Souschef til økonomikontoret i Styrelsen for International Rekruttering og Integration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vil du være souschef i en dynamisk styrelse, hvor ledelse er i fokus, og hvor samarbejde med interessenterne og inddragelse af medarbejderne står højt på dagsordenen?

Lidt om alt det vi tilbyder

I Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) er det vores opgave at:

  • Medvirke til, at virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan rekruttere velkvalificerede udlændinge som medarbejdere og studerende
  • Understøtte kommunerne og andre aktører i at integrere udlændinge på arbejdsmarkedet og gøre dem til aktive medborgere
  • Rådgive og dele viden for at forebygge negativ social kontrol, ekstremisme og parallelsamfund

Du kommer til at være en del af Økonomi og Tilskud i SIRI. Kontoret varetager styrelsens opgaver med økonomistyring, finanslovsbevilling, tilskudsforvaltning, regnskab og driftsunderstøttende data- og analysearbejde. Du får 20 engagerede kollegaer med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor samarbejdet med hinanden og resten af styrelsen er i højsædet. Vi er altid optaget af at skabe et professionelt, men uhøjtideligt, arbejdsmiljø og et godt kollegialt sammenhold.

Som souschef indgår du i et tæt parløb med kontorchefen, hvor I supplerer hinanden i et ledelsesteam. Du refererer direkte til kontorchefen og fungerer som stedfortræder for denne under fravær. Dit ansvarsområde vil være at indgå i planlægning af kontorets daglige drift, udvikle kontorets opgaver og bistå kontorchefen i arbejdet med personaleledelse – herunder kompetenceudvikling og motivation af kontorets medarbejdere.

Du får ikke formelt ledelsesansvar, men vi forestiller os, at du som souschef har lyst til at træne ledelse og også er nysgerrig på personaleledelse. Du indplaceres som konsulent og bliver en del af styrelsens udvidede ledelsesgruppe (Lederforum).

Vores forventninger til dig

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol. eller cand.merc.

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med økonomistyring, f.eks. fra et statsligt økonomikontor i et departement eller en styrelse. Vi forestiller os, at du har en god portion erfaring med til SIRI, f.eks. med at drive og koordinere større projekter, og f.eks. har haft selvstændigt ansvar for finanslovsarbejde.

Vi forventer, at du som souschef balancerer stor faglighed med stærke personlige kompetencer, hvilket betyder, at du kan:

  • Udvikle fagligheden hos medarbejdere og definere det faglige niveau
  • Bringe fagligheder i spil og sikre inddragelse af relevante fagligheder
  • Sikre videndeling på tværs i kontoret
  • Skabe medarbejdermotivation
  • Forstå processer og identificere, hvor en proces kan forbedres
  • Stå i spidsen for processerne og styre dem sikkert i havn

Yderligere information

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kåre Vind Jensen på telefonnummer 72 14 21 74 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest fredag den 26. november 2021, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 48 og 49.

Der vil være et testforløb med bistand fra Statens Center for Rekrutteringstest mellem 1. og 2. samtale. 2. samtale vil finde sted mandag den 6. december 2021.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Valby
  • Fredag den 26. november 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Valby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 3
4. juli 2024 2
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1