Faglig dygtig teamleder til Kontanthjælp og Integration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Brænder du for ledelse og er fagligt velfunderet, så søger afdelingen for Beskæftigelse og Opkvalificering en teamleder til områderne for kontanthjælp og integration.

Vi søger en teamleder og lederkollega, som er ambitiøs, har ledelseserfaring og som har et positivt livssyn. En teamleder som kan motivere medarbejderne ved tydelig rammesætning og involvering. Du motiveres gennem den driftsnære faglige kompleksitet som er på områderne.

Du er optimistisk og evner at være en holdspiller. Du bidrager i vores samlede ledergruppe både med handlekraft og energi og som sammen med os kan skabe resultater og realisere de beskæftigelsesrettede mål som målsætninger vi skal nå for vores samlede afdeling. Derudover har du et tværfagligt blik og en helhedsorienteret tilgang og kan samarbejde bredt i det samlede Borger og arbejdsmarked som afdelingen er en del af.

Som Teamleder for teamet ”Kontanthjælp og Integration” får du ansvaret for 26 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Selve teamet er opdelt i 2 teams, i henholdsvis Integration og Kontanthjælp.

Vi arbejder udviklingsorienteret og det betyder samtidig at du også kommer til at stå i spidsen for flere projekter vi har søgt puljemidler til som eksempler kan nævnes afklaringsprojekt for aktivitetsparate borgere, projekt om funktionsnedsættelser, repatriering og Flere faglærte.

Vi søger en leder, som brænder for at få de ledige tilbage i arbejdet og uddannelse, som har fokus på opkvalificering som redskab i kompetenceudvikling af vores ledige og for at sikre virksomhederne den nødvendige kvalificeret arbejdskraft. Ligeledes kan du lede vores kompetente medarbejdere med stærkt fokus på borgerinddragelse og værdig sagsbehandling.

Vores tilgang er, at vi er til for borgernes og virksomhedernes skyld. Vi tror på borgerne og at de selv bedst kender deres vej tilbage på arbejdsmarkedet. Vi arbejder med Empowerment og gør, hvad vi kan for at understøtte borgernes muligheder for at komme i job eller uddannelse. Vi gør aktivt en dyd ud af at målrette vores vejledning, også mod uddannelsesmuligheder. Dette fordi vi tror på, at det skaber værdi for borgerne og virksomhederne.

Målgruppen af borgere er over 25 år på offentlig forsørgelse. Derfor skal du som teamleder brænde for at gøre en positiv forskel for flere hen imod uddannelse og arbejde og derfor har du indgående kendskab til hele beskæftigelseslovgivningen. Vi har fokus på at jobsamtalerne er instrumentet til at motivere og vejlede borgere, men også at de aktive indsatser har værdi, så derfor ønsker vi at borgerne deltager, gerne i småjobs og samtidig i aktivt et tilbud hen imod at komme i ordinær beskæftigelse.

Vores fokus er også skarpt på benchmarking, så derfor skal det være naturligt for dig at følge driften tæt og skal se værdien i at vi fælles kommer i mål, hvad angår fokus- som resultatmål.

Som Teamleder vil du også skulle indgå i Pensionsudvalget sammen med afdelingsleder for området.

Du vil referere til afdelingslederen for ”Beskæftigelse og Opkvalificering”, som er ansvarlig for hele myndighedsområdet. Som Teamleder har du det driftsmæssige, faglige og personalemæssige ansvar for dit team.

Om dig
Som leder skal du være synlig, tydelig, beslutningsdygtig og samtidig lyttende og inspirerende. Du er god til at samarbejde på tværs af organisationen og bevarer overblikket og tænker i helheder – også i modvind. Det er vigtigt, at du brænder for at skabe resultater gennem og sammen med medarbejderne, og at du har fokus på at udvikle kompetencer på forskellige vis, ligesom vi vil vægte, at du er god til at skabe, opretholde som vedligeholde gode relationer, og kan udvise empati i samarbejdsrelationerne.

Medarbejderne ønsker en leder, som gør brug af tillidsbaseret ledelse. Det vil være en fordel med kendskab til de problematikker, der karakteriserer målgrupper både på integration- som kontanthjælpsområdet.

