Erfaren leder med solid baggrund fra udvikling af store it-programmer søges til nyt kon...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du være en del af toldprogrammet, hvor vi udvikler nye it-systemer i et af Danmarks vigtigste og måske mest komplekse it-transformationsprogrammer? Vi er i gang med at udvikle de bedste løsninger til fremtidens digitale toldvæsen og skal til at etablere et vigtigt kontor i transitionsprocessen. Har du erfaring, ambitioner og visioner inden for agil udvikling og implementering? Og er du en dygtig relationsskaber og personaleleder samtidig med, at du kan stå på mål for, at de tekniske krav og funktionaliteter er indfriet i leverancerne, så hører vi meget gerne fra dig.

Som vores nye kontorchef for Administration og Implementering, der er et helt nyoprettet kontor, får du mulighed for at præge transitionen og ikke mindst implementeringen af nye spændende løsninger på told-området for at leve op til EU’s nye toldkodeks (EUTK). Over de næste 5 år skal stort set alle eksisterende toldsystemer udfases og erstattes af en kombination af standardsystemer og egenudviklede løsninger.

Den nye EU-toldlovgivning medfører væsentlige ændringer både for erhvervslivet og i Toldstyrelsen i Danmark, herunder udskiftning af hovedparten af den samlede it-portefølje på toldområdet. Det vil have meget stor betydning for den danske import og eksport, for det indre marked, for danske virksomheder og for vores kolleger i Toldstyrelsen, som vi arbejder tæt sammen med. Du bliver tilknyttet toldprogrammet (EUTK) i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som er et af de største it-transformationsprogrammer i Danmark.

Kontoret indgår sammen med p.t. seks andre kontorer i programmet, der er opdelt i tre agile release trains, hvor medarbejdere indgår tværfagligt fra alle kontorer samt fra Toldstyrelsen. EUTK-programmet er kendetegnet ved en stærk, uformel kultur, hvor vi dyrker det kollegiale fællesskab, vi har fokus på høj faglighed, og på at skabe tidssvarende og fremtidssikrede løsninger.

Kontoret er under etablering, og du kommer til at præge opbygningen, ansættelsen af kommende medarbejdere og aftaler om snitflader til den organisatoriske implementering; sidstnævnte har Toldstyrelsen ansvaret for at definere og eksekvere på.

Som chef for kontoret bliver dine opgaver primært at:

  • Opbygge kompetencer til at sikre smidig overdragelse af it-løsninger til Toldstyrelsen
  • Ansætte medarbejdere, der har lyst og evner til at hjælpe implementeringen på vej og være et vigtigt bindeled mellem it-udvikling og organisatorisk implementering
  • Planlægge og håndtere den samlede overdragelsesforretning fra Udviklings- og Forenklingsstyrelsen til Toldstyrelsen
  • Være ansvarlig for, at de tekniske krav og funktionaliteter er indfriet i leverancerne
  • Sikre implementering af teknisk administrationsgrundlag; eksempelvis at dokumentation udarbejdet af leverandør og systemudviklere kan anvendes i praksis inden overdragelse til Toldstyrelsen
  • Sikre at vejledninger og administrationsgrundlag er tilpasset de forskellige målgrupper i den organisatoriske implementering
  • Drive planlægningen af implementeringsaktiviteter i digitale udviklingsprojekter med fokus på kort ”time to market”, aftalt kvalitet og brugeroplevet gevinstrealisering
  • Være faglig leder og personaleleder for ca. 12-15 ambitiøse og dygtige medarbejdere
  • Sikre effektive arbejdsgange i kontoret, sikre kvalitetsmål i programmet og deltage aktivt i PI-planning-proces
  • Håndtere interessenter, herunder oplæg til styregrupper og beslutningsfora


Faglig og engageret personaleleder
Vi søger dig, som brænder for at gøre en forskel gennem din personaleledelse, og som tager ejerskab i at levere it-løsninger af høj kvalitet. Du har ledelseserfaring og indgående erfaringer med agile it-projekter, der har haft stor forretningsmæssig betydning.

Du har en videregående uddannelse, har teknisk indsigt og forstår samtidig implementeringssiden af digital udvikling. Du er udadvendt og er god til at skabe relationer med alle interessenter. Du er struktureret og fagligt ambitiøs. Du tager initiativ og motiveres af at levere løsninger, der gør en forskel, og som har et samfundsmæssigt formål.

Forretning og Proces EUTK – dit fagområde
Forretning og Proces EUTK er en del af direktørområdet Forretningsudvikling i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som har ansvar for den forretningsmæssige del af Skatteforvaltningens it-projektportefølje. De øvrige kontorer beskæftiger sig med foranalyser, programstyring, procesudvikling, product management, ligesom brugerinddragelse og implementering af brugerfokuseret design også er forankret her.

Miljøet i Forretningsudvikling er præget af en uformel og dynamisk atmosfære, og til daglig dyrkes det kollegiale fællesskab med fokus på trivsel og personlig udvikling. Vi har et godt ledelsesteam, der samarbejder på tværs af fagområdet med helheden for øje. Vi understøtter og udfordrer hinanden og trækker på hinandens kompetencer. Du får en leder, der tror på direkte feedback, og som mener, at uddelegering af ansvar, gensidig respekt og en positiv tilgang er forudsætninger for, at mennesker trives og udvikles. Vi har fokus på tværfaglighed og søger en chef, der evner at støtte op om og videreudvikle de faglige og sociale fællesskaber på tværs af hele Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 21. maj 2020. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underdirektør Birgitte Boutrup på 5150 0732. Vi afholder samtaler løbende.

Der vil indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelse sker som udgangspunkt på åremål.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil for nuværende være Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Frederiksberg
  • Torsdag den 21. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1