Sælgende indretningsarkitekt søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Vi søger en sælger med flair for æstetik og boligindretning, til at konsultere vores kunder både i vores showroom og deres hjem.

Nicolaj Bo er en toneangivende møbelvirksomhed, som designer og producerer snedkerkøkkener og andre møbler især til private hjem. Vi har showroom på Gl. Kongevej og Flagshipstore på Esplanaden i det centrale København. Butikken på Gl. Kongevej vil være den primære arbejdsplads for nærværende stilling.

Alle vores møbler produceres på vores snedkeri i Københavns Sydhavn. Her er virksomhedens hovedkontor og tegnestue også placeret, og der er et tæt samarbejde mellem dig, som sælgende indretningsarkitekt og personalet tilknyttet tegnestuen og kontoret. Vi har tilrettelagt produktionen, så vi kan designe og producere møbler, som er skræddersyet til de enkelte projekter. Vi arbejder i AutoCad 2d til skitsering og Excel til tilbudsgivning.

Vi søger en person, som

  • har let ved at tage kontakt til potentielle kunder og nyder dialogen og kommunikationen, som kan føre til realiseringen af ordrer.
  • kan skitsere indretningsforslag til køkken, garderobe og bad.
  • kan udtænke løsninger, hvor udnyttelsen af rummet er centralt, og hvor proportioner, balancer og detaljer er gennemtænkte.
  • arbejder selvstændigt og systematisk og samtidig kan se vigtigheden af samarbejdets kvaliteter i en holistisk organiseret virksomhed.
  • deler vores ambition om at lave omhyggeligt, funktionsorienteret design baseret på ærligt håndværk og kvalitetsbevidste materialevalg.

Du har erfarings med salg og/eller forhandling og så er du muligvis uddannet inden for arkitektur eller design. Du interesserer du dig for at servicere kunder og at give dem en god samlet oplevelse hele vejen i den lange beslutningsproces frem til køkkenet er klar til montage. Du er god til at skabe dig overblik i de ofte store projekter, hvor forskellige materialevalg og hvidevarerådgivning er en del af processen. Du er flydende på dansk både skriftligt og mundtligt.

Du skal som led i stillingen indgå i det salgsteam, som står til rådighed i vores åbningstider. Arbejdstiden vil derfor tilpasses showroomenes åbningstider og nogle arbejdsdage vil derfor også ligge om lørdagen. Dog med en fleksibilitet, der kan tilpasses den enkeltes ønsker.

Vi tilbyder en stilling i en mindre, kreativ virksomhed i vækst, med et unikt udviklet tilbuds- og projektstyringssystem, tilpasset en progressiv og innovativ produktion. Din funktion understøttes af et bagland, som arbejder tæt sammen om realiseringen af de enkelte projekter. Vi ser os selv, som et samlet team med en lydhør ledelse og en holistisk tilgang både til udviklingen af virksomheden som brand såvel som arbejdsplads.

Løn efter kvalifikationer. Stillingen er i udgangspunktet fuldtid, men kan tilpasses, hvis den rette ansøger ønsker deltid. Dog vil det være et krav at du indgår i vagtplanen, med åbningstider mandag til lørdag og med gennemsnitligt 4-5 vagter ugentligt.

Hvis du er interesseret så send sin ansøgning til job@nicolajbo med emnet ’Indretningsarkitekt’. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Frederiksberg C
  • Søndag den 17. oktober 2021

Lignende jobs

  • Arkitekt i København

    Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye .
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Arkitekt i København

    Vi har travlt på tegnestuen i Carlsberg Byen, og derfor søger vi lige nu en ny kollega til spændende projekter i vores byudviklingsafdeling Urban. Vi søger en ny kollega med en stærk faglig profil .
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Arkitekt i København

    Er du en erfaren og selvstændig landskabsarkitekt med ambitioner om at udvikle gode og bæredygtige levesteder for mennesker? Så er du måske vores nye kollega. I Arkitema Urban skaber vi brugba..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Arkitekt i København

    Er du klar til at tage del i spændende Fintech-projekter hvor du har frie rammer til at foreslå innovative løsninger? En unik mulighed hvor du kan arbejde med cutting-edge teknologier og samtidig l..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0