Og tillige en leder med fagligt overblik, som også har kvaliteter i forbindelse med personaleledelse, en der kan tage trivselssamtaler og evner at køre processer omkring dette, og som er god til at give rettidig feedback.

Om os i afdelingen ”Beskæftigelse og Opkvalificering”
Afdelingen blev etableret pr. 01.11. 2020 i forbindelse med en organisationsændring i Borger og Arbejdsmarked.

Afdelingen ”Beskæftigelse og Opkvalificering” tæller pt. 84 medarbejdere, 3 teamledere og 1 afdelingsleder.
En af vores store, fælles opgaver i vores ledergruppe i er at understøtte at ledige og sygemeldte kommer varigt i job, og at virksomhederne sikres den nødvendige arbejdskraft.

Den samlede ledergruppe i hele Borger og Arbejdsmarked består af 1 chef, 4 afdelingsledere og 8 teamledere, som arbejder sammen tværfagligt.
Se organisationsdiagram

Vi forventer, at vores nye teamleder:
  • medvirker til at styrke det gode match mellem vores ledige borgere og de lokale virksomheders efterspørgsel på arbejdskraft
  • lægger stor vægt på værdibaseret ledelse og høj faglig kvalitet
  • er i stand til at fortolke de overordnede politiske beslutninger, strategier og mål, så de giver mening for medarbejderne
  • har en solid faglig indsigt og kan omsætte denne i sparring med medarbejderne
  • evner at skabe trivsel, engagement og arbejdsglæde
  • er god til at inddrage og involvere dine medarbejdere

Lederne i kommunen arbejder ud fra et ledelsesgrundlag, som du kan se her. Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressourcer, og derfor arbejdes der strategisk med medarbejderprofiler, som er et fælles udtryk for, hvad vi alle skal kunne, uanset hvor i organisationen vi er ansat, og hvilken stilling vi har.

Vi kan tilbyde:
  • Åbne, dygtige og engagerede medarbejdere og lederkollegaer med mange forskellige faglige baggrunde og erfaringer
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Et arbejdsmiljø, der lægger vægt på samarbejde, udvikling og faglig sparring
  • En arbejdsplads med godt humør og højt til loftet
  • Et spændende og udfordrende job i et jobcenter med store ambitioner

Lyder det som noget for dig, så vil vi glæde os til at modtage dit CV og ansøgning.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst HK/DS.
Forventet opstart den 1. september 2021.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingsindholdet er du velkommen til at kontakte:
  • afdelingsleder Henriette Durup Johansen på telefon nr. 21634071
  • teamleder Bibi-Ann Aasbjerg Thomsen på telefon 21321658
  • teamleder Winnie Hove på telefon 41408188

Ansøgningsfrist
20. juli 2021

Ansættelsessamtaler
Der afholdes ansættelsessamtaler den 23. juli 2021 og den 28. juli 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Vordingborg
  • Tirsdag den 20. juli 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Vordingborg

    we are looking for an experienced Head of Site for EnBw Offshore Service Denmark at the Port of KlintholmDo you have extensive experience from offshore wind, strong people management skills, grea..
    • Afdelingsleder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vordingborg

    Bliv en del af et engageret team, og gør en forskel som assisterende distriktsleder i Præstø!Søger du et meningsfuldt job, hvor du kan gøre en reel forskel i folks liv? Måske har du allerede en..
    • Afdelingsleder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Sydsjælland

    - til helhedstilbuddet for borgere med Prader-Willi syndrom Ser du spændende udfordringer i et komplekst felt, så er det måske dig vi skal samarbejde med!Kan du skabe rammer der fremmer det tværfag..
    • Afdelingsleder
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vordingborg

    Distrikt Solvang søger en assisterende distrikts­leder: vær med til at styrke den daglige ledelse – sammen kan vi endnu mere!Drømmer du om at gøre en forskel for ældre mennesker, hvor mange har..
    • Afdelingsleder
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. juli 2024 5
25. juli 2024 5
24. juli 2024 5
23. juli 2024 5
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 3
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 3
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 1