Data Scientist til Datamining & Fraud Detection

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
I ATP administrerer vi to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark. Det er et stort ansvar, der forpligter.

I øjeblikket er vi på udkig efter en Data Scientist, der vil være med til at sikre en koordineret indsats ift. kontrol af fejludbetalinger og snyd med offentlige ydelser.

Konkret søger vi dig, der kan:

  • udvikle statistiske modeller i Python, ofte baseret på Machine Learning (både ved brug af træningsdata fra vores omfattende datagrundlag men også med ”unsupervised” metoder)
  • vedligeholde og monitorere modeller for at sikre, at de opfører sig som forventet
  • udvikle flask-løsninger (eller lignende) til formidling og visualisering af vores produkter
  • påvirke retningen for vores Python-baserede platform, når vi kaster os over nye teknologier
  • udvikle og teste udsøgningskriterier baseret på forretningsregler for at sikre forretningen mod de mest risikable fejlscenarier
  • arbejde varieret: Dels i afdelingens agile SCRUM-setup. Og dels udenfor (andre steder i ATP), når du er med til at drive projekter om nye Data Science-løsninger gennem udviklingsfaserne: indledende analyse, POC, udvikling og produktionslægning.

Har du kompetencer inden for SQL og Python?
Du har en relevant kandidatgrad inden for matematik, statistik, fysik, computer science, ingeniørvidenskab eller lignende.

Du har et godt kendskab til SQL og Python eller et lignende objektorienteret sprog. Det er en fordel, hvis du er vant til at arbejde med versionsstyring, fx git. Derudover er du handlekraftig og styrer dine opgaver sikkert i mål.

Vil du være en del af et unikt fagligt fællesskab?
Du bliver en del af afdelingen Data Mining & Fraud Detection: Ét af i alt fire Centers of Excellence i ATP’s Data & Analytics, der er et område med mere end 100 dataspecialister.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med et hold af tekniske specialister og seks andre højt engagerede Data Scientists, som alle sætter en ære i at levere værdi til kunderne.

Vi opererer blandt andet med softwareudvikling, full stack-løsninger, dataintegrationer og naturligvis data science.

Vi glæder os til at byde dig velkommen inden for et område, hvor vi interesserer os lidt mere for data end de fleste. Og særligt for, hvad data kan, når kvaliteten er i top. Hvis du er typen, der kan trylle med data, så kan vi tilbyde dig en af landets største datasamlinger. Og det siger ikke så lidt. Faktisk kan det sige os en hel masse, for det giver helt unikke muligheder i vores analysearbejde. Muligheder, du ikke finder andre steder.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning senest d. 10. januar. Vi afvikler samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Annika M. Jacobsen på tlf. 2374 2356 eller [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Hillerød
  • Mandag den 10. januar 2022

Lignende jobs

  • Data manager (studiejob) i Lynge

    Driven by the passion to improve quality of people’s lives, WS Audiology continues to grow as market leader in the hearing aid industry. With our commitment to increase penetration in an underserve..
    • Data Manager
    • Lynge
    Få mere info
  • Data manager i Gentofte

    Imagine a future where you ensure that all biomass we use fulfills our market lead sustainability Join us in this role where you’ll play a key role as data specialist in maintaining sy..
    • Data Manager
    • Gentofte
    Få mere info
  • Data manager i Hillerød

    [xxxxx] Analytical A/S◀ is looking for a talented and highly skilled data scientist with a strong background in machine learning and deep learning methods to drive the development our future imaging..
    • Data Manager
    • Hillerød
    Få mere info
  • Data manager i Lynge

    Driven by the passion to improve quality of people’s lives, WS Audiology continues to grow as market leader in the hearing aid industry. With our commitment to increase penetration in an underserve..
    • Data Manager
    • Lynge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som data managere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2