Metodestærk og nysgerrig Scrum Master til app-team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Tværfagligt og socialt samhørigt kontor med perfekte rammer for udfoldelse af agile kompetencer søger Scrum-fanebærer med blod på tanden og evne til at motivere så vel som optimere. Hvis du søger en god udfordring og ønsker at bringe din erfaring med agile metoder i spil, så har du fundet dit match.

I kontoret Udvikling og Apps leverer vi digitale løsninger til hele Skatteforvaltningen og fungerer som kompetencecenter for udvikling af mobilapplikationer. Derfor har vi et naturligt fokus på de forretningsmæssige udfordringer og behov, som bedst løses med app-teknologi. Vores arbejde er forankret i Scrum og SAFe-rammeværkene og skuer altid efter nye muligheder for at optimere vores arbejdsgange. Det vil du som Scrum Master spille en vigtig rolle i.

Din nye arbejdsplads
Udvikling og Apps er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST). Vi er i skrivende stund 15 medarbejdere og forventer yderligere vækst i år på grund af stor efterspørgsel på vores løsninger. Vi arbejder tværfagligt med in-house it-udvikling og på grund af vores skalering, kigger vi ind i at etablere os i nye teams. Vi har Scrum på rygraden og vi udvikler med et you build it you run it mindset, så vi også drifter og videreudvikler de løsninger, vi laver.

Vores kontor er uformelt, dynamisk og sparrende. Vi har fokus på trivsel og personlig udvikling i en hverdag med højt fagligt niveau og interessante produkter, der løfter vigtige samfundsmæssige opgaver. Der er en stærk kultur for at skabe forandringer og udfordre ikke-værdiskabende rammer. Du får en leder, der tror på direkte feedback, og som mener, at uddelegering af ansvar, gensidig respekt og en positiv tilgang er forudsætninger for, at mennesker trives og udvikles.

Hvem er du?

Du er menneskekender og god kommunikatør i ét, du formår både at få det bedste ud af dit team og at alle taler det samme sprog. Du er dygtig til at facilitere og holde øjet på bolden med henblik på at nå teamets målsætninger. Du anser det som din fremmeste opgave at rydde de forhindringer, der blokerer teamets arbejde. Du har ligeledes sans for struktur og synliggørelse af teamets arbejde og udfordringer. Du sætter en ære i at udfordre arbejdsgange og søge muligheder for at optimere metoder og processer. Du har nemt ved at lære fra dig og er god til at coache.

Dit mindset omfatter lysten til at fremme teamets sammenhængskraft og trivsel - både via effektive faste seancer, som alle føler sig involveret i, samt ved at påvirke teamets jargon i en retning, der tilsigter at gøre hinanden bedre. Du lægger ligeledes stor vægt på at fremhæve teamets små og store succeser så opnåelse af mål føles særligt og udenfor almindelig hverdag.

Vi forventer, at du har mindst 2 års erfaring som Scrum Master og har indgået i mellem eller større IT-løsning(er). Erfaring med SAFe er at foretrække, men ikke et krav.

Ansøgning og ansættelsesvilkår
Samtaler afholdes løbende, så søg jobbet allerede i dag ved at sende din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Søg jobbet”. Fristen for at søge jobbet er senest den 12. juni 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Aske Hven-Jensen på tlf. 25 31 80 53. Stillingen ønskes besat 1. august 2020.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg - tæt på Flintholm Station.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’


Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle IT-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende IT-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Frederiksberg
  • Fredag den 12. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1