Akademiker til formidling indenfor arbejdsmiljø og samarbejdsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at sikre, at Medarbejder- og Kompetencestyrelsen understøtter arbejdsmiljøarbejdet og samarbejde mellem ledelse og medarbejdervalgte i regi af samarbejdsudvalg på statens arbejdspladser? Er du interesseret i, hvordan Den Danske Model fungerer i praksis? Og kan du kombinere interessevaretagelse og et tæt samarbejde med de faglige organisationer? Så er du måske den, vi søger!

Om stillingen
Kontor for Ledelse og Arbejdsliv er et fagkontor, der understøtter det gode arbejdsliv og god ledelse i staten og bl.a. har som opgave at varetage statens arbejdsgiverinteresser på arbejdsmiljøområdet samt understøtte det formaliserede samarbejde i de lokale samarbejdsudvalg på statens arbejdspladser. Det gør vi bl.a. ved at formidle data, stille viden til rådighed samt ved at inspirere de statslige arbejdsgivere ved brug af deling af gode erfaringer, uddannelsesaktiviteter, nyhedsbreve m.v.

Til kontoret søger vien kollega, der kan formidle fagligt indhold om, hvordan samarbejdet omkring samarbejdsudvalg og arbejdsmiljøindsatsen på statens arbejdspladser fungerer, samt om styrelsens indsats i forhold til de to områder. Det er centralt for stillingen, at du har kendskab til arbejdsgivervinklen på områderne og at du interesserer dig bredt for såvel arbejdsmiljø (forebyggende og opfølgende arbejde med fysisk og psykisk arbejdsmiljø) som det formaliserede samarbejde mellem ledelse og medarbejdere i form af samarbejdsudvalg.

Du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med kollegaer i kontoret, der også har fokus på samarbejds- og arbejdsmiljøområdet. Du vil endvidere komme til at understøtte kommunikationen fra det partsfælles samarbejde i regi af Samarbejdssekretariatet, se mere på www.samarbejdssekretariatet.dk

Om dig
Vi forestiller os, at du har en baggrund inden for kommunikation, og en faglighed i forhold til arbejdsmiljø- og samarbejdsområdet. Du skal være dygtig til at se mulighederne for ”storytelling” i forhold til fagområder, der kan være svært tilgængelige, og du er proaktiv og opsøgende i.f.t. at få historierne i hus og formidlet - på både web og sociale medier – på en måde, som opleves vedkommende for ansatte på de statslige arbejdspladser og inspirerer arbejdspladserne til erfaringsudveksling.

Vi forventer, at du har oparbejdet erfaring fra ansættelse inden for den offentlige sektor og ser også gerne, at du har erfaring fra ansættelse i en faglig organisation, samt kendskab til og forståelse for den danske model. Derudover lægger vi særlig vægt på, at du:

  • Har erfaring med interessevaretagelse og gerne forhandling
  • Har erfaring med at begå dig i en politisk styret organisation
  • Er analytisk stærk
  • Besidder stærke relationskompetencer
  • Kan tænke i tværgående indsatsområder
  • Kan kommunikere klart på skrift og i tale
  • Arbejder selvstændigt og struktureret samt tager ansvar for at finde gode løsninger.
  • Trives i en afveksling mellem udviklings- og driftsopgaver


Om styrelsen
Medarbejder- og Kompetencestyrelsen blev oprettet i 2019 som en departemental styrelse i Skatteministeriets koncern. Styrelsen varetager statens arbejdsgiverrolle og sikrer indgåelse samt implementering af overenskomstaftaler for det statslige arbejdsmarked. Styrelsen er desuden ansvarlig for udvikling af ledelsesområdet, herunder opfølgning på ledelses- og kompetenceaftalen og udvikling af det statslige lederudviklingsprogram, PLUS, samt for fællesstatslige initiativer på arbejdsmiljø- og rekrutteringsområdet, udvikling af samarbejdsstrukturen i staten og kompetenceudvikling af statens ansatte.

Ansøgning og kontakt
Løn og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som fuldmægtig på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Stillingen ønskes besat snarest.

Ansættelsessted
Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Landgreven 4, 1301 København K.

Hvis du vil vide mere
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte teamleder Signe Ploug Hansen på tlf. 35 27 11 45.

Ansøgning
Vil du søge stillingen, skal du sende CV, motiveret ansøgning og eksamensbevis via linket ’Søg stillingen’ senest 1. juni 2021

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn,

religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 01. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0