Dagtilbudschef til Egedal Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ølstykke

En vigtig voksen for 4.000 børns hverdag i Egedal Kommune.

I Egedal vil vi intet mindre end at skabe verdens bedste hverdag for Kommunes børn og unge.

I denne stilling ligger ansvaret for ledelse af drift og udviklingen af den konkrete hverdag, som udfolder sig i vores dagtilbudsområde. Det betyder, at du har et særligt ansvar for at sikre et tæt og fagligt stærkt samspil med de daglige ledere, forældregruppen, områdelederne og centerchefen.

Dagtilbud består af områdeledere samt 32 daglige ledere i daginstitutionerne samt dagplejen. Derudover har vi også en specialinstitution for børn med særlige udfordringer.
Sammen løfter vi ansvaret for ca. 4.000 børns hverdag i alderen 0 – 6 år.

Vi har store ambitioner og spændende opgaver foran os
Center for Skole og Dagtilbud understøtter udviklingen af dagtilbud, skoler, fritids- og klub- og specialtilbud af høj kvalitet. Sammen med kommunens andre centre og forældrene, skaber vi rammerne for læring, udvikling, dannelse og trivsel for alle børn og unge i Egedal. Vores tilgang er systemisk, langsigtet og helhedsorienteret.
Du bliver en del af et dygtigt og engageret ledelsesteam, i Center for Skole og Dagtilbud,.
Som noget af det første skal du som dagtilbudschef sammen med Centerchefen stille dig i spidsen for fire afgørende områder:
  • Kvalificere brugen af de nye styrkede pædagogiske læreplaner, så vi sammen i alle dagtilbud kan understøtte og lave gode læringsmiljøer i hverdagen.
  • Opfølgning på vores vision for dagtilbuddene ”Sammen i børnehøjde”.
  • Være med til at finde bæredygtige løsning på de kapacitetsudfordringer vi oplever i kommunen lige nu, hvor vi har et positivt problem med flere fødsler og tilflyttere end forventet.
  • Rekruttering og fastholdelse af faglig kompetent personale på hele området.

Vi tilbyder dig en stilling, hvor du får stor mulighed for at gøre vigtige ting for det samlede dagtilbudsområde, samt arbejde med fælles udvikling og strategier i centerledelsen samt med dine ledere.
Et helt grundlæggende princip for din opgave er, at holde fokus på at alle handlinger på dagtilbudsområdet tager udgangspunkt fra børneperspektivet.
Der er sat en klar politisk målsætning på området, som du skal have blik for. Målsætningen ”Vi skaber tryghed gennem nærvær” har bl.a. udmøntet sig i højere normeringer til dagtilbudsområdet, samt et stadigt politisk fokus på området.

Derfor har vi en række ønsker til en god kandidat

Fagligt ønsker vi at du kan sige ja til:
  • Har bred praktisk erfaring inden for børneområdet, så du kan være en troværdig personale- og faglig leder.
  • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund fra området og har erfaring fra pædagogisk praksis. En overbygning vil være en fordel.
  • Gerne har erfaring med at agere i krydsfeltet mellem drift og politik.

Som leder og person mener vi at det er vigtigt for området at du:
  • Har blik for det samlede børneområde i hele centret (0-18 år) og for, hvordan alle vores opgaver og indsatser spiller bedst sammen
  • Har en stærk og selvstændigt tilgang til opgaver, hvor du ved hvornår du skal eksekvere og hvornår du skal trække på andre.
  • Er nærværende og en engageret sparringspartner for ledere og medarbejdere i afdelingen.

Vi har høje forventninger – det ved vi godt, - Det har vi fordi vi tilbyder en vigtig ledelsesopgave med vægt på at skabe rammerne for verdens bedste hverdag for vores mindste borgere, tæt på og med et stort indflydelsesrum.

Ansættelsesproces, tiltrædelse og løn
Vi skal have din ansøgning og CV senest mandag d. 6. september 2021.
Samtaler vil blive afholdt den 14. og 23. september om formiddagen. Der vil være testforløb imellem 1. og 2. samtale med virtuel testtilbagemelding.

Lønindplacering med udgangspunkt i gældende overenskomst og efter principperne i Ny Løn.
Stillingen ønskes besat den 1. november 2021.
Alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, opfordres til at søge stillingen.

Du får arbejdsplads på vores flotte moderne rådhus bogstaveligt talt få skridt fra Egedal Station, hvorfra der kører S-tog på C-linjen hvert 10. minut, der kan nå Københavns Hovedbanegård på en halv time.
Kører du i bil, så er der oftest fri bane hele vejen.
Egedal kommune arbejder også efter genåbningen med muligheden for delvise hjemmearbejdspladser, som bidrager til en mere fleksibel hverdag for vores ansatte.

Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Fakta om Center for Skole og Dagtilbud
Center for Skole og Dagtilbud har samlet set1.400 medarbejdere og 90 ledere fordelt på følgende områder; dagtilbud 0-6 år, folkeskole og SFO, ungdomsklubberne Ung Egedal, klubberne Klub Egedal, PPR samt sundhedstjenesten og tandplejen.

Vil du vide mere?
Spørgsmål til stillingen kan rettes til centerchef Lone Kvist på 72597846 eller [email protected]
Spørgsmål vedr. ansøgning og ansættelsesprocedure bedes rettet til HR Partner Lone Beier Lauridsen på 72596292 eller [email protected]

I øvrigt henviser vi til www.egedalkommune.dk hvor du kan læse mere om Egedal Kommune

Egedal Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bud", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ølstykke.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bud
  • Ølstykke
  • Mandag den 06. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bude i Ølstykke

Herunder ser du udviklingen i udbudte bud i Ølstykke over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bude.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bude i Ølstykke over tid

Dato Alle jobs som bude
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1