AC Fuldmægtig i Fællessekretariatet - 8000

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Om jobbet:Vi sørger en AC-fuldmægtig til at lave statistiske analyser og administrative opgaver i Forvaltningen for Borgerservice og Biblioteker.

Du vil skulle varetage funktionen som ansvarlig for statistik i afdelingen. Af løbende konkrete opgaver kan nævnes: Årlig brugerundersøgelse af Borgerservice og Biblioteker, Biblioteksstatistik og Ledelsesinformation i Borgerservice. I forlængelse heraf en del ad hoc analyser, som også vil kræve brug af kvalitative metoder.

Du vil skulle ledelsesbetjene Forvaltningschefen og Chefen for Fællessekretariatet, men også de enkelte afdelingsledere efter behov. Bl.a. vil du skule varetage sekretærfunktionen for Borgerservice MEDudvalg, arbejdsgruppen for Oplandsudvalget og diverse arbejdsgrupper i relation til statistik mm. Derudover vil der komme en masse skrivearbejde udad- og op i systemet i form af referater, notater, indstillinger, evalueringer og rapporter. Eftersom det er en fast stilling, vil stillingens indhold med tiden kunne udvikle sig til også at omfatte andet og mere end statistik og administration. Eftersom Borgerservice og Biblioteker er en organisation i løbende forandring, er det for nuværende ikke til at sige hvad det kommer til at være. Sikkert er det dog, at arbejdet vil bringe både dine faglige- og personlige kompetencer i spil.
Din profil:
  • Du skal have en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse i f.eks. Sociologi eller Statskundskab.
  • Du skal have erhvervserfaring fra en lignende stilling, gerne indenfor Borgerservice- og Biblioteksområdet.
  • Du skal have indgående kendskab til Aarhus Kommune som organisation.
  • Du skal være metodisk stærk og god til statistik, herunder mestre Excel på avanceret niveau.
  • Du skal være skriftligt kompetent og evne at formidle komplekse problemstillinger i et let forståeligt sprog.
  • Du skal have kendskab til MED systemet og arbejdsmiljøarbejde.
  • Du skal som person være imødekommende og have let til smil.


Derfor skal du vælge os:Fællessekretariatet er en stabsfunktion i forvaltningen Borgerservice og Biblioteker. Afdelingen beskæftiger sig dels med administration og udviklingen af selve forvaltningen, men også med implementeringen af delelementer i Aarhus Kommunes klimaplan. Afdelingen består af 10 kolleger med meget forskelligartede baggrunde og opgaver. Fra Kaospilot over kontoruddannede til en kandidat i Idéhistorie. Afdelingen hylder det uformelle miljø, hvor der er plads til at udfolde sig fagligt, men hvor også tid til kollegialitet er en høj prioritet.

Du vil blive mødt med en spændende, udviklende og samfundsrelevant hverdag, hvor det arbejde du netop gør, direkte er med til at gøre Aarhus til en god by for alle. Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: 37 Hvis du vil vide mere:
Fællessekretariatet er en stabsfunktion i forvaltningen Borgerservice og Biblioteker. Afdelingen beskæftiger sig dels med administration og udviklingen af selve forvaltningen, men også med implementeringen af delelementer i Aarhus Kommunes klimaplan. Afdelingen består af 10 kolleger med meget forskelligartede baggrunde og opgaver. Fra Kaospilot over kontoruddannede til en kandidat i Idéhistorie. Afdelingen hylder det uformelle miljø, hvor der er plads til at udfolde sig fagligt, men hvor også tid til kollegialitet er en høj prioritet.

Du vil blive mødt med en spændende, udviklende og samfundsrelevant hverdag, hvor det arbejde du netop gør, direkte er med til at gøre Aarhus til en god by for alle.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Sekretariatsleder, Henrik Traberg på telefon 51575357.

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 1. juni 2020

Vi forventer, at samtalerne finder sted i uge 24.

Om os:

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Århus C
  • Mandag den 01. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 5
20. august 2024 4