Arkitekt til bygningsfornyelse i Område- og Bygningsfornyelsen i Københavns Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at realisere vores vision om at energirenovere og fremtidssikre boligerne i fællesskab med københavnerne? Byfornyelsesindsatsen er med til at skabe en unik og bæredygtig metropol, der er attraktiv at bo i og som kan blive CO2-neutral i 2025.

I København er der fortsat ca. 21.000 boliger uden eget bad, 3.000 boliger uden eget toilet og 4.000 uden tidssvarende opvarmning. Samtidig med at boligkvaliteten ønskes højnet, skal bygningsmassen fremtidssikres, energioptimeres og byen skybrudssikres. Disse indsatser har høj prioritet, og det er vigtigt, at vi i vores indsats hele tiden er fuldt på højde med de nyeste og bedste løsninger og udvikler og renoverer med respekt for den københavnske egenart – sammen med beboere og bygningsejere.

Vi søger en arkitekt, der kan indgå i et team af medarbejdere med høj faglighed. Som vores nye kollega forventer vi, at du er dynamisk og udadvendt og har fokus på samarbejde og dialog både internt, men også eksternt med private aktører og med rådgivere. Du skal kunne lide at stille dig op på ølkassen og være en god formidler af en stærk indsats i den eksisterende by. Dit daglige arbejde vil primært bestå af igangsætning og formidling af en ny pulje til boliger uden wc/bad og sagsbehandling af offentligt støttede bygningsfornyelsessager, hvor vi bl.a. sikrer den arkitektoniske kvalitet i projekterne, samt vejleder, besigtiger og godkender byggeprojekter fra ansøgning til byggeregnskab og udbetaling af støtte. Derudover vil du kunne indgå i tværgående projektgrupper omkring Solar Distrikt NV, der er en særlig solcelleindsats i Københavns nordvestkvarter og omkring genanvendelse m.m.

Du bliver en del af enheden Område- og Bygningsfornyelse i Byens Fysik, hvor vi arbejder med fornyelse af København – særligt i de udsatte byområder og i byens ældre bygningsmasse. Vi er ikke udførende rådgivere, da bygherre/ansøger har egne rådgivere tilknyttet renoveringssagerne, men fordi vi yder økonomisk støtte, har vi stor mulighed for at præge renoveringerne. Vores mål er at skabe en sammenhængende og mangfoldig by hvor boligstandarden hæves, energiforbruget sænkes og arkitekturen bevares. En del af vores projekter er derfor demonstrationsprojekter, der afprøver nye tekniske løsninger og/eller øger genanvendelsen af materialer i det byggede miljø.

Væsentlige opgaver i stillingen

  • Være med til at igangsætte en ny støtte-pulje på 50 mio. kr. i 2020-2022 til boliger uden toilet/bad.
  • Projektleder på en række renoveringssager og tværgående projekter herunder Solar Distrikt NV.
  • Sagsbehandling af byfornyelsessager fra ansøgning til byggeregnskab, herunder vinduesrenoveringer i støjplagede ejendomme og helhedsrenoveringer.
  • Formidling – både til professionelle rådgivere, borgere og politikere.
  • Bidrage til at kvalificere og implementere bæredygtige tiltag i renoveringssager, særligt inden for energirenovering, solceller og genanvendelse af materialer.

Dine kvalifikationer

  • Relevant uddannelsesbaggrund og bred erfaring inden for bygningsrenovering/gennemførelse af byggeprojekter.
  • Erfaring med borgerinddragelse, projektledelse og formidling.
  • Gode formidlingsevner – du har lyst til at stille dig op på scenen og får leveret budskabet,
  • Erfaring fra eller viden om arbejdet i en politisk styret organisation er en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du

  • er selvkørende, initiativrig og har lyst til selv at bidrage til udviklingen af stillingen og teamet
  • kan lide at arbejde i teams, hvor du indgå i et tæt samarbejde på tværs af faggrænser samt med vores eksterne samarbejdsparter
  • er passioneret for Københavns egenart og dens videre udvikling, særligt i de udsatte byområder
  • er en stærk formidler både mundtligt og skriftligt
  • er en udpræget holdspiller og god kollega med stærke sociale kompetencer

Vi kan tilbyde dig
Et alsidigt job i en dynamisk organisation med gode kolleger og hvor de faglige og personlige udfordringer og muligheder går hånd i hånd.

Du vil naturligvis få stor indflydelse på eget arbejde, god ledelsesmæssig opbakning og kollegial sparring.

Der er tale om én fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer inkl. frokostpause. Arbejdssted er Islands Brygge. Stillingen ønskes besat den 1. januar 2020 eller snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte arkitekt Marie Juul Baumann på 2329 5841 (ikke uge 42) eller enhedschef Jan Salling Kristensen på 2632 2834.

Vedhæft dit CV samt øvrige relevante dokumenter i Word- eller PDF-format.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 7. november 2019
Vi forventer at holde første samtalerunde med udvalgte kandidater i slutningen af november.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • København NV
  • Torsdag den 07. november 2019

Lignende jobs

  • Managing Architect

    Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye .
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Managing Architect til [xxxxx]s Data Management

    Brænder du for at levere komplekse, samfundskritiske og banebrydende dataløsninger? Besidder du høj teknisk faglighed og har evnen til hurtigt at opnå forretningsforståelse? Kan du håndtere hele lø..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Senior Architect

    Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdes..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • NOVA5 søger arkitektpraktikant til foråret 2025

    ER DU VORES NYE ARKITEKTPRAKTIKANT OG VIL DU GERNE PRØVE KRÆFTER PÅ EN TEGNESTUE?I NOVA5 søger vi en Arkitektpraktikant til foråret 2025. Praktikpladsen tilbydes i en periode på 4-5 måneder.S..
    • Arkitekt
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i København NV over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1