Medarbejder til risikostyring i Skattestyrelsen - 2100

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Interesserer du dig for organisationer i forandring? Og motiveres du af at være med til at udvikle en offentlig organisation af stor samfundsmæssig betydning? Så er du måske vores nye medarbejder til Skattestyrelsens risikostyringsteam.

Skattestyrelsen har en ambition om at udvikle styrelsens arbejde med risikostyring. Målet er, at alle styrelsens enheder skal arbejde struktureret og systematisk med at identificere og håndtere risici, der kan forhindre os i at løse vores kerneopgave – at sikre at korrekte skatter og afgifter betales til tiden. Vejen dertil går gennem udrulning af et koncept for risikostyring med fælles metoder og værktøjer, som alle ansatte i Skattestyrelsen skal arbejde efter.

Ansvar for implementering af risikostyringskoncept

Du vil blive en del af Procesudviklingskontoret i Skattestyrelsen. Ud over Risikostyringsteamet består Procesudviklingskontoret af to andre teams, der henholdsvis arbejder med procesudvikling og –kortlægning samt den processuelle styring af kontrolindsatsen.

Risikostyringsteamet har ansvar for at facilitere implementering af risikostyringskonceptet i alle styrelsens enheder i tæt samarbejde med styrelsens mange ledere og medarbejdere. Vores arbejdsdag og opgaver er præget af stor alsidighed. Konceptets værktøjer og metoder er standardiserede, men det er situationsbestemt fra enhed til enhed, hvordan selve faciliteringen af konceptet skal gribes an. Det skal du kunne mestre, og du skal kunne håndtere at få mange perspektiver til at mødes, samtidig med at du skal kunne stå fast på de rigtige tidspunkter.

Vores hovedopgaver består af:

  • facilitering af workshops, der kobler ledelse og risikostyring på alle ledelsesniveauer i styrelsen
  • sparring og rådgivning af ledere om kobling af risikostyring og deres daglige ledelse
  • oplæring af ledere og medarbejdere i at:
    • dataunderbygge konkrete risici
    • identificere kerneårsager til risici
    • igangsætte mitigeringsplaner og i at følge op på, og dokumentere forventede effekter af disse

  • oplæring af, og herefter løbende samarbejde med risikomedarbejdere i styrelsens afdelinger
  • løbende forbedringer af konceptet for risikostyring


I en stilling hos os vil du kunne gøre en forskel i en stor organisation i udvikling. Du vil få et stort netværk gennem samarbejde med mange af Skattestyrelsens ledere og medarbejdere, og du vil kunne trække på perspektiver fra nogle af de dygtigste skatteadministrationer i verden til risikostyring gennem risikostyringsteamets deltagelse i OECD-netværk for risikostyring

Om dig

Vi leder efter en generalist med stærk procesforståelse. Hvis du også har arbejdet med risikostyring og forandringsprocesser i en stor organisation, er det et plus. Vi forestiller os, at du på papiret er cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.oecon. eller lignende. Du er ikke bange for vores beslutningsprocesser eller tekniske termer, for du er klar til at sætte dig ind i det. Men det kan også være noget, som du allerede i dag møder i den politisk styrede organisation, som du sidder i.

Derudover forestiller vi os, at du er anerkendende i din tilgang til rådgivning og sparring og kan formulere dig i et enkelt og præcist sprog. Du skal samtidig være stærk i spændingsfeltet mellem at lytte og stå fast. Det falder dig naturligt at arbejde på alle niveauer i en organisation, fra den nyansatte medarbejder til den erfarne direktør. Du er en god samarbejdspartner, som kan indgå i konstruktive relationer til både dine kollegaer i kontoret, resten af styrelsen og Skatteministeriets departement.

Ansøgning og kontakt

Send ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse via linket ”Søg stillingen” senest onsdag den 10. juni 2020. Der vil blive afholdt løbende samtaler og tiltrædelse er snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Torsten Cumberland Jacobsen på tlf. 72 38 37 06 eller teamkoordinator Rune Schwartz på tlf. 72 38 86 61.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet vil være Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din fysiske arbejdsplads bliver indtil videre Østbanegade 123, 2100 København Ø. I løbet af 2020 flytter vi i nye lokaler i Copenhagen Towers på Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Om Skattestyrelsen

’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København Ø
  • Onsdag den 10. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0