Daglig leder med souschef funktion til dagtilbud, Øster Hornum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Støvring

Øster Hornum Børneunivers søger en daglig leder med souscheffunktion pr. 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt til ledelse af vores vuggestue, dagpleje (i samarbejde med en dagplejepædagog), børnehave og sfo. Stillingen er på 37 timer med fuld ledelsestid.

Vi har brug for en pædagoguddannet leder, der har store ambitioner ift. ledelse af et helt dagtilbud, som brænder for alle børns trivsel, og som kan se mulighederne i at udvikle et sammenhængende forløb fra børnene starter i vuggestue /dagpleje til de går ud af 6. klasse.
Rebild kommune er blevet frisat fra dagtilbudsloven indtil 2024 gennem velfærdsaftalen, hvilket betyder at vi i de næste fire år har fokus på, hvordan vi ud fra de nye rammer kan skabe et rigtig godt dagtilbud.
Du vil komme til at stå i spidsen for vores arbejde med velfærdsaftalen, hvor fokus er på udvikling af kerneopgaven gennem samskabende processer, med både børn, medarbejdere, forældre og bestyrelse.
Du får derfor mulighed for at sætte rammerne for, hvordan vi sammen kan skabe og udvikle et sammenhængende dagtilbud, som alle børn kan profitere af.

Vi har brug for en leder der
  • Arbejder ud fra en anerkendende og ressourceorienteret tilgang, og kan lede forandringsprocesser, herunder at være tydelig og insisterende i faglig ledelse og facilitering af pædagogiske processer, samt evne til at sætte systematisk refleksion og pædagogisk vidensdeling i spil.
  • Med udgangspunkt i kerneopgaven sætter en fællesretning for hele dagtilbuddet i samarbejde med medarbejdere, børn og forældre.
  • Kan være medskaber af et fælles pædagogisk sprog som smitter af i hverdagen i hele organisationen, hvor dialog, ordentlighed, glæde og anerkendelse er bærende elementer.
  • Indgår og bidrager aktivt til arbejdet i ledelsesteamet, samt har mod på og lyst til at varetage økonomiske, personalemæssige og tværprofessionelle ledelsesopgaver.
  • Kan se muligheder i at arbejde tværprofessionelt i en samskabende og tværgående indsats, som handler om at skabe sammenhæng på tværs af forskellige instanser og forvaltningsområder.
  • Tager udgangspunkt i alle de gode og velfungerende tiltag vi har i forvejen, og har mod til at integrere nye ideer, visioner og måder at gøre tingene på.
  • Har ledererfaring eller er i gang med en lederuddannelse.


Ledelsesopgaven bliver derfor at lede en dagpleje med syv dagplejere, en deltidsansat dagplejepædagog, en vuggestue med tre medarbejdere, en børnehave med 11 medarbejdere og en sfo med 5 medarbejder. Ledelse af sfo’en foregår i et tæt samarbejde med skole- dagtilbudslederen.

Øster Hornum Børneunivers er placeret i Øster Hornum, der ligger mellem Svenstrup, Nibe og Støvring – ganske tæt på E45 og Aalborg (20 minutter i bil). Såvel Øster Hornum Børneunivers som lokalsamfundet Øster Hornum er i en meget positiv udvikling. Vi har en god og stærk forældreopbakning fra et meget engageret lokalsamfund.

Kontakt gerne Lars Salomonsen eller Bjørg Bech Jæger for at aftale et besøg.

Lønnen fastsættes i henhold til overenskomst, Rebild Kommunes lønpolitik, forhåndsaftale for ledere og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere oplysninger
fås ved konstitueret dagtilbudsleder Bjørg Beck Jæger, telefon 99 88 82 05 / [email protected] eller skole-/dagtilbudsleder Lars Salomonsen, telefon 29 37 91 99 / [email protected].

Ansøgningsfrist
Mandag den 29. juli kl. 12.00.

Der afholdes to samtaler hvor 1. samtale bliver tirsdag den 10. august i tidsrummet 17.00 – 20.00, og 2. samtale bliver torsdag den 19. august. Imellem de to samtaler vil der være en samtale med en repræsentant fra HR og Lars Salomonsen med udgangspunkt i en personlighedsprofil.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Støvring.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Støvring
  • Torsdag den 29. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Støvring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Støvring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Støvring over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1