Kontorchef til Hjemrejsestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Vil du være kontorchef i en dynamisk styrelse, hvor ledelse er i fokus, og hvor samarbejde med interessenterne og inddragelse af medarbejderne står højt på dagsordenen? En af vores dygtige kontorchefer rokerer til en anden chefstilling i ministeriet. Stillingen som kontorchef i 1. Hjemrejsekontor er derfor ledig – måske er den noget for dig?

Om stillingen
Hjemrejsestyrelsen er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet. Hjemrejsestyrelsens hovedfokus er at sikre, at udlændinge, der opholder sig ulovligt i Danmark, rejser hjem. Styrelsen varetager i den forbindelse en række opgaver relateret til vilkårene for afviste asylansøgere og andre udlændinge, der skal udrejse af Danmark, herunder motivationsfremmende foranstaltninger og kontrollen med disse. Opgaverne, der tidligere har været delt mellem flere ministerier, myndigheder og private aktører, inkluderer vejledning af udlændinge om mulighederne for frivillig hjemrejse, udrejsekontrol og motivationsafklaring samt understøttelse af det praktiske hjemrejse- og udsendelsesarbejde.

Derudover varetager styrelsen sekretariatsbetjeningen af Flygtningenævnet og Udlændingenævnet, der behandler klager over afgørelser truffet af Udlændingestyrelsen og Styrelsen for International Rekruttering og Integration. Endvidere er Nationalt ID-center, der er et uafhængigt kompetencecenter med ekspertise inden for identitetsspørgsmål og ægthedsvurderinger af ID-dokumenter, tilknyttet styrelsen.

Som kontorchef i 1. Hjemrejsekontor skal du stå i spidsen for et kontor, som bl.a. behandler sager vedrørende motivationsfremmende foranstaltninger (opholds-, underretnings- og meldepligt) og sager vedrørende hjemsendelse af tredjelandsstatsborgere, herunder domsudviste.

Dine vigtigste opgaver bliver at:

  • skabe rammerne for og sikre, at kontoret leverer resultater af høj faglighed
  • sætte retning, følge op og prioritere kontorets opgaver
  • sikre, at der er et nært samarbejde med politi og anklagemyndighed om at fremme sagerne om domsudviste og om administrationen af sagerne om motivationsfremmende foranstaltninger, herunder når de skal indbringes for domstolene
  • arbejde på tværs i styrelsen med at sikre gennemførelsen af hjemrejseprojekter
  • varetage det daglige ledelsesansvar for ca. 30 medarbejdere og medvirke til at udvikle dem bl.a. gennem feedback og sparring

Det er vigtigt for Udlændinge- og Integrationsministeriet, at vores chefer kan rokere mellem forskellige stillinger, hvorfor man som ansøger også skal kunne se sig i andre chefstillinger i koncernen.

Om dig
Du har en relevant akademisk uddannelse, f.eks. cand.jur. Du er en reflekteret leder, der ved, hvad du står for. Du har en klar holdning til god ledelse og formår både at udøve god personaleledelse i kontoret og indgå i det tværgående ledelsesarbejde i styrelsen.

Derudover vil den rette kandidat være i besiddelse af flere af følgende kompetencer:

  • Erfaring fra en politisk styret organisation
  • Erfaring med og lyst til driftsledelse
  • Nærværende og engageret personaleledelse
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Erfaring med offentlig forvaltning
  • Solid erfaring med at arbejde med juridiske problemstillinger
  • Robusthed og evnen til at kunne agere i en hverdag med mange aktører under politisk og mediemæssig bevågenhed

Yderligere information
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten med indplacering i løngruppe 1. Stillingen besættes som udgangspunkt på åremål på overenskomstvilkår. Hvis du i forvejen er tjenestemand, vil ansættelse som tjenestemand efter en konkret og individuel vurdering kunne finde sted i lønramme 37.

Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Det er en forudsætning for stillingen, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT”, og at du kan opretholde godkendelsen under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte direktør Claes Nilas på telefonnummer 72 14 23 30 eller på e-mail [email protected] eller konstitueret vicedirektør Louise Vinther Torrendrup på telefonnummer 30 65 77 10 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, cv og eksamensbevis mv. senest fredag den 26. november 2021, kl. 12.00.

Hvis du er tjenestemand, skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Vi holder første samtalerunde tirsdag den 7. december 2021, og en evt. anden samtalerunde bliver holdt torsdag den 9. december 2021.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Birkerød
  • Fredag den 26. november 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Gentofte

    Fri kontakt
    Bernstorff Slot er et møde- og konferencehotel beliggende i naturskønne oplevelser midt i Bernstorffparken i Gentofte, med en spændende historie helt tilbage fra 1765.
    • Afdelingsleder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Birkerød

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Afdelingsleder
    • Birkerød
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Manager in Portfolio & Project Management at Novo Nordisk Engineering Does the idea of working with highly skilled project managers excite you? And do you thrive on challenges? Then you’ll fit..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Senior Project Manager in Portfolio & Project Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of working with passionate and professional project teams excite you? Do you want to be a part .
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. juli 2024 6
5. juli 2024 6
4. juli 2024 6
3. juli 2024 6
2. juli 2024 6
1. juli 2024 5
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3