Excel specialist til produktionsstyring - 5500

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Har du flair for planlægnings- og analyseopgaver indenfor produktionsstyring, og er du nysgerrig og dygtig til at formidle essensen af dem? Har du lyst til at være i en kultur, der er båret af faglighed, ansvarlighed, udsyn og et stærkt kollegialt sammenhold, er det måske dig, der skal være med til at udvikle kontoret for Produktionsstyring i Middelfart.

Du sikrer kvaliteten
I Gældsstyrelsen har vi central produktionsstyring. Det betyder, at vi centralt planlægger og følger op på de opgaver, som vores 5 driftscentre arbejder med.
Som en del af produktionsteamet indenfor produktionsstyring spænder dit arbejdsområde bredt.

Du vil blive en del af et team, der udvikler og sikrer processer, metoder og opgaver indenfor produktionsstyringsområdet, lige fra produktionsplanlægning til opfølgning og læring.

Samtidig skal du være med til at løse og kvalitetssikre produktionsplanlægningen på tværs af Styrelsens driftscentre. Produktionsopfølgning sikrer du ved dataudtræk, databehandling og analyser mv., hvor du formidler resultater og konklusioner til forskellige interessenter.

Herudover vil du skulle bidrage med analyser, agere sparringspartner og formidle resultater og konklusioner, alt sammen noget, som hjælper til udviklingen af produktionsstyringsområdet.

Struktureret og dedikeret
Det er afgørende, at du er imødekommende, fleksibel og arbejder med et godt blik for grundighed i detaljen uden at miste overblikket.

Du er kendetegnet ved, at du er lidt mere systematisk end de fleste, og trives i en organisation i forandring, og hvor to dage sjældent ligner hinanden.

Du får en bred kontakt- og samarbejdsflade internt i Gældsstyrelsen. Derfor er det essentielt, at du kan skabe gode relationer og kommunikere på alle niveauer, både mundtligt og skriftligt.

Du har erfaring med hurtigt at opnå en god forretningsforståelse, tager ansvar, er selvkørende og har en eksekverende profil med fokus på kvalitet, hvor du er drevet af at spille andre gode.

For at sikre leverancer af høj kvalitet, lægger vi særligt vægt på, at du har en løsningsorienteret tilgang til teambaseret udvikling.

Uddannelse og faglige kompetencer
Din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig inden for it, matematik eller økonomi på bachelor- eller kandidatniveau. Uanset uddannelsesmæssige baggrund er det en forudsætning, at du behersker Power BI til fulde.

Din talforståelse er i top, og du formår at kombinere matematiske formler med den viden, du får fra forretningen.

Du arbejder hjemmevant med Excel, VBA, DAX og M.

Du har erfaring med at arbejde med store data i Excel, som importeres fra mange forskellige eksterne kilde, såsom SQL, SharePoint, CSV-filer og lign.

Du sætter en ære i, at dine Excel ark er brugervenlig for alle, og deler glædeligt ud af din Excel viden.

Har du kendskab til inddrivelsesområdet, vil det være en fordel, men det er ikke en betingelse for at søge jobbet.

Kontoret for Produktionsstyring kan blive din nye arbejdsplads
Vi vil være kendt for, at vi lykkes med vores opgaver, fordi vi er dedikerede og har viljen til hele tiden at udvikle os. Vi tager ansvar, vi samarbejder og har en god balance mellem udfordringer, ansvar og udvikling.

Du bliver en del af kontoret for Produktionsstyring, som er placeret i afdelingen Produktion og Styring i Gældsstyrelsen.

Produktion og Styring har til huse i Middelfart, som er Gældsstyrelsens hovedsæde.

Vi står for den centrale produktionsstyring i alle driftscentre. Udover de opgaver, der ligger i kontoret for Produktionsstyring, varetager Produktion og Styring en portefølje af opgaver, herunder blandt andet projektledelse, processer, strategi og data og analyse.

Du vil referere til kontorchefen for Produktionsstyring.

Ansøgning og yderligere oplysninger
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bo Langendorff på [email protected] eller 72374042 eller kontorchef Rikke Hedegaard Pedersen på [email protected] eller 72373884.

Har du spørgsmål vedrørende rekrutteringsprocessen, løn mv., er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Allan Hermansen på telefon 72389814

Vi ser frem til at modtage din ansøgning sammen med CV, eksamenspapirer og evt. yderligere materiale senest 31. maj via linket ”Søg stillingen”.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 23 med tiltrædelse pr. 1.september eller snarest derefter.

Der vil muligvis indgå en personanalyse samt en logisk test i ansættelsesforløbet. Forud for ansættelse foretages et restancetjek, for så vidt angår restancer til det offentlige samt indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet vil være Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din fysiske arbejdsplads bliver Teglgårdsparken, 5500 Middelfart.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Bor du ikke i forvejen i nærheden af Middelfart, kan du kontakte en bosætningskonsulent, som kender områdets skoler, lokalmiljø, ejendomsmæglere mv. Bosætningskonsulenten Anne

Marie Klausen kan kontaktes på tlf. 2240 0049 eller [email protected] og du kan læse mere på www.flyttilmiddelfart.dk.

Om Gældsstyrelsen
’Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige’

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Gældsstyrelsen på www.gaeldst.dk.

Du kan se en lille film om Gældsstyrelsen på dette link.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Middelfart
  • Søndag den 31. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0