HR-udviklingskonsulent med flair for involverende processer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Nørresundby

Vil du bidrage til HR-understøttelse af strukturændringer og implementering af forandringer samt være en vigtig aktør i et tværgående samarbejde og i den videre udvikling af en organisation i forandring? Så er du måske vores nye HR-udviklingskonsulent.
Udvikling, forandringer og kulturSom HR-udviklingskonsulent får du en central rolle i at understøtte vores igangværende og kommende strukturændringer og videreudvikling af en organisation i forandring. Opgaverne er bl.a. facilitering af udviklingsforløb for teams og funktioner, herunder at skabe klarhed om mål og kerneopgaver, videreudvikle samarbejdsformer samt gennemføre teamudvikling. Dertil kommer gennemførelse af og opfølgning på medarbejdertilfredshedsundersøgelse, udvikling af HR-politikker og -værktøjer samt projektleder-aktiviteter.

Du får endvidere en vigtig rolle i vores kulturudvikling samt i at formidle og understøtte vores fem fælles værdier: tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling.

HR-opgaverne betyder, at du får en bred berøringsflade i Aalborg Forsynings divisioner – i samspil med ledere, medarbejdere og samarbejdspartnere m.fl.

Du har succes i jobbet, når du:

  • Bidrager til værdifulde udviklingsprocesser og iværksætter relevante aktiviteter ifm. med implementering af succesfulde forandringer

  • Er ambassadør for vores fælles værdier og HR-politikker

  • Er sparringspartner om HR-opgaver for ledere, samarbejdspartnere og kolleger

  • Medvirker til stærke sammenhænge mellem HR, personale, arbejdsmiljø og CSR

  • Bidrager til kommunikation og branding fx på intranet og hjemmeside mv.


Andre succeskriterier er, at du lykkes med at skabe relationer til dine kolleger og samarbejdspartnere samt ser det som din vigtigste opgave at støtte organisationen og dens aktører med at skabe værdi, relationer og resultater.


Analytisk og udviklingsorientering med blik for samarbejde og fremdrift
Jobbet kræver relationelle og analytiske kompetencer. Du er akademisk uddannet eller har tilsvarende efteruddannelse.

Du har viden om og minimum 5-7 års erfaringer med facilitering af udviklingsprocesser, proceskonsultation, projektledelse og er vant til at implementere forandringer. Det er en fordel, at du har viden om større organisationer og har arbejdet med kulturudvikling og coaching.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og følge opgaverne til dørs på en imødekommende og kompetent måde, hvor du balancerer hensyn til produkt og proces. Du motiveres af at skabe mening og involverende processer, som understøtter Aalborg Forsynings strategiske mål og ambitioner.


Engagement, godt humør og ambitioner
Som HR-udviklingskonsulent ansættes du i Aalborg Service A/S. Stillingen er en del af teamet HR, Personale og Arbejdsmiljø, som består af tre personalekonsulenter, en miljø- og arbejdsmiljøkoordinator, en tværgående miljø- og arbejdsmiljøkoordinator, en tværgående CSR-koordinator, en HR-assistent og en teamleder, der bl.a. står for lederudvikling. Du vil referere til teamlederen.

Du bliver en del af en arbejdsplads præget af engagement og godt humør og vil indgå i et travlt og velfungerende team med et godt arbejdsklima og gode kollegaer. Du får stor indflydelse på og opbakning til at påvirke og udvikle arbejdsopgaverne. Vi tilbyder god mulighed for faglig og personlig udvikling og en særdeles varieret hverdag i en kompleks organisation med en høj grad af faglig ekspertise og potentiale. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, mulighed for efteruddannelse, fitnessfaciliteter og kantineordning.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for HR, Personale og Arbejdsmiljø, Lone Thomsen Ørtoft på tlf. 25199364. Samtaler forventes afholdt den 9. og 10. juni 2021. Tiltrædelse medio august 2021.

Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i fire divisioner – nemlig Energi, Vand, Renovation og Service og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.

Hos os i Service understøtter de øvrige divisioner, topledelse og bestyrelser i Aalborg Forsyning med drifts- og udviklingsmæssig support, analyser, beslutningsoplæg mv. Vi arbejder inden for et bredt felt – bl.a. HR, løn, arbejdsmiljø, strategi, jura, økonomi, kommunikation, lager, IT og kundeservice. Vi er kundernes primære indgang, og vi arbejder til stadighed på at give kunder en moderne og digital adgang til os. Vi er omkring 120 medarbejdere til at løse de mange opgaver og har vores dagligdag på adressen Stigsborg Brygge 5 i Nørresundby.


Fakta om Aalborg Forsyning

  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Nørresundby
  • Onsdag den 02. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0