Business controller til økonomistyring af Forsvarets IT-ramme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være en del af økonomistyringen af Forsvarets IT-ramme med et årligt budget på 500 mio. kr.? Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse søger en dygtig og erfaren Business controller til IT-området i vores decentrale Økonomidivision.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har til opgave at indkøbe, vedligeholde og udfase materiel og IT for alle Forsvarets myndigheder - lige fra kampvogne, skibe, fly og it-systemer til støvler og lommeknive. FMI hører under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget.
Stillingen som Business controller er placeret i Bevillingskontrolsektionen, der hører under Budget– og Finansafdelingen, som er en del af FMI Økonomidivision. Sektionen består af 10 medarbejdere, som varetager opgaver inden for økonomistyring i samarbejde med FMI budgetansvarlige chefer.
Opgaverne spænder blandt andet over budgetlægning, opfølgning og business controlling. Derudover er vi med til at fastlægge best practise for økonomistyring på tværs af Forsvarsministeriets koncern.

Om stillingen

Som Business controller i Bevillingskontrolsektionen vil de primære opgaver knytte sig til økonomistyringen af Forsvarets IT-ramme på ca. 500 mio. kr. Opgaverne omhandler den løbende drift og udvikling af vores eksisterende IT-portefølje. Der vil også være analyseopgaver i forbindelse med optimering af IT på tværs af Forsvarsministeriets koncern.
Din primære arbejdsplads vil være hos FMI i Ballerup, men der vil også være arbejdsdage hos FMI Koncern IT i Hvidovre, forventeligt på ugebasis.

Om dig

Du har en økonomifaglig uddannelse, gerne med erfaring inden for økonomistyring i
staten. Du har erfaring med business controlling og kan let gennemskue økonomiske data. Derudover har du stærke analytiske evner, har erfaring med et af de store økonomistyringssystemer, eksempelvis SAP, og dine kompetencer i forhold til brugen af Excel er på superbruger-niveau.

I stillingen vil du også skulle yde sparring til budgetansvarlige chefer og kommunikere økonomi til kollegaer uden en økonomifaglig baggrund. Det er derfor vigtigt, at du besidder gode kommunikative evner, og at du værdsætter og respekterer input fra andre faggrupper. Du skal kunne skabe relationer og sætte dig i respekt på baggrund af både dine personlige og faglige egenskaber.
Som Business controller hos os, vil du indgå i et team, der med et smil på læben altid har faglighed, kvalitet og overholdelse af deadlines i fokus. Du skal føle dig hjemme i et arbejdsmiljø, hvor humor, ambitioner og professionalisme smelter sammen med en uformel omgangstone. I sektionen har vi stor fokus på trivsel og kompetenceudvikling, og vi tager altid udgangspunkt i, at det skal være meningsfyldt at gå på arbejde.

Ansættelsesvilkår

Stillingen forventes besat af en kandidat med en akademisk eller anden relevant baggrund eller af en
officer fra militæret eller redningsberedskabet på kaptajn-/kaptajnløjtnantsniveau eller major-/sektionschefniveau.

Har du en akademisk baggrund, vil du blive ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende Akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten. Derudover vil der, afhængig af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Der er også mulighed for at blive ansat og aflønnet i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).
Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg i forbindelse med ansættelsen. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Hvis du er officer eller beredskabsofficer, vil ansættelsen kunne ske efter protokollat om officerer under Forsvarsministeriet til den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten.
Hvis du allerede er ansat som tjenestemand inden for Forsvarsministeriets område, kan du vælge
fortsat at være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og
HOD om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte.

Den enkelte stillings indhold og niveau justeres efter den valgte kandidat.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kontakt og ansøgning
Har du fået lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionschef Maria Munk på tlf. 41317154.
Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte til HR-konsulent Palle Hvirvelkær ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 72 81 96 80.

Ansøgningsfristen er den 15. august 2019.
Vi forventer at holde samtaler i uge 34.

Læs mere om Forsvarsministeriets Materiel – og Indkøbsstyrelse på: www.forsvaret.dk/FMI

Sådan søger du
Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Ballerup
  • Torsdag den 15. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0