Afsnitsleder til Center for Arbejdsmarked - Helhedssporet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du stærk på den beskæftigelsesfaglige dagsorden og har du blik for at styrke samarbejdet på tværs af kommunens centre, så endnu flere borgere opnår tilknytning arbejdsmarkedet? Så er det måske dig vi leder efter.

Center for Arbejdsmarked er i gang med en spændende udvikling med afsæt i kommunens politiske vedtagne Vision 2029 samt en helt ny beskæftigelsesstrategi, der bl.a. skal sikre samarbejde i øjenhøjde med borgere, såvel som virksomheder.

Beskæftigelsesstrategien sætter rammen og en klar retning for centrets arbejde og udvikling af beskæftigelsesindsatsen, der skal understøtte at endnu flere borgere får en plads på arbejdsmarkedet eller en uddannelse.

Strategien bygger på den præmis, at alle ledere og medarbejdere deltager aktivt i arbejdet med at nå de opstillede mål. Derfor er der i strategien ikke peget på konkrete løsninger og tiltag, men på forbedringspunkter og målsætninger, der forventes opnået via nødvendige ændringer i praksis.

Til dette har vi brug for en strategisk stærk afsnitsleder med et stort drive, stærke beskæftigelsesfaglige kompetencer og stærke samarbejdsevner.

STILLINGEN
Som afsnitsleder for Helhedssporet får du det strategiske, økonomiske og personalemæssige ansvar for afsnittet. Det bliver din opgave – i samarbejde med afsnittets teamleder - at understøtte beskæftigelsesstrategien, så mål og principper bliver implementeret i afsnittets opgaveløsning og herved sikre, at endnu flere borgere opnår tilknytning til arbejdsmarkedet.

I Ballerup Kommune arbejder vi med sammenhængende borgerforløb. Dette indebærer, at vi skal levere sammenhængende og helhedsorienterede indsatser, på tværs af kommunens velfærdsområder.

Det bliver din opgave, at sikre kontinuerlig udvikling af samarbejdet på tværs af afsnit, i og uden for centret.

Ledergruppen består af en centerchef og fem afsnitsledere. Samarbejdet er kendetegnet ved en åben og nysgerrig dialog, og et udtalt fokus på at nå de ambitiøse mål, der er opstillet for centret.

OM DIG
Vi forventer, at du:

  • Har flere års ledererfaring fra en tilsvarende stilling og anses for at være en kompetent og professionel leder, der let skaber relationer og netværk, og som forstår at bringe disse i spil for at sikre de bedste resultater
  • Har erfaring med at bevæge dig mellem de strategiske dagsordener og driften, som en naturlig del af din hverdag
  • Har viden om kommunens øvrige velfærdsområder og helhedsorienterede indsatser
  • Du har fokus på at sætte, forfølge og formidle ambitiøse mål for afdelingen og dens medarbejdere. Du er resultatorienteret, handlekraftig og har fokus på implementering og opfølgning
  • Har viden og indsigt i driften af beskæftigelsesindsatsen, herunder arbejdet med en sikker og stabil drift, der bygger på en datadrevet tilgang og med forståelse for både den politiske og økonomiske ramme
  • Kan arbejde på tværs og herigennem formå at sikre forankring og vidensdeling af de vigtige faglige perspektiver i den samlede kerneopgave
  • Kan praktisere en anerkendende, tillidsfuld, inddragende, nærværende og tydelig ledelsesstil
  • Kan skabe en tillidsfuld dialog og åben kommunikation medarbejderne imellem - og mellem medarbejdere og ledelse.

OM HELHEDSSPORET
Helhedssporet varetager, foruden mødeledelsen af rehabiliteringsteamet og pensionsnævnet, indsatsen over for ca. 140 modtagere af ledighedsydelse, 560 fleksjobansatte, 380 aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere og 140 borgere i ressourceforløb. Afsnittet består af en teamleder, en mødeleder for rehabiliteringsteamet og ca. 23 medarbejdere, som er fordelt på tre teams.

Derudover er afsnittet tilknyttet en projektleder for Flere Skal Med II og hvert team er tilknyttet en eller flere faste virksomhedskonsulenter.

Helhedssporet er kendetegnet ved at have nysgerrige, engagerede medarbejdere med høj faglighed og et fælles fokus på fortsat udvikling af kerneopgaven. Det er essentielt at en ny afsnitsleder fortsætter arbejdet med at sikre et godt og inddragende arbejdsmiljø, hvor der er fokus på elementerne i social kapital (tillid, retfærdighed og samarbejde), og hvor medarbejderne udvikler sig fagligt og personligt i samspil med hinanden og med fokus på stadig bedre løsning af den fælles opgave.

Vi arbejder i storrumskontor med aktivitetsbaseret indretning og clean desk princip.

I Ballerup kommune arbejder vi målrettet efter at indfri ambitionerne i Vision 2029, vores fælles beskæftigelsesstrategi og den netop vedtagne Erhvervs- og vækstpolitik.

LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst og efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Ballerup Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Ansættelsen vil være betinget af, at referencerne er tilfredsstillende.

Forventet tiltrædelse: 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt derefter.

YDERLIGERE INFORMATION
Har du uddybende spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Jannik Nielsen på mail [email protected] eller på telefon 4048 0486.

ANSØGNINGSFRIST 8. AUGUST 2021.
Første samtalerunde afvikles i uge 33.
Anden samtalerunde afvikles i uge 34.

Links:

  • Vision 2029
  • Ledelsesgrundlag
  • Beskæftigelsesstrategi
  • Bilag 1 til beskæftigelsesstrategi - fokusområder
  • Bilag 2 til beskæftigelsesstrategi - indikatorer
  • Organisationsdiagram

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

I Ballerup Kommune er vi fælles om fremtiden. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og sammen finder vi de gode løsninger på tværs af institutioner, foreninger og erhvervsliv. Vi arbejder hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives, udvikler sig og leverer en professionel service til borgere og virksomheder.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Storkøbenhavn

    Head of ESG – Reconor Denmark Are you like us driven by a strong purpose to influence and ensure highest possible circularity in environmental solutions to reduce the strain on our planet for now..
    • Afdelingsleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. juli 2024 27
25. juli 2024 26
24. juli 2024 26
23. juli 2024 26
22. juli 2024 25
21. juli 2024 25
20. juli 2024 25
19. juli 2024 25
18. juli 2024 24
17. juli 2024 23
16. juli 2024 22
15. juli 2024 21
14. juli 2024 19
13. juli 2024 20
12. juli 2024 17
11. juli 2024 19
10. juli 2024 19
9. juli 2024 20
8. juli 2024 20
7. juli 2024 22
6. juli 2024 22
5. juli 2024 22
4. juli 2024 20
3. juli 2024 21
2. juli 2024 19
1. juli 2024 19
30. juni 2024 19
29. juni 2024 19
28. juni 2024 19
27. juni 2024 20
26. juni 2024 20