Ledelses- og organisationskonsulent til Patienternes Sygehus, Sygehus Lillebælt - 7100

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

I Sygehus Lillebælt går vi efter excellence, og vi søger en ledelses- og organisationskonsulent, der vil være med til fortsat at udvikle Patienternes Sygehus.

Hver dag er omtrent 5.000 medarbejdere med til at præstere højkvalitetsbehandling for de patienter og pårørende, som helt berettiget stiller krav til og forventer, at vi gør vores bedste. Vi søger en erfaren ledelses- og organisationskonsulent, der i samarbejde med øvrige kollegaer i HR-afdelingen og på tværs af kliniske afdelinger skal være med til fortsat at videreudvikle vores indsatser rettet mod ledere og talenter.

Om jobbet
Vi søger en kollega, der kan indgå i arbejdet med fortsat at have fokus på og udvikle lederskab på ambitiøs vis. Ledelse, retning, følgeskab og relationer er ord, der er forankret i vores værdier og strategi og bygger på patienten som partner.

Du vil blive en del af Sygehus Lillebælt Kompetencecenter, der er organisatorisk forankret i HR-afdelingen. Kompetencecenteret er et nyt strategisk tiltag, som er under opbygning, og som består af 8 medarbejdere fordelt på uddannelseskonsulenter inden for grunduddannelserne, kursuskoordinatorer samt organisationskonsulenter, der arbejder med leder- og organisationsudvikling.

Teamet arbejder med en bred vifte af opgaver indenfor kompetencefeltet. Vores centrale opgave i centret er at bygge videre på en succesfuld central indsats inden for leder- og talentudvikling samt tilrettelægge indsatser inden for bredere organisatoriske kompetencer og overfor en bredere målgruppe som for eksempel arbejdsmiljøorganisationen. Det sker både gennem teoretisk formidling, facilitering af udviklingsforløb, forandringsprocesser og workshops samt individuel sparring med ledere om konkrete dilemmaer forbundet med lederrollen. Alt sammen for at give ledere og nøglepersoner de bedste forudsætninger for at lykkes med deres arbejde og udlevelse af sygehusets vision og mål.

Det betyder, at du både selvstændigt og i teams arbejder med at:

  • tilrettelægge processer, der udvikler motivation og samarbejde
  • planlægge, udvikle og gennemføre kurser, temadage og workshops
  • understøtte og integrere organisatoriske forandringsprocesser
  • give sparring/coaching på ledelsesniveau
  • drive processer og se muligheder
  • implementere strategiske indsatser

Du vil få gode muligheder for at påvirke din arbejdsdag og bringe din erfaring, perspektiver og ideer i spil i forhold til at udvikle nye udviklingsinitiativer og forbedre eksisterende strategiske indsatser.

Din baggrund og kompetencer
Du har en relevant videregående uddannelse og 2-5 års erfaring med at arbejde med ledelse og organisationsudvikling. Du har måske tidligere arbejdet som leder og har evnet at bringe denne viden og erfaring i spil i en konsulent- og/eller udviklingsfunktion. I stillingen er det vigtigt, at du har en reflekteret og helhedsorienteret tilgang til dit arbejde – det gælder både din egen rolle og de opgaver, du skal løse i organisationen. Du skal kunne genkende dig selv i vores værdier: resultater, ordentlighed, samarbejde og excellence og kan bidrage på kompetent vis til den overordnede udvikling af Sygehus Lillebælt. Herudover trives du i en foranderlig og ikke altid forudsigelig hverdag.

Overordnet søger vi et engageret, energisk og humoristisk menneske, som motiveres af ansvar og trives med at arbejde både selvstændigt og at være en del af et fagligt team for i fælleskab at opnå den bedste løsning. En kollega med stor gennemslagskraft og gode evner og erfaring med at sætte opgaver og forløb i søen og sikre at disse kommer godt i havn. Derudover ønsker vi os en kollega, der kan matche følgende kriterier:

  • Erfaring med at arbejde med ledelses- og organisationsudvikling (formidling, sparring, coaching, facilitering af ledergrupper etc.)
  • Har let ved at omsætte teori til læring, der kan anvendes i daglig praksis
  • Har en stor værktøjskasse af relevante metoder, du kan sætte i spil
  • Kan skabe solide relationer til kollegaer, afdelingsledelser og øvrige samarbejdspartnere
  • Har gode formidlingsevner både skriftlige og mundtlige
  • Kan arbejde selvstændigt og indgå i forpligtende samarbejder
  • Har et læringsteoretisk bagkatalog

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker efter den regionale AC-overenskomst. Der er tale om en fuldtidsstilling til besættelse pr. 1. september 2020 eller efter aftale. Hovedtjenestested er Kolding Sygehus, men der må forventes jævnlig mødeaktivitet og opgaver på de øvrige af Sygehus Lillebælts matrikler (Vejle og Middelfart Sygehuse). Ledelses- og organisationskonsulenten vil referere til HR-chef Bente Høyer.

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfrist er den 1. juni 2020. Der afholdes samtaler den 15. juni 2020.

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Bente Høyer, [email protected] eller på tlf. 2383 5756.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Vejle
  • Mandag den 01. juni 2020

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0