Direktions- og byrådssekretær til [xxxxx]et i Furesø Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Synes du et arbejde i krydsfeltet mellem politik og administration er en spændende udfordring? Vil du være med til at understøtte den politiske og administrative ledelse i Furesø Kommune? Er du struktureret, har orden i penalhuset, sans for detaljen og et naturtalent inden for organisering? Kan du fastholde overblikket og følge opgaverne til dørs?

Så er du måske vores nye direktions- og byrådssekretær, som vi søger pr. 1. januar 2023. Stillingen er placeret i Ledelsessekretariatet i Center for Økonomi og Ressourcer.

Om jobbet

Du bliver en del af sekretærteamet, der betjener og samarbejder med den øverste administrative ledelse, borgmester og byråd. Du får en spændende og alsidig arbejdsdag med kontakt til borgere, politikere og samarbejdspartnere.

Du skal være med til at løse sekretariatsopgaver for direktionen og for de politiske udvalg, men du indgår også i den fælles opgaveløsning i Ledelsessekretariatet, herunder muligheden for at deltage i udviklingsprojekter med udgangspunkt i Ledelsessekretariatets samlede opgaveportefølje.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af daglige opgaver, hvor de væsentligste er:

  • Byråd- og udvalgsbetjening. Du skal koordinere, samle og kvalitetssikre dagsordner for politiske udvalg
  • Du skal håndtere bestillinger ud i organisationen bl.a. ved at koordinere og kvalitetssikre svar
  • Kalenderstyring i kalendere, hvor der hyppigt sker ændringer
  • Mødeforberedelse og - opfølgning. Du skal forberede og følge op på møder ved bl.a. at sikre, det nødvendige mødemateriale

Du kommer også til at samarbejde med dine kolleger i Ledelsessekretariatet om at løse fælles opgaver, fx overordnet politisk mødeplanlægning, koordinering og planlægning af større arrangementer, receptioner mv.

Ledelsessekretariatets medarbejdere deltager desuden løbende i større projekter og opgaver som vedrører afdelingens opgaveportefølje. Eksempler fra de seneste år har været

  • Afholdelsen af valg - koordinering og planlægning
  • Livestreaming af byrådsmøder - udvikling og implementering
  • Konstituering og introduktion af nyt byråd

Vi har et tæt samarbejde med de andre afdelinger i forvaltningen. Sekretariatet arbejder på tværs og samarbejder om de fælles opgaver. Du kommer både til at arbejde på tværs i organisationen og tæt på politikerne, som du skal medvirke til at give de mest optimale rammer for, at de kan udføre deres politiske hverv i Furesø Kommune.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og meget gerne med erfaring fra en kommune eller anden politisk organisation i en lignende stilling.

Du har et stærkt servicegen, en god portion situationsfornemmelse og motiveres ved at have flere bolde i luften samtidigt, og er ikke bange for at bidrage til løsning af forskellige administrative opgaver. Du er ansvarsbevidst og i stand til at arbejde både alene og i teams. Du er fleksibel, har blik for, hvor du kan give en hjælpende hånd, har et godt humør og trives i et uformelt, men travlt miljø.

Du ser dig selv som en person, der

  • arbejder struktureret og kan skabe overblik - også i en hektisk hverdag
  • tager ansvar og har en løsningsorienteret tilgang på udfordringer
  • er en god kollega med vilje og evne til at samarbejde og vidensdele
  • har gennemslagskraft og en imødekommende personlighed
  • er fleksibel i forhold til opgaver og arbejdstider
  • kan håndtere at dagene ikke er ens og at man ikke altid ved hvad dagen byder af opgaver
  • har gode it-kundskaber (Vi arbejder i esdh-systemet Acadre og økonomisystemet OPUS)
  • er dygtig til at kommunikere i skrift og tale og kan læse korrektur.

Ledelsessekretariatet består af 1 erhvervskonsulent, 3 jurister, 3 byråds-, borgmester og direktionssekretærer, 3 medarbejdere indenfor kommunikation, 4 udviklingskonsulenter samt en tilknyttet borgerrådgiver. Vores fornemste opgave er at binde organisationen sammen og rådgive og betjene borgmester, direktion og byråd. I Ledelsessekretariatet har vi en travl og varieret hverdag med en uformel tone, hvor der er højt til loftet og store grin, og vi har det godt socialt. Vi hjælper hinanden, og for os er sparring og vidensdeling vigtigt.

Hele rådhuset er bygget op som åbent kontorlandskab, hvor Ledelsessekretariatet fysisk sidder sammen med direktionen og i direkte tilknytning til resten af Center for Økonomi og Ressourcer.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en spændende og ambitiøs arbejdsplads, hvor vi har fokus på udvikling og nytænkning i opgaveløsningen. Du får en stilling, hvor du udvikler dine personlige og faglige kompetencer.

Stillingen er med en arbejdstid på 37 timer/ugentligt. Der kan i perioder forventes aftenmøder, ligesom du må påregne fleksible arbejdstider.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat fra 1. januar 2023.

Vil du vide mere om den ledige stilling?

Så kontakt chef for Ledelsessekretariatet Terkel Kunding på tlf. 7216 4007 eller [email protected]


Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er fredag den 18. november 2022, kl. 10.00.

Ansættelsessamtaler

Vi forventer at holde 1. samtale tirsdag den 22. november og evt. 2. samtale mandag den 28. november.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f3d879d3)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Værløse
  • Fredag den 18. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Værløse over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2