kundebesøg i forbindelse med strategiske vigtige projekter.

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en resultatorienteret og struktureret person, der med sine kompetencer kan bidrage til Kamstrups videre succes. Derfor er det et krav at du har:

  • En faglig baggrund inden for Engineering, Økonomi eller Management på minimum bachelorniveau
  • Minimum 5 års erfaring med personaleledelse
  • Minimum 10 års erfaring med produktudvikling og -ledelse
  • Dokumenteret erfaring indenfor porteføljeledelse, multi-platform porteføljer og håndtering af komplekse tekniske løsninger

Foruden ser vi gerne, at du har erfaring med teknisk løsningssalg, teknologibaseret forretningsudvikling og stakeholder management i en kompleks matrix organisation.

Som person kan du lide at gå forrest, og du tilgår dine arbejdsopgaver struktureret og analytisk. Et stærkt ledergen er en forudsætning for at kunne lede teamet og stakeholdere på rette kurs. Da du vil få en stor kontaktflade er det ligeledes afgørende, at du mestrer at skabe relationer på tværs og trives i en udadvendt rolle, hvorfor du evner at kommunikere på alle niveauer internt i organisationen og til eksterne stakeholders.

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale på et meget højt niveau. Tysk på højt niveau vil også blive vurderet som en stor fordel.

Vi tilbyder mere end bare et job
I jobbet som Head of Portfolio Management & Sales Support tilbyder vi stor frihed med meget ansvar og gode karrieremuligheder i en hurtigt voksende international virksomhed. Med en aktiv rolle i Product Management, vil du interagere med mange virksomheder, hvilket vil give dig mulighed for hurtigt at opbygge et bredt fagligt netværk i branchen.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Product and Commercial Management, Water Division, Uwe Eisenhutpå tlf. 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren.

Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Skanderborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2