Juridiske sagsbehandlere til Driftscenter Middelfart i Gældsstyrelsen - 5500

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Kan du arbejde med ordentlighed og empati på den ene side samt faglighed og effektivitet på den anden? Har du det engagement og den ansvarsfølelse det kræver at arbejde med inddrivelse af gæld? Så kan det være dig, vi søger til én af vores insolvensenheder.

Gældsstyrelsens kerneopgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige. Det er en opgave, der har stor betydning for samfundet – en opgave hvor resultatet af dit arbejde er til at få øje på. Vi søger derfor nu en medarbejder, der kan sikre en solid sagsbehandling og gøre en positiv forskel for den danske velfærdsmodel.

Specialister med juridisk indsigt og gode kommunikationsevner
Vi leder efter profiler med en god juridisk forståelse, der kan favne bredt og har blik for blandt andet forvaltningsloven, forældelsesloven og processuelle regler. Vi ser gerne, at du er fortrolig med sagsbehandling, måske fra en anden offentlig myndighed og nu har lyst til at afprøve arbejdet med lovgivning indenfor inddrivelses- og insolvensområdet.

Størstedelen af din tid vil blive brugt på sagsbehandling, hvor du selvstændigt vurderer sagernes videre forløb. Du håndterer primært din egen sagsportefølje hvilket betyder, at du tillige vil have ansvaret for den administrative del af sagerne, samt opfølgning.

I jobbet som sagsbehandler får du en bred berøringsflade, hvor de involverede parter primært er borgere, virksomheder og selskaber, men også revisorer og advokater.

Engageret, grundig og professionel med stor lyst til at lære nyt
Vi leder efter en ny kollega, som har en god juridisk forståelse og kan bringe viden i spil både når det gælder konkret sagsbehandling og når det gælder mere generelle problemstillinger.

Vi forestiller os, at du har en relevant juridisk uddannelse – gerne på kandidatniveau som fx cand.jur., cand.merc.(jur.), cand.soc. i jura eller tilsvarende, eller at du har en baggrund som skatterevisor med erfaring inden for det juridiske felt. Da du bliver en del af en stærk faglig enhed, som kan give dig yderligere faglig ballast, kan du også være nyuddannet.

Det er afgørende, at du er serviceminded og kan kommunikere professionelt og klart. Da vi arbejder med mennesker, som ofte står i en økonomisk svær situation, er det samtidig vigtigt, at du formår at etablere og fastholde en konstruktiv dialog baseret på gensidig tillid og forståelse.

Da du skal navigere i forskellige regelsæt blandt andet inden for forvaltningsloven, forældelsesloven og konkursloven, ser vi gerne, at du har evnen til hurtigt at tilegne dig ny viden.

Det er ikke en forudsætning for at søge jobbet, men det er en fordel, hvis du:

  • har erfaring med sagsbehandling fra andre offentlige myndigheder
  • har god viden om processuelle regler, retsplejeloven, forvaltningsloven og offentlighedsloven og har fokus på retssikkerhed og god forvaltningsskik
  • har erfaring med inddrivelse / inkasso
  • gode IT-kompetencer


Vi lægger stor vægt på, at du passer ind i vores kultur, der er båret af faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn i et stærkt kollegialt sammenhold – DNA’et i Gældsstyrelsen. Det betyder, at du skal være foregangsperson for en kultur, der er båret af ordentlighed og ansvarlighed. Vi har en præstationsorienteret kultur, hvor vi er løsningsorienterede og løfter i flok. Det betyder, at du skal have lyst til at arbejde i et miljø, hvor vi hjælper hinanden – både i eget team og på tværs af organisationen.

Vi introducerer dig til din nye arbejdsplads
Du vil således gennemgå et onboarding-forløb, hvor du bliver introduceret til Gældsstyrelsen, og får en grundig undervisning i den gældende lovgivning og til dine arbejdsopgaver. Introduktionen vil også give dig et rigtig godt udgangspunkt for dit fremtidige samarbejde.

Gældsstyrelsen tilbyder derudover:

  • Gode arbejdsvilkår med fleksibel arbejdstilrettelæggelse.
  • Opgaver med et stort ansvar.
  • Et godt fagligt og socialt miljø.
  • Gode udviklingsmuligheder i form af relevant uddannelse og kurser.


Vil du vide mere om Gældsstyrelsen – så se vores værdifilm.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 31. maj 2020. Vi forventer at afholde samtaler på Teams eller Skype i uge 24 2020. Spørgsmål besvares gerne af funktionsleder Lasse Schultz Nielsen på telefon 72 38 14 63 eller funktionsleder Lotte Haiberg Jørgensen på telefon 72 37 16 30.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Gældsstyrelsen foretager altid, forud for ansættelser i Gældsstyrelsen, restancetjek af ansøgerne for så vidt angår gæld til det offentlige, der er sendt til inddrivelse hos Gældsstyrelsen.
Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Teglgårdsparken 19, 5500 Middelfart. Ansættelse sker pr. 15. august 2020 eller efter aftale. Der indhentes referencer og straffeattest inden ansættelsen.

Gældsstyrelsen – din nye arbejdsplads
’Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige’

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af den offentlige sektor.

Læs mere om Gældsstyrelsen på www.gaeldst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Middelfart
  • Søndag den 31. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0