[xxxxx] søger værkmester til beskæftigelse af de indsatte

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Holbæk arrest søger en værkmester til beskæftigelsesmæssige aktiviteter og administrationen af de indsatte i arresten.

Værkmestre er håndværkere, der er ansat i fængsler og arresthuse. Værkmesterens rolle er at instruere og vejlede de indsatte, så de lærer at arbejde inden for et bestemt fagligt område, men lige så vigtigt er det at give de indsatte interesse for og lyst til at arbejde.

Værkmestre er en del af de uniformerede personale og indgår også i opgaver om kontrol og sikkerhed. Uddannelsen til værkmester varer 2 år og man deltager i det første uddannelsesår i det første skolemodul på fængselsbetjentuddannelsen. I andet uddannelsesår indgår et 2-ugers eksamensforløb på Uddannelsescenter Birkerød.

Læs mere om jobbet som værkmester her

Din opgave som værkmester er at igangsætte beskæftigelsesaktiviteter som følge af institutionens ændring og videreføre nuværende relevant beskæftigelse. Du skal forvente, at der er brug for at få de fysiske rammer på plads i værkstedet, samt etablere og vedligeholde aftaler omkring beskæftigelsesopgaver. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Navision og PUMA.

Om dig:

Du er allerede værkmester eller har lyst og mod på en 2-årig uddannelse med nogle ugers skoleophold i Birkerød. Du får løn under uddannelsen.

Vi forventer, at du er fleksibel og ansvarlig i forhold til opgaverne og huset. Du skal være klar til en opgave, der kræver opfindsomhed og gode samarbejdsevner. Desuden skal du kunne handle selvstændigt inden for husets rammer og bidrage til et arbejdsindhold, der kan skabe adspredelse i de indsattes dagligdag.

Vi kan til gengæld tilbyde en spændende, god og tryg arbejdsplads, som er præget af en vilje ti at ville hinanden og de indsatte.

Holbæk arrest har plads til 23 indsatte. Det uniformerede personale, der er en sammentømret gruppe arbejder i døgntjeneste og har hidtil varetaget opgaver vedrørende de indsattes beskæftigelse, som primært har bestået af cellearbejde.

De indsatte i arresten er sikkerhedsklasse 3 og de arbejdsopgaver, som kan tilbydes indsatte i arresten begrænses af mulighederne for at indrette beskæftigelsesfaciliteter. Det forventes, at en del beskæftigelse vil have karakter af cellearbejde, og at husets værkested vil kunne anvendes til montagearbejde og lignende. Desuden vil arresten have tilknyttet en lærer, der vil forestå undervisning og vejledning af de indsatte.

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen er med tiltrædelse 1. januar 2023. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse sker som tjenestemand i henhold til tjenestemandsloven. Lønindplacering sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i Danmark. Stillingen er indplaceret i løngruppe 2 eller med relevant faguddannelse i løngruppe 3, provinssats.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner

Arbejdsstedet er Holbæk arrest, Rådhuspladsen 1, 4300 Holbæk. Du er som udgangspunkt tilknyttet Holbæk arrest men skal være indstillet på ad hoc at hjælpe til i institutionens øvrige arresthuse.

Holbæk arrest er en del af institution Nordvestsjælland, der foruden Holbæk arrest også omfatter Kalundborg arrest, Nykøbing fængsel og Jyderup fængsel.

Institution Nordvestsjælland er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 4 institutioner bestående af lukkede fængsler, et kvindefængsel, samt en institution, der består af flere arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke), og Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. Læs mere om Kriminalforsorgen på www.kriminalforsorgen.dk.

Du søger stillingen via knappen ”søg stillingen”. Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt, og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand skal du inden ansøgningsfristens udløb den 9. november 2022 uploade din ansøgning, samt anmode din nærmeste leder om at få en bedømmelse. Bedømmelsen uploades senest ved indsendelsesfristens udløb den 15. november 2022.

For eksterne ansøgere er ansøgningsfristen den 15. november 2022.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Kenni Lyngberg, tlf. 7255 2333.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-teamkoordinator Anna Berg Møller, tlf. 7255 5596.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Holbæk
  • Tirsdag den 15. november 2022

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder på Midt-og Vestsjælland

    Fugemontør til Værkstedarbejde på VestsjællandVi søger en dygtig fugemontør til værkstedarbejde. Du vil primært være ansvarlig for fugning af døre, vinduer, skydedøre samt facadeelementer. Det er a..
    • Bygningsarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Ringsted

    ISOLATØR/ HÅND - MAND SØGES TIL OPGAVER I Ringsted områdetVi søger en dygtig hånd-mand/ isolatør til bl.a. at teknisk isolerering af rør mv. og hjælpe med diverse ting Det drejer sig om at man skal..
    • Bygningsarbejder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Køge

    Timelønnet produktionsmedarbejdere til Pakketerminal Køge - daghold, midlertidigBliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som sorterer pakker med noget af..
    • Bygningsarbejder
    • Køge
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Roskilde

    Har du flair for produktionsarbejde og ønsker du at være en del af et team, der fremstiller plastprodukter til Pharma-industrien? Vi søger dedikerede produktionsmedarbejdere, der trives i et hurtig..
    • Bygningsarbejder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 8