Chef for Logistikafdelingen ved Hjemmeværnskommandoen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Trives du med, at nedbryde komplekse problemstillinger og skabe resultater - også hvor det på samme tid kan være nødvendigt, at skulle navigere mellem modstridende interesser og forskellige niveauer for at få opgaven løst, så har vi en ledig stilling som afdelingschef for Logistikafdelingen.

Om os

Du bliver chef for et tværfagligt og rutineret team på 14 medarbejdere – civile og militære, der beskæftiger sig med logistik, IT- udvikling, etablissementsdrift og arbejdsmiljø samt klima og grøn omstilling inden for Hjemmeværnets myndighedsområde.

Om stillingen

Vi tilbyder dig et afvekslende værnsfælles arbejdsmiljø, med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi forventer, at du er en holdspiller, der er initiativrig, ressourcebevist og omstillingsparat. Til gengæld tilbyder vi dig en attraktiv arbejdsplads, hvor du har stor berøringsflade med såvel de frivillige som Hjemmeværnets myndigheder og enheder. Du får ligeledes en stor berøringsflade med chefgruppen, når sager inden for dine ansvarsområder drøftes med Hjemmeværnsledelsen.

Dine hovedansvarsområder indbefatter bl.a.:

• Personaleledelse og -udvikling af 14 medarbejdere civile som militære primært på funktionsniveau M231/232, M/C300, herunder budgetplanlægning, nyløn og personaleadministration.
• Ansvarlig for implementering og drift af materiel, it og etablissement på styrelsesniveau, herunder samarbejde med relevante styrelser om prioritering og ressourcetildeling.
• Deltagelse i udvikling af HJV operative kapaciteter.
• Deltagelse i hjemmeværnets rådstruktur – primært med fokus på materielunderstøttelse af den operative opgaveløsning, herunder varetagelse af formandsskabet for Hjemmeværnets logistikråd.
• Sagsstyring og direktivgivning ift. Logistikafdelingens opgaveportefølje.
• Formand for HJV arbejdsmiljøudvalg samt direktivgivning inden for farligt godsområdet og samarbejdet med HJV koordinerende sikkerhedsrådgiver.

Udgangspunktet for dit daglige virke er Hjemmeværnskommandoen på Vordingborg kaserne, men der vil i perioder være rejsevirksomhed i forbindelse med etablissementstilsyns- og mødeaktiviteter, ligesom en del mødeaktiviteter ligger uden for normal arbejdstid henset de frivilliges forhold.

Om dig

Vi forestiller os, at du er oberstløjtnant eller major med potentiale til udnævnelse. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til materielplanlægning og logistik – men det er absolut ikke et krav. Det vigtigste er, at du er en udadvendt, helheds- og resultatorienteret leder, der kan skabe resultater samtidig med, at respekten for opgaven og den enkelte medarbejders arbejdsvilkår holdes i centrum.

Du bliver en del af en organisation med stor diversitet. Dine sagsområder har stor bevågenhed fra såvel Hjemmeværnets ledelse som det frivillige niveau. Dit overblik og evne til at planlægge og følge op i det daglige har stor betydning, idet afdelingen løser mange opgaver på flere niveauer og med forskellige tidshorisonter.

Vi forventer din ledelsesstil er autentisk og empatisk med fokus på ordentlighed, samt sans for at bevare balancen mellem mål og midler, således tildelte ressourcer prioriteres til gavn for både Planlægningsdivisionens som Hjemmeværnskommandoens samlede opgaveløsning.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1 i henhold til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Afhængig af kvalifikationer og erfaring er der mulighed for forhandling af et personligt kvalifikationstillæg.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Ansøgningen stiles til Hendes Majestæt Dronningen, medmindre du allerede er i lønramme 37.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Som ansat i Forsvarsministeriets organisation er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Fast tjenestested vil være ved Hjemmeværnskommandoen i Vordingborg.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Høgaard Schirrmacher telefon 61 36 26 05.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Ole Johnny Frederiksen på telefon 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 16. januar 2022.

Ansættelsesdato 1. marts 2022 eller snarest herefter.

Samtaler til stillingen forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN
Hjemmeværnet er en frivillig, militær beredskabsorganisation. Hjemmeværnskommandoen (HJK) er Hjemmeværnets øverste myndighed og er en værnsfælles styrelse under Forsvarsministeriet. HJK er ansvarlige for den strategiske og operative ledelse af Hjemmeværnet som organisation og omfatter Chefen for Hjemmeværnet og den Kommitterede for Hjemmeværnet, der tilsammen udgør Hjemmeværnsledelsen, samt Hjemmeværnsstaben.

HJK er ansvarlige for opstilling og uddannelse af frivilligt personel og enheder og deltager som en del af det militære forsvar i løsningen af de opgaver, der påhviler Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet samt disses hjælp til civile myndigheder. HJK står for information om Hjemmeværnet, strategisk rekruttering og fastholdelse af frivillige, planer, programmer og studievirksomhed for Hjemmeværnets udvikling. HJK med Hjemmeværnsstab, divisioner og afdelinger har til huse på Vordingborg Kaserne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Vordingborg
  • Søndag den 16. januar 2022

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Vi søger lige nu en dedikeret souschef til vores REMA 1000 i Vordingborg I REMA 1000 er vi positive og offensive menneske..
    • Afdelingsleder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Erfaren Teamleder søges til ny Rusmiddelenhed i Næ...

    Har du viden om rusmiddelområdet, god erfaring med ledelse - og kunne du tænke dig at være med til at drive og udvikle [xxxxx]s tilbud til mennesker med rusmiddelproblematikker? Så er sti..
    • Afdelingsleder
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Plejehjemsleder søges til plejehjemmet Tycho Brahe...

    Vores nuværende leder har valgt at søge nye udfordringer, og vi leder derfor efter en ny, passioneret leder med et hjerte for ledelse, pleje og omsorg. Har du lyst til at lede et team af engagerede..
    • Afdelingsleder
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder til Solskinsskolen-Skælskør Skole

    Solskinsskolen – Skælskør Skole søger en ny afdelingsleder. Det er en attraktiv stilling, hvor du bliver en vigtig del af den igangværende forandringsproces, og du får gode muligheder for at præge .
    • Afdelingsleder
    • Skælskør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. oktober 2024 1
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1