Vil du drive vores to asfaltfabrikker på Fyn?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aarup

Vil du drive vores to asfaltfabrikker på Fyn?

Da vores tidligere fabriksformand netop er rokeret til en anden intern stilling, leder vi nu efter en ny ildsjæl til at drive vores to asfaltfabrikker på Fyn.

Som fabriksformand/driftsleder hos Munck Asfalt får du en dynamisk og afvekslende hverdag med plads til at sætte dit eget præg på, hvordan tingene gøres.

Du bliver styrmand for et team på 5 engagerede fabriksmedarbejdere, hvor du har mulighed for at udfolde dine ledelsesmæssige kompetencer, samtidig med, at du indgår i den praktiske del af produktionen.

Du refererer direkte til afdelingschefen på Fyn.

Dine opgaver er mange, og prioriteringen alfa omega

På begge fabrikker kommer du både til at sidde bag skrivebordet og indgå på gulvet med dine kollegaer. Ikke to dage er ens, men din opgaveportefølje vil blandt andet rumme:

  • Planlægning og drift af produktionsopgaverne
  • Vedligehold af fabrikkerne
  • Ledelse af medarbejdere – herunder motivation og udviklingsfremmende tiltag
  • Bestilling, kontrol og mærkning af råvarer og depoter
  • Sikring af konkurrencedygtige priser og produkter
  • Tilbudsgivning og forhandling i samarbejde med afdelingschefen
  • Lageroptælling mv.

Vi har stor tiltro til din ekspertise og ser meget gerne, at du har forslag til og tager ansvar for:

  • Optimering af vores produktmix og produkt flow
  • Udvikling af det tværfaglige samarbejde med entrepriselederne i organisationen
  • Effektivisering af processer og energioptimering

Vi leder efter dig!

Vi forestiller os, at du har en baggrund som fx procesoperatør, maskinmester, elektriker og/eller smed og har konkret erfaring fra produktionsmiljøet. Det er vigtigt, at du som person drives af kombinationen af ledelsesmæssige og tekniskfaglige udfordringer.

Du har en gennemgående struktureret tilgang til arbejdet og formår at bevare roen, også når der er travlt. Du har det store overblik og fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø med fokus på tillid, engagement samt effektiv styring. Din naturlige autoritet og imødekommenhed gør dig til en stærk driftsleder, hvor medarbejderne og øvrige samarbejdspartnere ser dig som en respekteret og tilgængelig sparringspartner.

Du har blik for det brede samarbejde, og det falder dig naturligt at skabe positive relationer af såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Din arbejdsstil kendetegnes ved, at du har en helhedsorienteret forståelse for organisationen, og at du evner at bidrager til fleksibel og effektiv produktion.

Er du interesseret?
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til afdelingschef Ryan Melbye Knudsen på tlf. nr. 22 66 74 25

Du ansøger via knappen ”send ansøgning” til højre.
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Vi indkalder til samtale løbende.

Munck Gruppen er en landsdækkende og internationalt funderet entreprenørkoncern med omkring 1.500 medarbejdere og en årsomsætning på 2.400 mia. kr.

Koncernen består af en række nærtbeslægtede datterselskaber, herunder Munck Asfalt, Munck Forsyningsledninger, Munck Havne & Anlæg og Munck Civil Engineering.

Munck Gruppen har gennem mange år udført solide og sikre veje, miljøvenlig fjernvarme, fremtidssikrede kloaknet, lynhurtige fibernet, unikke anlægsarbejder, effektive havneanlæg og lufthavnsbyggerier i Danmark og udlandet. Vi mener selv, at god infrastruktur er vejen til større sikkerhed, bedre ressourceudnyttelse samt udvikling og vækst.

Munck Asfalt - Fjelsted · Ridderstien 38 · 5560 Aarup ·


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aarup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Aarup

Lignende jobs

  • Produktionsmedarbejder – Vestfyn – Ref. 272

    Er du vores kundes nye produktionsmedarbejder til vikariat med start hurtigst muligt og frem til september. - For den rette mulighed for fastansættelse! Vores kunde, en større produktionsvirkso..
    • Bygningsarbejder
    • Assens
    Få mere info
  • Ventilations-/CTS-tekniker til Bygningsdrift og -s...

    Bygningsdrift og -service (BDS) søger hurtigst muligt en Ventilations-/CTS-tekniker til det nye OUH. BDS ønsker med ansættelsen, at knytte den nye medarbejder 100% til tilsyn og test af nybyggeriet..
    • Bygningsarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Glarmesterlærling søges

    Glarmesterlærling søgesEr du klar til at lære et spændende håndværk med masser af muligheder?Vi søger en motiveret og lærenem glarmesterlærling til vores team. Som lærling hos os får du mulighe..
    • Bygningsarbejder
    • Odense N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Aarup

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Aarup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Aarup over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
6. september 2024 1
5. september 2024 1