Engageret og rodfæstet afdelingsleder til de ældste klasser i gruppeordningen på Borgerskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Er du optaget af ledelse og er dygtig til at manøvrere i mange forskellige kontekster? Har du en drøm om at være personaleleder for en dygtig og dedikeret personalegruppe og for en elevgruppe, vi lykkes rigtig godt med? Så bliv en del af gruppeordningen på Borgerskolen og vær med til bl.a., at:
  • Skabe de rette rammer for fortsat at kunne løfte vores kerneopgave med succes
  • Fremme det forpligtende og professionelle samarbejde med forældre og medarbejdere
  • Understøtte den sociale kapital i personalegruppen


Vi brænder for at skabe det bedste skoletilbud for vores børn, og vi samarbejder om dette med stor tillid til eleverne og hinanden samt med nysgerrighed, åbenhed og godt humør.

I gruppeordningen på Borgerskolen lægger vi vægt på:
  • At vores børn er i trivsel personligt, socialt og fagligt
  • At tage afsæt i det enkelte barns behov og udvikling
  • At have en fælles tilgang til, at børn altid gør det bedste, de kan
  • At have et fælles mål om, at alle elever får den viden og de kompetencer, der skal til, for at de kan komme længst muligt i deres videre liv.


Du ser glasset som halvt fyldt
Som leder er du opmærksom og støttende og du har altid fokus på kerneopgaven. Dine arbejdsopgaver bliver ud over personaleledelse, bl.a. ansvaret for de ældste klasser i skoledelen. De øvrige ledelses- og arbejdsopgaver aftales med den anden leder i gruppeordningen, ud fra kvalifikationer og kompetencer.

Du er optaget af samskabelse og ser muligheder frem for begrænsninger. Du går til hverdagen med godt humør og du er en mester i både at understøtte og bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Du bliver en del af Borgerskolens ledergruppe, hvor vi arbejder teambaseret, deler viden og tager fælles beslutninger. Vi støtter hinanden, og har stort fokus på at sætte vores individuelle styrker i spil, så vi får løst de ledelsesmæssige opgaver på bedste vis.

Vi håber at høre fra dig, der:
  • Har solid erfaring fra det specialiserede børneområde
  • Ser holdspillet i lederteamet som vigtigt for at kunne løse vores fælles ledelsesopgaver
  • Har stærke relationskompetencer, da det er en grundsten i vores arbejde
  • Har erfaring med og trives i de driftsopgaver der ligger i tilknytning til mellemtrin- og udskoling


Borgerskolen er Fremtidens Skole
Vi er en tresporet skole med tilhørende gruppeordning. Borgerskolen er en folkeskole i Høje-Taastrup med ca. 830 elever og 150 ansatte. Læs mere om skolen her.

På Borgerskolen udvikler og understøtter vi elevernes kompetencer indenfor samarbejde, kreativitet, kritisk tænkning og kommunikation. Vi arbejder med projektbaseret læring og øver os sammen på den lærer- og lederrolle, som følger med ind i det. Vi er nysgerrige på nye måder at skabe læring, og øver os på "Fremtidens Skole", som er udgangspunktet for vores måde at arbejde med skoleudvikling i Høje-Taastrup.

Vores gruppeordning er for elever med gennemgribende udviklings- og opmærksomhedsforstyrrelser og består af 42 medarbejdere, lærere og pædagoger, og 88 børn fordelt på 11 grupper. Vores ambition er at vi både nu - og i fremtiden - giver vores elever det bedste skoletilbud. Vi er i en evig udviklingsproces om sammen at have fokus på og optimere vores specialpædagogiske praksis.

Vi har et autisme/ADHD specialiseret miljø,hvor kompetenceudvikling og praksislæring er en integreret del af vores dagligdag. Sammen er vi dygtige, omsorgsfulde og nysgerrige på hinanden.

Ansøgningsfristen er den 6. marts 2022
Vi afholder første samtalerunde den 14. marts og anden samtalerunde den 17. marts 2022. Forud for anden samtale besvares et spørgeskema til en personlighedsprofil. Jobbet er med opstart den 1. maj eller hurtigst muligt.

I forbindelse med ansættelse indhentes der straffe- og børneattest samt referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder, og du bedes derfor have min. to referencer med til samtalen.

Vil du vide mere er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Anja Linette Møller på 4335 2160.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Taastrup
  • Søndag den 06. marts 2022

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 4
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5