Vil du være med til at sikre robusthed, beredskab og cybersikkerhed i transportsektoren?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du interesseret i at arbejde for at styrke robusthed og beredskab i en samfundskritisk sektor? Får du lys i øjnene, når der skal findes løsninger på akutte problemstillinger med stor samfundsmæssig bevågenhed? Og trives du i en dynamisk hverdag med stor variation i opgaver?

Så søg stillingen som vores nye kollega i cyber- og beredskabsteamet i Trafikstyrelsen.

Transportsektoren udgør en del af samfundets centrale nervesystem. Teamets formål er helt overordnet at understøtte og koordinere beredskabsplanlægningen i sektoren, så mobiliteten kan opretholdes, når uventede kriser og hændelser udfordrer samfundet.

På beredskabsområdet fungerer teamet som indgang til sektoren ifm. større planlægningsopgaver samt som koordinerende myndighed ved nationale hændelser. Teamet varetager i den forbindelse Trafikstyrelsens deltagelse som fast repræsentant i National Operativ Stab (NOST), og det forventes, at du som en af de faste beredskabsmedarbejdere kan indgå aktivt i dette beredskab.

På cyberområdet varetager teamet opgaven som decentral cyber-enhed (DCIS) for transportsektoren og er bl.a. ansvarlig for at udvikle og implementere Transportministeriets strategi for cyber- og informationssikkerhed. Det forventes, at der i løbet af 2021 skal udvikles en ny sektorstrategi, som udstikker retningen for de kommende års arbejde i den decentrale cyber-enhed. Som en del af teamet vil du indgå i dette arbejde – både i udviklingsopgaven og i forhold til implementering af initiativer og indsatser i regi af strategien.

Fælles for begge områder er, at teamets virke sker i tæt dialog med myndigheder og aktører i branchen samt gennem tværsektorielt samarbejde med øvrige myndigheder og decentrale cyber-enheder (DCIS’er). En væsentlig del af arbejdet består således i at opbygge og udvikle samarbejdet i sektoren om beredskab og cybersikkerhed mhp. at løfte sektorens særskilte beredskabsmæssige udfordringer og for at finde praktiske løsninger for transportområdet på de problemstillinger, som opstår inden for det samlede samfundsberedskab i dialog med politi- og forsvarsmyndigheder.

Cyber- og beredskabsteamet er et team på fire dygtige generalister med forskellige baggrunde og fokusområder inden for cyber- og beredskabsområdet. Teamet er placeret i kontoret Security og Cyber, der også har ansvaret for sikkerhed (security) i luftfarten og havnesektoren. Kontoret består i alt af 23 medarbejdere.

Det forventes, at du kan indgå i Trafikstyrelsens NOST-beredskab, hvilket indebærer, at der kan opstå behov for tilstedeværelse i NOST (Glostrup) med en times varsel (også uden for normal arbejdstid), når staben aktiveres.

Det er desuden et krav, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse til niveauet HEMMELIG gennem hele ansættelsesperioden.

Din profil:
Vi forventer, at du:

  • har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse (fx cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende)
  • er analytisk stærk og formår at sætte dig ind i komplekst stof og videreformidle det skarpt og afbalanceret både mundtligt og skriftligt
  • er løsningsorienteret og evner selvstændigt at tage ansvar for fremdrift på dine opgaver
  • kan tænke helhedsorienteret samtidigt med, at du er opmærksom på detaljerne
  • har stærke kommunikative kompetencer og kan formulere dig både skriftligt og mundtligt i et let tilgængeligt sprog
  • er imødekommende og vant til at have en udadvendt rolle i forhold til eksterne aktører
  • er god til at samarbejde med kolleger såvel som eksterne samarbejdspartnere med forskellige faglige baggrunde og indgangsvinkler

Det er en fordel – men ikke et krav – hvis du har erfaring fra beredskabs- eller cyber-opgaver fra tidligere arbejde, og hvis du har erfaring fra arbejde i en styrelse, departement eller anden offentlig administration.

Både erfarne og nyuddannede profiler kan komme i betragtning.

Du kan forvente, at vi kan give dig:

  • et spændende og udfordrende job, som er rigt på udfordringer
  • engagerede kolleger og et uhøjtideligt og velfungerende kollegaskab
  • en arbejdsdag, der rummer plads til fritid og familieliv

Trafikstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fast stilling på 37 timer. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen forventes i udgangspunktet besat på fuldmægtigniveau, men alt efter baggrund/erfaring kan specialkonsulentniveau komme i betragtning.

Stillingen er til besættelse snarest muligt eller pr. 1 august.

Trafikstyrelsen – hvem er vi…
Trafikstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej, luftfart og havne. Som organisation er vi placeret i en myndighedsrolle der ligger mellem det politiske niveau og branchens virksomheder.

I styrelsen er vi mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister. I afdelingen for luftfart er der ca. 120 medarbejdere, der arbejder med alle områder inden for luftfart og spænder over en bred gruppe af fagligheder, fra flymekanikere og piloter til flyveledere, piloter, jurister m.fl. Du vil som medarbejder på flyvepladsområdet indgå i et lille team på 8, hvoraf vi i dag er fem inspektører, en fagjurist og en teamleder.

Vi lægger vægt på, at der holdes en høj faglig kvalitet og tilbyder i den forbindelse løbende deltagelse i diverse fagspecifikke kurser. Du kan forvente at få stor indflydelse på dine opgaver, og vi arbejder generelt under mantraet frihed under ansvar.
Trafikstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende, danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Du kan læse mere om Trafikstyrelsen på www.trafikstyrelsen.dk.

Arbejdssted
Trafikstyrelsen har kontorer på Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V, centralt beliggende i København ved Dybbølsbro Station.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos kontorchef Anders Windfeldt Jensen ([email protected], tlf. 4178 0431)

Ansøgning
Send din ansøgning via styrelsens ansøgningsportal senest den 11. maj 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København V
  • Tirsdag den 11. maj 2021

Lignende jobs

  • Akademisk medarbejder i København

    Akademisk medarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Vil du gerne lede større digitaliseringsprojekter, hvor løsningerne kommer til gavn for borgere og klinikere i hele landet? Vil du gerne arbejde på en fleksibel arbejdsplads i et stærkt fagligt mil..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Vil du være med til at sikre den danske sundhedssektor? Spiser du ”security by design” til morgenmad og kender du til sundhedssektorens infrastruktur og systemer? Så er her en unik mulighed for at .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Har du erfaring med ny molekylærvirologisk diagnostik, overvågning og karakterisering af virusgener. Kunne du tænke dig at arbejde med molekylær virologisk udvikling? Så er det muligvis dig vi søge..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0