Ambitiøs og hjertevarm dagtilbudsleder til Børnehuset Kastaniehaven

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Drømmer du om at bygge ny en daginstitution? Og har du mod på at viderebringe og forny den gamle Kastaniehave-kultur – og charme i den nye institution? Så er det lige dig vi søger.

Den nye Kastaniehave-institution er på tegnebrættet og forventes klar til indflytning i sensommeren 2024. Da Kastaniehavens nuværende leder går på pension efter mange år i institutionen, er vi på udkig efter en leder som kan navigere i den forestående byggefase og føre 135 børn og 25 medarbejdere i sikker havn i de nye pædagogiske rammer.

Den nye Kastaniehave-institution bliver bygget til 135 børn i alderen 0-6 år og til dagplejens heldagslegestue. Ud over faciliteter til vuggestue- og dagplejebørn og børnehavebørn, er der også lokaler til en lille gruppe af små sårbare børn og til en tale-sproggruppe.

Vores forventninger til dig
Vi ønsker os en visionær og faglig stærk leder med en positiv og anerkendende ledelsesstil, - en leder, der kan understøtte og videreudvikle den høje pædagogiske kvalitet i Kastaniehaven.

Du har som leder indgående viden om 0-6 årige børns udvikling og læring. I samspil med de faglige fyrtårne og det pædagogiske personale arbejder du videre på institutionens pædagogiske værdisæt, og du arbejder målrettet med den styrkede pædagogiske læreplan i alle dele af den pædagogiske hverdag. Du har sikkert også blik for at skabe en stærk evalueringskultur.

Du bliver leder for en gruppe kompetente og engagerede medarbejdere, som sætter pris på udviklende pædagogik og som trives godt i et arbejdsklima med frihed under ansvar. Samtidig er du også i stand til at omfavne medarbejdernes kompetencer og bringe dem i spil gennem tillid og inddragelse.

Som leder skal du kunne stå i spidsen for den faglige refleksion, sparring og udvikling både i det daglige og i mere struktureret form i forbindelse med mødeaktiviteter og pædagogiske udviklingsprocesser.

Det er en fordel, hvis du kender til ICDP, sprogtrappen og til den neuroaffektive tilgang i arbejdet med børn, da alle dagtilbud i kommunen får et kompetenceudviklingsforløb med LUN (Leg, udvikling og nærvær).

Hvem er du?
Ud over en pædagogisk uddannelse ser vi gerne, at du har erfaring med ledelse af en daginstitution, og at du har relevant efteruddannelse fx diplom i ledelse. Samtidig ser vi gerne, at:

  • Du motiveres af at inspirere og udvikle børn og medarbejdere, og du er sikkert også god til at balancere mellem at sætte tydelige rammer og være lyttende og medinddragende
  • Du er en nærværende frontfigur som vægter personalets trivsel højt og samtidig er tæt på og lyttende til forældregruppen
  • Du tager positivt imod nye udfordringer og arbejder løsningsorienteret
  • Du mestrer den personalefaglige ledelse, hvor du til tider skal skære igennem samtidig med at du også besidder de bløde værdier, det kræver i det gode samspil mellem mennesker
  • Du har erfaring med børn og familier i udsatte positioner og tværfagligt samarbejde
  • Du har flair for at kommunikere på mange planer, både med forældre og forældrebestyrelse, medarbejdere, kolleger og øvrige samarbejdsrelationer

Du er åben og ærlig og kan træde i karakter og tage hånd om de udfordringer, der opstår i hverdagen. Og så har du et skarpt blik for optimal ressourceanvendelse og flair for administrative opgaver.

Kort om Børnehuset Kastaniehaven
Kastaniehaven er en kommunal daginstitution, som har eksisteret siden 1997. Institutionen har i dag til huse i en stor gammel herskabsvilla, med mange rum og kringelkroge, og som nu er blevet utidssvarende som daginstitution. Kastaniehaven har en stor hyggelig og overskuelig legeplads med mange træer og et varieret legemiljø med rig mulighed for motorisk udfoldelse. Kastaniehaven ligger midt i Ringsted By i gå-afstand til stationen.

Vi tilbyder
I Ringsted Kommune vil du få mulighed for faglig og personlig udvikling, når du sammen med 24 dagtilbudsledere og Børnecentret, står i spidsen for et velfungerende dagtilbudsområde. Vi arbejder målrettet og forskningsbaseret med at udvikle højkvalitetstilbud. Derudover bliver du en del af et ledernetværk med 7 andre dagtilbudsledere.

Vil du høre mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Børnecenterchef Sune Thor Olsen på 29 99 96 14 eller pædagogisk konsulent Marianne Frederiksen på 20 92 92 73.

Du er også meget velkommen til at ringe til Elsebeth Fledelius, souschef i Børnehuset Kastaniehaven på 57 62 71 41 og aftale et besøg.

Vi forventer at holde den første samtale den 22. november og anden samtale den 29. november. Der vil blive indhentet referencer mellem første og anden samtale, ligesom ansøgere, der går videre til anden samtale, vil blive bedt om at udfylde en personlighedstest.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringsted
  • Tirsdag den 15. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Roskilde

    We are seeking an experienced Team Leader to manage teams of concrete workers, steel fixers, and formwork carpenters. If you have strong leadership skills and is able to effectively manage tasks an..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Vi søger en ny afdelingsleder med passion for forandringsledelse til Det Sociale Voksenområde, Center 1, bostedet Sofievej i [xxxxx] Det Sociale Voksenområde Center 1 .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Er du en erfaren leder gerne med baggrund inden for byggeriet eller relaterede brancher? Har du evnen til at lede et team af dedikerede fagfolk? Så er du måske den afdelingschef, vi søger til at st..
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2