Akademisk medarbejder til [xxxxx] i Sundhedsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Har du lyst til at arbejde med myndigheds- og Strålebeskyttelsesopgaver inden for industri forskning og miljø? Måske er du vores nye kollega i Herlev?

Om Strålebeskyttelse
Brug af stråling er en forudsætning for hovedparten af de millioner af undersøgelser inden for medicinsk billeddiagnostik og for en stor del af den kræftbehandling, der årligt gennemføres i Danmark. Brug af stråling er ligeledes essentielt for kvalitetskontrol og drift af centrale danske infrastrukturelementer som bygninger, broer, veje, og energidistribution samt for produkt- og fødevare-kontrol. Endelig finder brug af stråling i stigende grad anvendelse i forbindelse med sikring og grænsekontrol.

Du bliver en del af Sundhedsstyrelsen, der er den danske myndighed for Strålebeskyttelse. Arbejdet med myndighedsopgaverne på Strålebeskyttelsesområdet foregår i Sundhedsstyrelsens enhed Strålebeskyttelse (SIS). Vi arbejder for at sikre personale, patienter og befolkning samt dyr og miljø mod skadelige virkninger af ioniserende stråling i forbindelse med brug af kunstige eller naturlige strålekilder. SIS varetager samtlige myndighedsopgaver af Strålebeskyttelsesmæssig karakter i alle dele af samfundet. Vi bidrager til både det radiologiske og det nukleare beredskab. Internationalt repræsenterer SIS Danmark på Strålebeskyttelsesområdet blandt andet i EU, i IAEA og i nordiske fora.

Du kommer til at arbejde sammen med flere end 35 kolleger, de fleste med naturvidenskabelig baggrund og dertil nogle med juridisk eller administrativ baggrund. En håndfuld arbejder på tværs i stråle­beskyttelses­enheden, mens de øvrige er fordelt i de tre sektioner: Medicinsk Anvendelse, Industri Forskning og Miljø samt Persondosimetri. SIS arbejder på adressen Knapholm 7, 2730 Herlev.

Din hverdag hos os
Du vil i SIS organisatorisk blive placeret i sektionen Industri Forskning og Miljø, hvor du vil få ansvaret for tilsynet med virksomheder, der anvender radioaktive strålekilder til f.eks. kvalitetssikring, og du vil desuden indgå i tilsynet med virksomheder, der anvender røntgenstråling.

Dine primære arbejdsopgaver bliver, at:

  • udstede tilladelser
  • gennemføre udgående tilsyn
  • følge op på registrering af apparatur
  • vejlede virksomheder der bruger strålekilder
  • udarbejde vejledninger til brugerne.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har en relevant kandidatuddannelse inden for det naturvidenskabelige område som f.eks. cand.scient., civilingeniør eller tilsvarende.

Vi vægter dine personlige kompetencer højt: du skal demonstrere overblik, have forståelse for arbejdet i et højt teknisk specialiseret område, udvise selvstændighed og initiativ, have gode samarbejdsevner og kunne arbejde systematisk og struktureret under frie rammer. Endelig sætter vi meget pris på et godt humør.

Vi forventer desuden, at du har kørekort og kan påtage dig nogen rejseaktivitet, da SIS’ tilsynsopgaver dækker hele landet.

Det er et yderligere plus, hvis du:

  • har kendskab til strålingsfysik
  • har erfaring med tilsyn, audit og/eller kvalitetssikring
  • har arbejdet med kvalitetsstyringssystemer
  • mestrer engelsk både skriftligt og mundtligt.

Vi tilbyder
Et meningsfuldt arbejde med samfundsnyttige opgaver. Du bliver en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger, får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver. Vi vægter faglighed og et godt socialt arbejdsmiljø højt. Vi tilbyder desuden fleksibel arbejdstid.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som akademisk medarbejder efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Vi ser gerne at du starter hos os primo juni.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at kontakte sektionsleder Haraldur Hannesson på tlf. 4454 3464 eller [email protected].

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 16. Du kan læse mere om os på Sundhedsstyrelsen - forside.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Herlev
  • Onsdag den 20. april 2022

Lignende jobs

  • QP delegate Biologics, CMC

    QP delegate Biologics, CMC If you would like to contribute to the development of new treatments for brain diseases by ensuring patient safety and GMP compliant Investigational Medicinal Pr..
    • Biolog
    • København
    Få mere info
  • Udstyrsansvarlig til Mikrobiologisk laboratorium: ...

    Vi søger en struktureret metrologi- og kvalitetsassistent som udstyrsansvarlig til vores mikrobiologiske afdeling. Du vil i denne stilling planlægge, udføre og understøtte instrumentkalibreringer s..
    • Biolog
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Mikrobiolog

    Vi søger fire dygtige mikrobiologer til vores mikrobiologiske QC afdeling. Som mikrobiolog vil du få et bredt ansvarsområde som bl.a. omfatter review af dokumentation, tastning og godkendelse af re..
    • Biolog
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Udstyrsansvarlig til Mikrobiologisk laboratorium: ...

    FirmabeskrivelseBrænder du for at sikre, at udstyret fungerer korrekt under GMP-standard? Nyder du at varetage administrative arbejdsopgaver samt at kalibrere udstyr? Så er dette jobbet for dig..
    • Biolog
    • Glostrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som biologer i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Herlev over tid

Dato Alle jobs som biologer
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2