Rekrutteringsfirma

Private Label Product Manager – Dental

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vallensbæk

Private Label Product Manager – Dental



Plandent A/S



Vil du arbejde i en vækst virksomhed som er nummer 1 i Danmark indenfor sit felt? Er du uddannet tandlæge eller farmaceut og har du en stor interesse i dentalt udstyr? Og har du måske endda en interesse i bæredygtighed? Så er her en unik jobmulighed!

Stærkt brand med en stærk historie


Plandent A/S blev grundlagt i 1972 og er i dag en del af den finske koncern Planmeca Oy som er den største privatejet tandlæge producent i verden og samtidig en af de største distributører af dentalt udstyr i Europa. En stor del af produktsortimentet er forbrugsvarer hvor man i dag har et stort salg af private label produkter. Denne del skal vokse betydeligt og det er derfor besluttet at skabe en stillingen som er dedikeret til at vækste dette område, samt tilsikre at Plandent A/S lever op til deres meget ambitiøse mål om bæredygtig produktion. Du vil blive del af en cross-country private label organisation, men du vil naturligvis have sparring og tæt samarbejde med dine kollegaer på de danske kontorer.

Passion for forretning og bæredygtighed


Stillingen er nyoprettet, så du er med til at skabe succesen som bygger videre på de gode resultater man allerede har opnået med private label. Plandent A/S er vokset betydeligt over de seneste mange år og man ser det som sin opgave at gå forrest i udviklingen af bæredygtige produkter til dentalbranchen. Derfor har stillingen et meget bredt ansvar for hele værdikæden omend man arbejder tæt sammen med sine nationale og internationale kollegaer for at nå de ambitiøse mål.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være nedenstående, men er ikke begrænset til det:

  • Identificere nye private label produkt muligheder, pipeline planering og prioritering. Dette baseret på analyse af salget for forbrugsvarer samt tæt samarbejde med salgsafdelingen.
  • Finde potentielle leverandører og tilsikre kvalitet og pris med et meget højt fokus på bæredygtighed.
  • Lave produkt præsentationer til salg og marketing og derved tilsikre implementering af produkterne i salgs sortimentet.
  • Tilsikre at salgs data for private label produkterne indsamles og analyseres for at sikre best practice bliver delt med de andre lande samt internt hos Plandent A/S.
  • Tilsikre at alle private label producenter lever op til Plandent A/S etiske retningslinjer indenfor bæredygtighed.
  • Tæt samarbejde med alle afdelinger inklusive lager for produktions estimater.

For at få succes i stillingen forventer vi at du er uddannet tandlæge eller farmaceut og har arbejdet et par år i branchen. Hvis du desuden har arbejdet som produkt specialist eller lignede er det et plus men ikke et krav. Du vil have både nationale og internationale kollegaer så vi forventer at du er flydende på dansk og engelsk samt at du trives med selvstændigt at drive dine projekter. Som person skal du desuden være nysgerrig og have lyst til at lære, så vi forventer ikke at du kan det hele fra starten – der vil være en solid oplæring og sparring med dine meget erfarne kollegaer. Plandent A/S er kendetegnet ved at være en meget flad og uformel virksomhed som sætter en ære i at behandle og udvikle sine medarbejdere.

Vil du gerne vide mere?


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Konsulent Irene Rajani eller Director Christian Winther på +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om Plandent A/S


Plandent A/S har i dag mere end 144 medarbejdere og har fokus på den enkelte kunde, hvor de sætter en ære i at have en glad og uhøjtidelig omgangstone, der gør dem til en behagelig samarbejdspartner. Plandent A/S vil gerne gøre en forskel og har derfor stor fokus på at være innovativ og effektiv i den konstante udvikling af deres serviceløsninger omkring forbrugsvarer, udstyr, IT og uddannelse.

Plandent A/S er en del af den finske Planmeca Oy koncern som er en af verdens største producenter og distributør af højteknologisk dentaludstyr.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Vallensbæk
Reference: 2118.329
Virksomhed: Plandent A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vallensbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Vallensbæk

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potenti..
    • Afdelingsleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Vallensbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Vallensbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Vallensbæk over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1