Fagligt dygtig AC-fuldmægtig til at understøtte beskæftigelsesindsatsen i Syddanmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Har du viden og erfaring inden for beskæftigelsesområdet? Og vil du bidrage til at understøtte den regionale beskæftigelsesindsats i Syddanmark? Så har vi den helt rigtige stilling til dig hos Arbejdsmarkedskontor Syd.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk

Vær med til at understøtte beskæftigelsesindsatsen og bygge bro mellem politik og konkret indsats i Syddanmark Arbejdsmarkedskontor Syd er den regionale forankring af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og betjener de to Regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) i Sydjylland og på Fyn. Arbejdsmarkedskontor Syd har stort aktørsamarbejde på beskæftigelsesområdet. Herunder jobcentrene, a-kasser, uddannelsesinstitutioner, erhvervshuse, m.fl. Vores primære opgave er, i samarbejde med aktørerne på beskæftigelsesområdet, at brygge bro mellem politik og konkret indsats – og mellem jobcentre og styrelsens fagkontorer. Arbejdsmarkedskontor Syd koordinerer voksen-, videre- og efteruddannelsesindsatsen, hvor et tæt samarbejde med virksomheder, jobcentre, arbejdsmarkedets parter, samt uddannelsesinstitutioner er særdeles vigtigt for at lykkes med den indsats.

Med ikrafttrædelse af forenklingen af Lov om aktiv beskæftigelsespolitik, får Arbejdsmarkedskontor Syd en ny opgave i forbindelse med skærpet tilsyn. Et tæt samarbejde med de jobcentre, der er i risiko for skærpet tilsyn, er en hel central opgave. Herudover huser Arbejdsmarkedskontoret, Work In Denmark, der arbejder med højt specialiseret udenlandsk arbejdskraft, samt Specialfunktionen for Job og Handicap, der arbejder med indsatsen omkring handicappede i job og uddannelse. På kontoret er vi 50 engagerede medarbejdere. Vi kan tilbyde gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling, på en arbejdsplads hvor omgangstonen er afslappet og opgaverne varierende.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte at:

  • yde procesunderstøttelse til kommuner ifm. nationale puljeprojekter m.v.,
  • samarbejde med de syddanske jobcentre om at afdække udfordringer i indsats og resultater på beskæftigelsesområdet,
  • understøtte processer i enkeltkommuner, der kan forebygge og afhjælpe konkrete udfordringer på beskæftigelsesområdet,
  • formidle og aktivere "best practice" inden for beskæftigelsesområdet og
  • drive og facilitere faglige netværk og indsatser for jobcentre og andre interessenter.


Bliv vores nye kollega Vi forestiller os, at du:

  • har en relevant relevant akademisk uddannelse som cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende,
  • har erfaring fra beskæftigelsesområdet,
  • kan navigere i en politisk styret organisation, som har et højt tempo,
  • har gode formidlingskompetencer, såvel skriftligt som mundtligt,
  • har erfaring med at koordinerer projekter og initiativer med mange aktører,
  • har erfaring med implementeringsopgaver i samarbejde med jobcentrene,
  • er initiativrig, har personlig gennemslagskraft og gode samarbejdsevner og
  • har et højt fagligt niveau, gode analytiske evner og fokus på at skabe resultater.


Vi finder løsninger sammen Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. oktober 2021.
Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Arbejdsmarkedschef, Anja Toxværd Poulsen på tlf.nr. 7222 3839

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Ask Blicher i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 2963 1726.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 15. august 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Odense C
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2