Analytisk og helhedsorienteret HR-konsulent til HR-Partnerelementet i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at udvikle den strategiske HR-rådgivning til ledelsen i Forsvarsministeriets departement og i Forsvarsstaben? Har du mod på en udfordrende og travl hverdag med høje forventninger til dine samarbejdsevner og din formidling i både skrift og tale? Så har du muligheden for at blive en del af en meningsfuld organisation med fagligt spændende opgaver og gode muligheder for karriereudvikling.

Om os

HR-Partnerelementet i Forsvarsministeriets departement (FMN) og Forsvarsstaben (FST) består af både civile og militære medarbejdere. HR-partnerelementet er en del af Rådgivningsafdelingen i Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS). Afdelingen består af en HR-Partnerstruktur, hvor HR-Partnerne er fysisk placeret sammen med de kunder, de støtter, samt en tværgående Policy- og Koordinationssektion. Vi er i alt ca. 100 medarbejdere fordelt over hele landet.

Vores rolle er at yde HR-strategisk rådgivning til cheferne i FMN og FST. Vi har kundens behov i centrum, hvorfor HR-Partnerelementet både faciliteter udviklingsopgaver og løser prioriterede driftsopgaver. Vi sætter en dyd i at levere professionelle løsninger og rådgivning på et højt fagligt niveau.

Godt humør, en ambitiøs og fleksibel tilgang til opgaverne er afgørende for at kunne trives hos os – og det ligger os på sinde, at det skal være udfordrende og udviklende at gå på arbejde.

Om stillingen

Som HR-Partner i FPS er du et vigtigt aktiv i ambitionen om at blive statens bedste HR-organisation. Den dygtige HR-Partner er både løsningsorienteret og fremsynet og evner at balancere rådgivning, implementering og formidling. Det sker ofte med inddragelse af vores dygtige kollegaer i den centrale del af FPS. Derfor er det afgørende, at du er god til at skabe og vedligeholde netværk.

Vores opgaveportefølje har en kerne af faste opgaver, men er også i høj grad kendetegnet ved en dynamisk periferi, da vi løbende tilpasser os kundens behov. Du vil derfor komme til at beskæftige dig med både udvikling, data, drift og implementering på HR området. Vi udarbejder blandt andet diverse interne HR politikker og procedurer, vi støtter i forbindelse med organisationsændringer, er ansvarlige for den årlige nylønsproces, bidrager til løsning af enkelt sager og meget andet, som skal støtte FMN og FST i at være moderne, attraktive og professionelle arbejdsgivere.

Om dig

Du er akademiker og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med HR samt rådgivning og udvikling i en større organisation, og er vant til at rådgive chefer på højt niveau.

Det er vigtigt, at du har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner, og at du, med udgangspunkt i kundens behov og udfordringer, kan omsætte komplekse HR problemstillinger.

Som HR-Partner bestrider du en rolle, som fordrer, at du er udadvendt, initiativrig og opsøgende. Dertil kommer, at grundighed og kvalitet i opgaveløsningen er nødvendige kvalifikationer.

Vi forestiller os, at du er en kollega, som af natur er samarbejdsorienteret og har et godt blik for helheden og den kontekst og fortrolighed, som omgiver HR. Du formår endvidere hurtigt at danne dig et overblik over, hvad dine aktier i løsningen af en sag er, samt hvornår og hvordan andre enheder og ressourcer skal inddrages.

Vi lægger vægt på at vores nye kollega har mod på fortsat at udvikle sig – har ambitioner og stræber efter at dygtigøre sig. Vi tilbyder gode rammer for udvikling i form af løbende tilpasning af opgaver og kompetenceudvikling.

Ansættelsesvilkår

Alt efter erfaring vil du enten blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Afhængig af dine kompetencer og kvalifikationer kan der forhandles tillæg i forbindelse med ansættelsen. Du vil tillige modtage en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for HR-Partnerelementet, chefkonsulent Pernille Heering på telenon 7281 9101.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du ringe til HR-konsulent i Forsvarsministeriets Personalestyrelse Toke Rasmussen på telefon: 3266 5991.

Ansøgningsfristen er den 1. april 2020.

Du skal søge jobbet via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleområdet og HR-driften i Forsvarsministeriets koncern. Koncernen omfatter Forsvarskommandoen, Beredskabsstyrelsen, Forsvarets Efterretningstjeneste, Hjemmeværnet samt en række styrelser såsom Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen og Personalestyrelsen.
Vi støtter med rekruttering, dels til koncernens mange uddannelser, dels til de ca. 20.000 faste stillinger og de 3.500 stillinger i reserven. Vi rådgiver om HR og arbejdsmiljø, indkalder til Forsvarets Dag, forhandler overenskomster og yder støtte til veteraner og pårørende. Vi har desuden det faglige ansvar for udvikling og udmøntning af koncernens HR-strategiske tiltag.
FPS er som arbejdsplads kendetegnet ved høj faglighed, fokus på videndeling, gode menneskelige relationer og et velfungerende arbejdsmiljø.
Hovedsædet er placeret i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet. Veterancentret, der er en del af FPS, er placeret i Ringsted.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Onsdag den 01. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0