Strategisk forretningsudviklingskonsulent med flair for tilbudsgivning (Hellerup)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Horten er et af Danmarks største og førende advokathuse og i vores afdeling for forretningsudvikling, søger vi en forretningsudviklingskonsulent, der skal være med til styrke markeds- og salgsindsatsen hos Horten. En stilling, som du kan være med til at forme.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team på fem personer, der supporterer, rådgiver og leverer opgaver bredt inden for udrulning af vores strategi, markedsanalyse, branding og marketing, salgsplaner i vækstområder, tilbud samt events.

DU BINDER FORRETNINGSUDVIKLING OG KERNEFORRETNINGEN SAMMEN
I tæt samarbejde med forretningsudviklingschefen og vores afdelinger bliver du ansvarlig for at drive vores processer omkring (prioritering efter forventet tidsforbrug):

- Tilbud og pitches. Det bliver dit ansvar at koordinere, supportere og besvare udbud og pitches, store som små, i samarbejde med de involverede juridiske afdelinger og løbende optimere denne proces. Arbejdet kan være indsamling af baggrundsmateriale, levering af skabeloner, udarbejde udkast, kreative forslag, vinkler og insights samt selve koordineringen og opfølgningen på tværs af huset for at drive processen fremad. I en pitch- eller tilbudsproces arbejder vi tæt sammen både i afdelingen, med ledelsen og med vores kolleger på tværs af virksomheden, hvorfor stakeholdermanagement, overblik, øje for deadlines og opfølgning er nogle af dine kernekompetencer.

- Materiale til rankings. Ud over eksekvering af tilbud- og pitchprocesser bliver du hovedansvarlig for udarbejdelsen af materiale til de internationale opslagsværker, der rater advokatfirmaer som eks. Legal 500 og Chambers. En opgave, der foregår på engelsk, og hvor dine projektleder- og draftingskills bliver bragt i spil.

- Markedsanalyser og salgsplaner for vores vækstområder. Vi udvælger løbende nye områder, hvor vi ser potentiale for vækst. Her udvikler vi - sammen med forretningen – mål, planer for salgsmøder samt kommunikation og events. Dette arbejde kræver gode projektlederevner og tæft for samarbejde med forretningen.

- Udrulning af og opfølgning på strategiprojekter. Forretningsudvikling er projektkontor for implementeringen af vores strategi, som er blevet justeret i foråret 2022. Fremadrettet skal vi selv drive de projekter, som Forretningsudvikling er lead på, ligesom vi skal sikre opfølgning og fremdriftsrapportering på alle projekter.

Som forretningsudvikler er du en essentiel del af vores organisation og forretning, og du vil have en daglig berøring med store dele af firmaet via undervisning, opfølgning og sparring.

STÆRKE KOMMERCIELLE FORMIDLINGSKOMPETENCER OG RELEVANT ERFARING
Du er i stand til hurtigt at forstå og analysere kommercielle sammenhænge og efterfølgende formidle det enten på skrift eller visuelt. Du kan sætte dig i modtagerens sted og har forståelse for, hvad der er et ”vindende tilbud”. Mere konkret forventer vi, at du:

- Har en relevant videregående uddannelse
- Har 2-4 års relevant erhvervserfaring eller mere (studenterjob tæller med) – gerne fra konsulentbranchen eller fra en partnerdrevet virksomhed
- Har erfaring med projektledelse
- Er resultatorienteret og har et højt drive
- Formår at arbejde effektivt og bevare overblikket, samtidig med at du har øje for detaljen og stor kvalitetssans
- Trives med en bred kontaktflade og kan skabe gode relationer både internt og eksternt

- Trives med at arbejde i et miljø, hvor tingene går hurtigt, og hvor personlig opfølgning og sparring er et must og en fast del af hverdagen
- Skriver flydende på både dansk og engelsk
- Er ekspert i PowerPoint og Word og erfaren bruger af Excel

Erfaring med tilbudsudarbejdelse, markedsanalyse, salgsplanlægning og/eller strategiarbejde er en klar fordel.
Det er afgørende for din succes, at du ser et godt samarbejde som nødvendigt for at skabe kvalitet, og at du med en positiv og professionel attitude er villig til at løse alle former for opgaver - store som små og med korte deadlines, samt træde til, når kollegaer i afdelingen skal hjælpes. Ligeledes er du motiveret for at drive processerne fra A-Z samt at få fulgt dine opgaver og projekter helt til dørs.

ANSØGNING
Passer du til jobbet, og synes du, det lyder spændende, så vil vi gerne høre fra dig. Vi indkalder løbende til samtaler, hvorfor vi gerne modtager din ansøgning hurtigst muligt. Send os din ansøgning med relevante referencer, eksamensbeviser og CV via vores hjemmeside.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte forretningsudviklingschef Morten Hvid Pedersen på 5234 4068 eller på [email protected].

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 65 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som grøn energi, teknologi, miljøforhold og digitalisering, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag. Når verden ændrer sig, gør juraen også.
Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som vinduespudser hos Coor i storkøbenhavn vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betyd..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you a driven and passionate scientist with a background in amylin or incretin biology? Do you wish to make a significant impact on our research initiatives and contribute to the development of .
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Bagsværd

    Do you have the skills and the experience to set a clear direction and inspire an experienced team to produce great results? Are you eager to work with complex problem-solving related to downstream..
    • Forretningsudvikler
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Glostrup

    Er du på udkig efter et job, hvor du kan bruge dine hænder til praktisk arbejde, og vil du være med til at klargøre politibiler? Så har vi jobbet til dig. Coor søger en dygtig handyman m/k, der er .
    • Forretningsudvikler
    • Glostrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2