Erfaren fuldmægtig til Direktionssekretariatet til it- og digitaliseringsområdet på Amager og Hvidovre Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Har du lyst til at arbejde med sundheds-it og digitalisering på et af Region Hovedstadens store akuthospitaler. Kan du planlægge, processe og arbejde selvstændigt på tværs af faggrupper, interessenter og organisatoriske grænser? Kan du arbejde med projektimplementering og levere høj kvalitet i ledelsesbetjening af Hospitalsdirektionen?

Vi søger en dygtig kollega med lyst til faglige udfordringer inden for et spændende felt med stort fokus og stor betydning for tusindvis af ansatte og patienter på Amager og Hvidovre Hospital.

Dine roller og dine opgaver

  • Du vil være administrativ tovholder for IT og digitaliserings-tiltag på hospitalet i samarbejde med dine stabskollegaer, kliniske afdelinger, Direktionen og Region Hovedstadens Center for IT, Medico og Telefoni (CIMT) samt Region Hovedstadens Center for Ejendomme
  • Du sikrer formidling og koordination af driftsopgaver mellem CIMT, de kliniske afdelinger og hospitalets direktion.
  • Du kommer tæt på den kliniske hverdag som projektpartner for kliniske koncepter til Nyt Amager og Hvidovre Hospital ift. udvikling og implementering med udgangspunkt i it- og digitaliseringsområdet.
  • Du indgår i generel sekretariatsbetjening i Direktionssekretariatet

Du skal finde løsninger på udfordringer i en kompleks organisation, hvor forskelligartede behov skal mødes i én fælles løsning.

Du kommer tæt på ledelsen og arbejdsgange i driften af et moderne hospital. Du skal administrativt planlægge, koordinere og formidle implementering af it-hardware og software på hospitalet i samarbejde med Region Hovedstadens it-organisation, fx ved implementering af Digital Arbejdsplads, Patientkald, Kritiske alarmer (Hjertestop), og It-infrastruktur til at drive et moderne hospital. Derudover vil der også være strategiske opgaver for hospitalet og på tværs af regionen og arbejdet med at udvikle og fremtidssikre hospitalet indenfor it- og digitaliseringsområdet.

I sekretariatsbetjeningen har du en koordinerende og administrativ funktion ved betjening af den samlede Direktion i samarbejde med dine kolleger.

Din endelige opgaveportefølje vil blive sammensat ud fra en dialog om dine og dine nærmeste kollegaers kompetencer og interesser. Du vil desuden kunne blive tilknyttet et sundhedsfagligt råd som sekretariat med tværgående samarbejde i regionen og få indsigt i sundhedsfaglige problemstillinger.

Fælles for opgaverne er, at de stiller krav til såvel selvstændig opgavevaretagelse som til at kunne skabe resultater i tæt samspil med ledelsen, hospitalets afdelinger, kollegaer i stabene og eksterne samarbejdspartnere. Du kommer til at indgå i et professionelt arbejdsmiljø sammen med engagerede medarbejdere i hospitalets Direktionssekretariat, administrationens øvrige stabe og kolleger i de kliniske afdelinger.

Din faglige profil
Du har en videregående uddannelse indenfor it-/digitaliseringsområdet eller administration/forvaltning. Du har interesse for projektledelse og -implementering, men samtidigt også stærke generalistkompetencer og mod på at understøtte driften af et moderne hospital.

Du har interesse for sundheds-it og digitalisering. Det er en fordel, hvis du allerede har kendskab til sundhedsvæsnet og administration i en organisation med høj kompleksitet. Du trives med at samarbejde på tværs af forskellige faggrupper og konkurrerende deadlines. Du er imødekommende og proaktiv, og du leverer høj faglig kvalitet. Du er med til at skabe godt samarbejde og gode resultater sammen med dine kollegaer, hvor fokus på den fælles opgaveløsning og intern koordination er afgørende i en travl hverdag.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er til besættelse pr. 1. maj 2021 og klassificeret som fuldmægtig med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer. Stillingen er tidsbegrænset til 3 år. Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst.

Direktionssekretariatet består af 14 medarbejdere, der repræsenterer både administrative, sundhedsfaglige og akademiske medarbejdere. Direktionssekretariatet ledes af sekretariatschefen. Dit arbejdssted bliver på Hvidovre Hospital.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Sille Arildsen på tlf. 24 23 59 79

Du kan desuden finde flere oplysninger om Amager og Hvidovre Hospital på www.hvidovrehospital.dk og www.amagerhospital.dk.
Vi vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Ansøgningsfrist
Upload din motiverede ansøgning, CV, relevante bilag samt et vellignende foto senest onsdag den 3. marts kl. 12:00. Foto samt relevante bilag kan uploades under ”øvrige dokumenter”.

Samtaler forventes afholdt torsdag den 11. marts 2021

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Hvidovre
  • Onsdag den 03. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0