SFO-leder søges til Heldagskolens SFO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Heldagskolen Munkekær søger en SFO-leder med tiltrædelse 1. december 2022

Heldagsskolen er Solrød Kommunes tilbud til børn, der af forskellige årsager har sociale og adfærdsmæssige udfordringer i deres skolegang. Heldagsskolen er en specialskole, hvor eleverne visiteres via PPR. Heldagsskolen er som udgangspunkt rettet mod elever med normal begavelse.

Heldagsskolen er en separat afdeling på Munkekærskolen, se link til skolen her https://munkekaer.aula.dk/personalets-faglige-udvikling

Heldagsskolen har en spændende og udfordrende hverdag, hvor skole og SFO danner ramme om elevernes faglige, sociale og personlige udvikling. Som SFO-leder har du sammen med afdelingslederen ansvar for videreudvikling af Heldagsskolens SFO.

Vi bruger hinanden aktivt og løser problemer i fællesskab. Vi er fleksible i forhold til fordeling af opgaver og ressourcer lederteamet imellem. Vi søger en humoristisk og synlig leder, der også vil være på gulvet og en aktiv ressource i et team. Du vil en stor del af tiden være en fast ressource i huset og indgå i en gruppe som en teamkollega. Du vil få indgående kendskab i dagligdagen, der vil være med til at danne afsæt for videreudvikling af praksis.

Vi forventer at du har relevant uddannelsesmæssig baggrund, har erfaring med målgruppen og blik for det specialpædagogisk felt. At du kan se vigtigheden af et tæt lærer/pædagog samarbejde, hvor faggruppernes kompetencer og faglige viden forenes til glæde for elever og forældre.

Blandt SFO-lederens ansvarsområder kan nævnes:
  • ledelse af SFO i tæt samarbejde med afdelingslederen for skoledelen.
  • skoleårets planlægning for SFO
  • udvikling af SFO for indskoling og mellemtrin
  • procedureudvikling for overgange og brobygning mellem almen- og specialområdet


Vi kan tilbyde dig et spændende og udfordrende arbejde, hvor du får mulighed for at være med til at præge den måde, Heldagskolen i fremtiden skal løse opgaver på.

Ønsker du at søge stillingen bedes du kontakte afdelingsleder Pernille Dahlstrøm på tlf: 20 42 37 21 for at aftale et besøg på skolen.

Løn forhandles på baggrund af gældende overenskomst med BUPL og på baggrund af personlige kvalifikationer.

Ansøgning sender via link på Solrød kommunes hjemmeside. Ansøgningsfristen er den 19 okt. 2022 kl 12.00 Samtaler afholdes den 24 okt. fra kl 14.00

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Solrød Strand
  • Onsdag den 19. oktober 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1