Afdelingsleder søges til Parkbo, børnehaveafdelingen.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Parkbo Vuggestue og Børnehave i Solrød Kommune søger en faglig velfunderet og engageret afdelingsleder til vores børnehaveafdeling

Stillingen er på 35-37 timer ugentligt og ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette..

Som afdelingsleder i Parkbo skal du varetage den daglige personaleledelse af børnehaven ud fra en tillidsbaseret og guidende ledelsesstil. Du indgår desuden i ledelsesteam bestående af afdelingslederen i vuggestuen og dagtilbudslederen og skal kunne arbejde selvstændigt ud fra vores fælles beslutninger. Du skal kunne samarbejde og lede bredt også når vuggestuepersonalet har brug for ledelse. Du skal som afdelingslederen sikre de bedst mulige forudsætninger for det pædagogiske arbejde med børnene og forældrene. Du skal kunne arbejde ud fra og opstille klare mål og en tydelig organisering af arbejdet ud fra vores pædagogiske vision om den anerkendende pædagogiske tilgang. Du skal kunne organisere det tværfaglige samarbejde både internt og eksternt.

Vores børnesyn:
Vi skaber børn der kan klare sig godt i livet - vi er optaget af at skabe en god dag for alle børn hver dag! Dagene skal være fyldt med læring, gode venner og engagerende voksne der viser vejen for det gode børnefællesskab. Vi har fokus på at understøtte børns selvfølelse og selv-hjulpenhed, fordi børns udvikling handler om at mestre eget liv og kunne deltage i fællesskaber. Et institutionsliv skal være et sted hvor der er plads til at øve sig, med hjælp fra anerkendende voksne der støtter, guider og opmuntre.

Parkbos særlige krydderi:
I Parkbo er vores helt særlige krydderi at bruge den anerkendende pædagogik i guidningen af børnene. Vi har stort fokus på hvordan vi med den anerkendende tilgang formår at skabe de betingelser der skal til for at børn kan udvikle mod, nysgerrighed, robusthed og medmenneskelighed og indgå i gode venskaber og børnefællesskaber. Vi har en grundlæggende forståelse af at pædagogik er det, vi udfører hele dagen. Vi er optaget af hvilken læring, udvikling, trivsel og dannelse vi skal understøtte igennem hele dagen. Vi er optaget af hvordan vi og børnene er sammen i aktiviteter, hvordan vi kommer til og fra aktiviteten og hvilke læringsmuligheder der er i rutinesituationer og ikke kun hvilken aktivitet vi laver med børnene. Vi ser aktiviteter med børnene som det pædagogiske værktøj vi bruger for at støtte børnene i deres udvikling. Vores holdning er at en daginstitution er et læringsmiljø frem for pasning.

Vi arbejder sammen:
I børnehaven arbejder vi i teams og har 3 børnegrupper, Krokodiller, Pandaer og Løver der er aldersintegrerede 3-6 årige med hver deres faste voksne. I hver gruppe kan der være mellem 25-38 børn. Alle rum i huset er forskellige og vi har et stort fokus på at sammensætte aktiviteter og rutinesituationer i hverdagen ud fra den aktuelle børnegruppe.

Når Corona ikke kræver styring af smittekæder, har vi et hus hvor børnene I stor udstrækning må færdes hvor de vil i huset, retningsgivet af de voksne. Dette kræver stort nærvær og ansvarlighed blandt personalet. en vigtig arbejdsopgave er at understøtte personalet i strukturen og kommunikationen udfra et børneperspektiv.

Strukturen og kommunikationen i personalegruppen er meget vigtig, for at vores hus og vores team kan fungere og understøtte børnenes oplevelse af mestring og deltagelse i eget liv. Vi samarbejder om projekter og aktiviteter hele året igennem, både på tværs og aldersopdelt, i mindre grupper og for alle. Vi arbejder bl.a. med pædagogiske ugeplaner, Skema-til-handling, Relationsmålinger, Fri for mobberi, LP-modellen, Alle-MED og vurderingsværktøjet KIDS.

Vi har en høj grad af samarbejde med tværfaglige samarbejdspartnere, psykologer, fysioterapeuter, ressourcepædagoger, logopæder, familierådgivere og støttepædagoger. Vi tager udgangspunkt i at hjælpe det enkelte barn når der er behov for støtte, men altid i forhold til hvordan barnet kan deltage i fælleskaber og udfra en ressource tænkning.

Om dig:
Det er vigtigt for os at du virkelig brænder for kerneopgaven og hele den faglige tilgang til det pædagogiske arbejdsfelt og er dygtig til at være guidende og lede teamet. Du skal være robust og kunne tænke i løsninger også i pressede situationer.

Vi forventer:
At du:
  • Brænder for dagtilbudsområdet og for at gøre en positiv forskel for børnene
  • Er tydelig og behagelig i din ledelse og guidning af andre.
  • Går forrest og agerer rollemodel og er inspirator for personalet og børnene.
  • Er god til at reflektere over egen og andres praksis, samt kan sparre med personalerne og i ledelsesteamet.
  • Er empatisk og har en anerkendende tilgang til arbejdet med børn, personale og forældre
  • Har et positivt livssyn, engagement og drive, som kan udvise overskud, stabilitet og fleksibilitet i en travl hverdag
  • Er robust
  • Har et godt overblik, er struktureret og følger op på aftaler
  • Er mødestabil og møder udfordringer på en positiv måde


Kvalifikationer:
Vi søger en faglig dygtig kollega som:
  • Har en relevant pædagogisk uddannelse
  • Har erfaring med 3-6 års området, særligt børnehaveafdelingen.
  • Har gode formuleringsevner og i stand til fagligt at begrunde den pædagogiske praksis i dagligdagen og til møder
  • Kan kombinere teori og praksis og har øje for kontekstens betydning
  • Har godt kendskab til It og kan udføre administrative opgaver


Vil du vide mere?
Har du spørgsmål så skriv en mail til Institutionsleder, Henriette Knudsen, [email protected]

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL Ved tilbud om ansættelse indhentes der børne- og straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelser.

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning! Venlig hilsen børn og personaler i Parkbo

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Solrød Strand
  • Søndag den 25. juli 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Søborg

    Alfa Laval is looking for Head of Process Sales in Business unit Energy SeparationAre you a passionate transformational leader with a strong interest in scaling business linked to sustainability an..
    • Afdelingsleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1