Centerchef til Juridisk Afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste

Kan du se dig selv lede en gruppe dygtige og engagerede jurister, som alle tager ansvar for, at PET til stadighed agerer som en professionel efterretningstjeneste?
Opgaveløsningen i efterretningsverdenen er kompleks og konstant i udvikling. Det er centralt for PET’s fortsatte kapacitet til effektivt at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod det danske samfund, at der arbejdes fra et solidt juridisk
fundament.

PET søger en ny centerchef til et af de tre centre i Juridisk Afdeling.

Juridisk Afdeling varetager en større opgaveportefølje, herunder legalitetssikringen og legalitetskontrollen i forhold til alle dele af PET’s virksomhed. For de operative centre refererer det bl.a. til kontrol og sikring af:

- Anvendelsen af straffeprocessuelle tvangsindgreb og andre operative tiltag
- Vurdering af mulighederne for strafforfølgelse af PET’s målpersoner
- Efterretningstjenestens nationale og internationale samarbejde.

Derudover varetager Juridisk Afdeling en række andre opgaver, herunder samarbejdet med Tilsynet med Efterretningstjenesterne samt behandling af sager om aktindsigt og sikkerhedsgodkendelse. Behandling af sager på udlændingeområdet af betydning for statens sikkerhed samt udarbejdelse af bidrag til Justitsministeriets besvarelse af folketingsspørgsmål og andre myndigheders lovforberedende arbejde af betydning for PET’s virksomhed er ligeledes en del af opgaverne.

Stærk faglig centerchef
Du er en faglig stærk jurist med interesse og flair for ledelse. Du vil som leder få ansvar for, at juridiske problemstillinger og løsningsmuligheder afdækkes effektivt, til tiden og med en høj kvalitet.

Som person skal du være robust, have gennemslagskraft, resultatfokus, samt gode samarbejds- og kommunikationsevner og gerne et godt humør. Gennem din analytiske tilgang til opgaverne og inddragende ledelsesstil sikrer du, at PET overholder gældende lovgivning og anvender de muligheder, der eksisterer heri.

Dine kommende medarbejdere brænder for deres arbejde, og vi forventer, at du har samme engagement og aktivt bidrager til en kultur præget af sparring og trivsel.

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst. Du bliver indplaceret som chefkonsulent med ledelsesansvar.

Såfremt du i forvejen er ansat som tjenestemand, kan du bevare din ansættelsesform.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på
Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at du som ansøger ikke videregiver oplysninger om din ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces hos PET. Ved eventuel ansættelse vil yderligere vejledning omkring fortrolighed blive givet.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Kontakt

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte stabschef Johan Kristian Legarth på mobil 40485441.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt www.politi.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores
rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Søborg
  • Tirsdag den 20. august 2019

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Søborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 10
19. september 2024 10
18. september 2024 10
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 12
11. september 2024 13
10. september 2024 12
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 11
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 9
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 10
28. august 2024 9
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 8
22. august 2024 7
21. august 2024 8