Molekylærbiolog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Molekylær biolog til mikrobiom-projekt.

På Næstved Sygehus er en 12 mdr. projektansættelse ledig på afdelingen for klinisk biokemi. I afdelingen varetages både analysering af biokemiske markører fra regionens patienter og fra Screening for Tarmkræft. Vi søger en naturvidenskabelig akademiker, der har erfaring med mikrobiom analyser, da afdelingen ønsker at opstarte et projekt omhandlende sekventering af tarm-mikrobiomet. Du vil få ansvaret for projektet i samarbejde med afdelingens bioanalytikere, biokemikere og læger.

Jobbet

Du vil få en dagligdag både i laboratoriet og på kontoret. I laboratoriet vil du, sammen med den ansvarlige bioanalytiker, oprense DNA fra fæcesprøver, konstruere DNA biblioteker og analysere prøverne vha. NGS. På kontoret vil du, udover at sætte dig ind i områdets litteratur skulle stå for bioinformatisk databehandling.

I starten må der forventes at være en del procesoptimering både mht. oprensningsprocedure samt DNA sekventering. Du vil blive en del af en afdeling med en hyggelig atmosfære, hvor omgangstonen er uformel og hvor vi gør det bedste for at hjælpe hinanden. Vi har allerede en projektansat molekylærbiolog tilknyttet et beslægtet forsknings område.

Om afdelingen

Klinisk biokemisk afdeling er en stor afdeling med 240 ansatte fordelt på tre større laboratorier placeret i Næstved, Slagelse og Nykøbing F. Derudover består afdelingen af otte hverdagsbemandede blodprøvetagnings-ambulatorier, det regionale tarmkræftsscreeningssekretariat og den regionale biobank.

Afdeling varetager biokemiske analyser, blodprøvetagning og prøvehåndtering for både sygehuse, almen praksis og speciallægepraksis, dækkende knapt halvdelen af Region Sjællands biokemiske aktivitet.

I 2017 havde afdelingen ca. 0,5 million patientkontakter og producerede ca. 12 millioner analysesvar.

Vores forventninger til dig

  • Du har en relevant akademisk naturvidenskabelig uddannelse på kandidat- eller PhD-niveau

  • Du har erfaring med analyse og tolkning af mikrobiom undersøgelser

  • Du er god til at tilegne dig ny viden og har en analytisk tilgang

  • Du har evnen til at gå i detaljer uden at miste overblikket

  • Du er god til at se muligheder, når noget ikke lykkes første gang

  • Du er god til samarbejde, men kan også arbejde selvstændigt.

  • Du er villig til at arbejde med fækale prøver

  • Hvad tilbyder vi dig
    Et udfordrende job på et højt fagligt niveau i samarbejde med erfarne og fagligt stærke kolleger.

    Du kan forvente en foranderlig, udfordrende og afvekslende arbejdsdag i et tværfagligt miljø, hvor åbenhed og respekt for hinanden værdsættes højt. Et meget selvstændig job med masser af samarbejdsflader både internt i afdelingen, samt med eksterne samarbejdspartnere.

    Løn og ansættelsesvilkår
    Ansættelsen er en 12 mdr. projektansættelse med eventuelt efterfølgende forlængelse afhængig af ekstern støtte.

    Ansøgning og kontakt
    Vi skal modtage din online ansøgning indeholdende motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser senest den 26.september 2021.

    Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i løbet af uge 39.

    Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Jesper Clausager Madsen, [email protected] eller Overlæge Esther A. Jensen, [email protected], 93570323.

    Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

    Stillingen forventes besat fra 01.10.2021, eller snarest derefter.

  • Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

    Vi har viljen til at blive bedre hver dag

    Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste. Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtideligomgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål. På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

    Dit behov – vores fælles opgave



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Midt-og Vestsjælland
  • Søndag den 26. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som biologer på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som biologer
5. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1